Virgin Media tarjoaa asiakkailleen ilmaisia ​​4K -televisioita 350 punnan arvosta uudesta laajakaistaliikkeestä

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Sinulla on kuitenkin vain kaksi päivää aikaa saada tarjous(Kuva: PA)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Kaikkien urheilu- ja elokuvatilausten tilaaminen televisiostasi voi tulla kalliiksi, mutta Virgin Media on juuri tehnyt sen houkuttelevammaksi rekisteröityä jakamalla ilmaisia ​​43-tuumaisia ​​Toshiba-televisioita viihdepaketeillaan.



blake fielder-civil

Urheilu- ja elokuvafanaatikot voivat saada käsiinsä täysin ilmaisen 43 -tuumaisen Toshiba -television, joka yleensä myydään hintaan 349 puntaa - tai 150 puntaa, jos he haluavat - rekisteröimällä yhden neljästä Virgin Median urheilu- tai elokuvapaketista.

Kaikille uusille asiakkaille, jotka noutavat joko suurempia elokuvia, suurempia urheilulajeja, suurempia urheilulajeja ja elokuvia tai Ultimate Oomph -paketin, tarjotaan lisäominaisuuksia, jotka ovat kaikki saatavilla Virgin Median verkkosivuilla.

Paketit eivät kuitenkaan ole halpoja, ja sinun on rekisteröidyttävä vähintään 12 kuukaudeksi, joten varmista, että olet varma ennen ilmaisen telkkarin pakkaamista. Olemme listanneet alla täyden hinnoittelun, joka alkaa 62 puntaa kuukaudessa elokuville tai 65 puntaa kuukaudessa urheilulle, joka sisältää BT Sport HD- ja Sky Sports -kanavat.



Television arvo on 350 puntaa

Tarjoukset ovat kuitenkin voimassa vain kaksi päivää, alkaen tänään (maanantai 22. heinäkuuta) ja päättyen keskiviikkona (24. heinäkuuta), joten sinun on oltava nopea, jos haluat ostaa ilmaistarjouksen.



Jos haluat pikemminkin laskun hyvityksen kuin telkkarin, 150 £: n alennusta sovelletaan ensimmäiseen laskuusi, ja jäljellä oleva saldo käytetään seuraaviin laskuihin, kunnes luotto on käytetty loppuun.

amy lasten alastomia kuvia

Kumpikaan ei kiinnosta? Myös Virgin Media tarjoaa tarjouksia ilmainen Amazon Echo Dots (arvo 49,99 puntaa) tai 50 punnan laskuhyvitys, kun asiakkaat allekirjoittavat minkä tahansa tavanomaisen tai Oomph -laajakaista- ja puhelinliittymän.

Valittavana on neljä erilaista viihdepakettia

Lue lisää

Säästä rahaa viihteessä
iPhone -tarjoukset Puhelin- ja laajakaistatarjoukset Lankapuhelin suunnittelee vain välttämistä Virgin Median hinta jäädytetään

Tarjous toimii millä tahansa standardilla tai Oomph Big Bundle -paketilla, jonka hinta on tällä hetkellä vain 29 puntaa kuukaudessa, ja siihen on ladattu 110 kanavaa, 100 Mbps laajakaista ja viikonloppuiset lankapuhelut.

Niille, jotka tarkkailevat standardia tai Oomph isompi paketti (100 Mt+), voit valita Amazon Echo Show 5 & Ring -ovikellon tai 125 punnan setelihyvityksen välillä.

Tarjous tulee samaan aikaan kuin Skyin ilmainen Galaxy -tablet -kauppa , jossa kaikki, jotka kirjautuvat brändin puhelimeen ja laajakaistapakettiin hintaan 28 puntaa kuukaudessa, saavat ilmaiseksi Samsung Galaxy A -tabletin, jonka arvo on 249 puntaa.

Henkilökohtaiset synteettiset tuotteet myytävänä

Katso Myös: