Virgin Media jakaa puhelimillaan ilmaisia ​​Fortnite PS4 -paketteja, joiden arvo on 300 puntaa

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Saat tämän kaiken 24 puntaa kuukaudessa, 36 kuukautta



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Jos olet ajatellut hankkia uuden matkapuhelimen, Virgin Media on juuri ilmoittanut ilmaistarjouksesta, jollaista ei ole.



Tällä hetkellä asiakkaat, jotka ostavat Sony Xperia 10: n, voivat saada täysin ilmaisen Fortnite Neo Versa PS4 -paketin ja 12 kuukauden PlayStation Plus -tilauksen, jonka arvo on yhteensä 300 puntaa ilman lisäkustannuksia.

Fortnite Neo Versa PS4 -paketissa, jonka arvo on 249,99 puntaa, on tyylikäs Jet Black PS4 -konsoli (500 Gt), kaksi vastaavaa DUALSHOCK 4 -ohjainta ja ainutlaatuisen Fortnite -sisällön lunastuskoodi - mukaan lukien Epic Neo Versa -asu, Epic New Phrenzy Back Bling ja 2000 V-taalaa sekä 12 kuukauden PlayStation Plus -tilaus, jonka arvo on 49,99 puntaa.

Saadaksesi sen sinun on suunnattava Virgin Median elokuun tarjoussivu, jossa Sony Xperia 10: n hinnat alkavat 20 puntaa kuukaudessa (joskin 36 kuukauden sopimuksella).



Kaikkialla muualla myydään Fortnite Neo Versa PS4 -paketti hintaan 250 puntaa

on Mark labbett naimisissa

Mutta erän paras tarjous on Virgin Median Sony Xperia 10 100 Gt: n datapaketti, joka asettaa sinut takaisin 24 puntaa kuukaudessa (pikemminkin kuin tavallinen 39 puntaa 50 gigatavua kohden).



Jos saat takaisin 864 puntaa yhteensä kolmen vuoden aikana, joka sisältää 100 Gt dataa kuukaudessa sekä puhelimen, PS4 -paketin ja vuoden Plus -tilauksen, se ei ole halpaa, mutta saat paljon rahaa.

joka voitti bb 2013

Jos et halua 100 Gt dataa, voit silti saada saman PS4 Fortnite Neo Versa -paketin, jossa on Live -yhteys, sekä 1 Gt dataa 20 puntaa kuukaudessa, treenaa 720 puntaa kolmen vuoden aikana.

Parhaat tarjoukset ilmaiselle PS4 Fortnite -paketille:

Voit silti saada 100 Gt: n datasopimuksen muilla puhelimilla - ilman ilmaistarjousta (Kuva: Bloomberg)

Vaikka et voi saada samaa vaikuttavaa PS4 Fortnite -pakettia muiden luurien kanssa, voit silti hyödyntää Virgin Mobilen 100 Gt: n datasopimusta muilla puhelimilla.

Niille, jotka eivät halua muuta kuin iPhonea, Virgin Mobile tarjoaa myös iPhone XR: n juuri 29 puntaa kuukaudessa 1 Gt dataa, mutta vain 4 puntaa kuukaudessa asiakkaat voivat joko valita Virgin Mobilen 100 Gt: n datasopimuksen tai hankkia itselleen AirPod -parin (yleensä 159 puntaa).

Lue lisää

Matkapuhelintarjoukset 2020
Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

Tarjolla on myös Huawei P30 Pro, joka on saatavana 1 gigatavulla hintaan 27 puntaa kuukaudessa, tai asiakkaat voivat kasvaa suuriksi vain 100 gigatavulla vain 31 puntaa kuukaudessa.

Tämä unenomainen 100 Gt: n tiedonsiirto on saatavana Virgin Mobilen koko luurivalikoimassa, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada datapusseja arvokkaasti millä tahansa valitsemallasi luurilla 3. syyskuuta asti.

Katso Myös: