Vinnie Jones ja Paul Gascoigne: Surullinen tarina surullisen peniksen tarttumiskuvan takana

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Paul Gascoigne oli Englannin lahjakkain jalkapalloilija viimeisten 50 vuoden aikana-ja maailmanluokan klovni pois kentältä.



Uudessa kirjassa, Meidän Gazza: kertomattomat tarinat, huimaava näyttelijä entisistä joukkuetovereistaan, johtajistaan ​​ja klubivirkailijoistaan ​​kertoo tarinoita neroista ja hänen säälimättömästä kepponenhalustaan.



Ainutlaatuinen kokoelma anekdootteja, jonka on koonnut huipputoimittaja John Richardson, saa sinut nauramaan ja itkemään kuningas Gazzan ihmeelliselle hulluudelle.




Se oli yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista urheilukuvista - Vinnie Jones tarttui Paul Gascoignen lounaslaatikkoon.

Ja kun Gazza tunnusti hyvin tehdyn miehen merkitsemistyön lähettämällä Jonesille ruusun, Hullu jengi kova mies palasi palvelemaan omalla kunnioituksellaan ... wc-harjalla.

Wimbledon järkytti Liverpoolia Wembleyssä kolme kuukautta sen jälkeen, kun he olivat muuten merkittäviä 0-0-tasapeliä Newcastlen kanssa helmikuussa 1988.



FA Cupin finaalissa Jones & apos; menetelmät Steve McMahonin seurantaan olivat riittävän vankat, mutta ne eivät olleet vertailukelpoisia primitiivisen puristimen kanssa, joka sai Gazzan silmät vedestä.

Vinnie Jones on tekemisissä Newcastle Unitedin jalkapalloilijan Paul Gascoignen kanssa (Kuva: )



Jones sanoi: Ensimmäinen asia, jonka kerroin hänelle, kun tulin hänen lähelleen, oli, etten aio pelata jalkapalloa, eikä hänkään.

Jätin hänet ja lisäsin: & apos; Hei, rasvainen, tulen takaisin puolestasi hetken kuluttua. & Apos; Sanomalehtivalokuvaaja Monte Fresco, joka lopulta otti MINUN ja Gazzan kuvan, kuuli sen ja päätti keskittyä vain pariskuntaamme. Se oli uhkapeli, joka kannatti.

Kun Newcastlen vapaapotku tehtiin, en halunnut Gazzan siirtyvän eteenpäin kohti palloa. Kun hyppäämme, hän sanoi minulle yhtäkkiä: 'ansaitset tänään 100 puntaa.'

Se oli tarkoitettu loukkaukseksi, joten tartuin häneen vain tiedoissasi ja se oli paikallaan. Ei ollut sotkua. Se oli suoraan painikkeen päällä, enkä päästänyt irti.

Ottelu päättyi 0-0, joten oletan, että kaikki olivat iloisia tarttumisesta, koska ei ollut paljon muuta puhuttavaa.

Pelin jälkeen pukuhuoneessa pojat kertoivat minulle, kuinka hienoa työtä olin tehnyt Gazzalla.

Vinnie Jones voitti FA Cupin Wimbledonin kanssa vuonna 1988

Sitten ovi avautui ja yksi maahenkilöstöstä tuli punaisella ruusulla ja kertoi minulle, että Gazza oli lähettänyt sen.

Käskin häntä odottamaan hetken, kun juoksin wc -alueelle ja otin suonharjan, ja pyysin sitten häntä palaamaan Newcastlen pukuhuoneeseen ja luovuttamaan sen Gazzalle.

Rajaamalla hevosurheilun ja hengenvaaran väliset rajat, Gascoigne vaati kostoa myöhemmin samana vuonna.

Gazza tuli luokseni pian sen jälkeen, kun hän oli muuttanut Newcastlesta Spursiin, Jones muisteli. Hän tuli kanssani hieman savikyyhkynen ammuntaan.

Meidän Gazza: kertomattomat tarinat

Se osoittautui vain jaksoksi vain Fools And Horses. Hän ampui ja kääntyi ympäri kaksipiippuisella haulikollaan minuun ja sanoi: 'Luuletko, että teen alreet like?'

Kaverini ja minä putosimme lattialle kanssani huutaen: 'Osoita ase toisella tavalla, tyhmä harrastaja.' Takaisin tuli vastaus: & apos; Mikset yritä napata mun b ******: ta nyt?! & Apos;

Meillä oli suuri kunnioitus toisiamme kohtaan ja meistä tuli suuria ystäviä.

*Meidän Gazza: Selittämättömät tarinat, kirjoittanut John Richardson, julkaisija Reach Sport

Katso Myös: