Virgin Trains hakata, joka voisi saada sinulle paluulipun puoleen hintaan - miten se toimii

Neitsytjunat

Horoskooppi Huomenna

Usein matkustava? Varaa lippu halvemmalla ympäri vuoden tällä temppulla - mutta sinun on oltava nopea(Kuva: Birmingham Post)



Virgin Trains on kuuluisa huippunopeasta palvelustaan, mutta se on ylellisyyttä, joka ei tule halvalla.



Operaattori on erikoistunut kaukoliikenteeseen länsirannikon pääradalla Lontoon Eustonin terminaalistaan ​​ja yhdistää kuusi Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunkia; Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpool, Glasgow ja Edinburgh keskenään.



Mutta kuten monet matkustajat tietävät, sen premium-palvelulla on hintansa, ja yhdensuuntainen hinta milloin tahansa Manchesteriin on silmätön-pelkästään 169 puntaa-hinta, joka nousee jälleen tammikuussa.

Pahentaaksesi tilannetta et voi käyttää rautakortteja Virginin ruuhka -aikoihin - mikä tarkoittaa, että ainoa tapa säästää on suunnitella etukäteen.

Onneksi olemme paljastaneet joitain salaisuuksia, joiden avulla voit ostaa lipun halvemmalla.



Lue lisää

Halvat junamatkailuvinkit
Kuinka säästää linja -autoliikenteessä Virgin Trains -varaussalaisuudet Halvat junamatkat Railcard hakata sinun täytyy tietää

Näin saat 70% alennuksen - jopa viime hetken matkoilla

Asiantuntijoiden mukaan yksi parhaista tavoista säästää rautatiehinnoissa on varata halvin hinta etukäteen - jopa neljä viikkoa.



Mutta olemme löytäneet yhden Virgin Trains-tempun, joka voi säästää kiloja matkallasi, vaikka varaisit tunnin ennen matkaa.

Kuinka se toimii

Suuntaa & halvat junaliput & apos; sivu Virgin Trains -sivustolla.

Näin pääset sen parhaan hinnanetsintälaitteen & apos; osiosta, josta löydät halvimmat hinnat jopa seitsemän päivän ajaksi (valitsemasi päivämäärän tienoilla) sekä halvimmat istuimet ja halvimmat hinnat aikavälin mukaan. Kirjoita matkasi ja paina tuloksia nähdäksesi tulokset.

Normaali paluulippu sesongin ulkopuolella Lontoosta Eustonista Birmingham New Streetille maksaa noin 55 puntaa per henkilö, kun varaat päivän.

Varaa kuitenkin 24 tuntia tai enemmän ennen matkaa ja saat sen sijaan lipun hintaan 11 puntaa kumpaankin suuntaan.

Tämä säästää automaattisesti vähintään 33 puntaa, mutta muista, että se ensin tullutta palvellaan ensin, joten sinun on toimittava nopeasti.

Kuinka saada rahaa pois 10 minuuttia ennen matkaa

Viime vuonna Rail Delivery Group (RDG) esitteli uudet ohjeet tuhansille matkustajille. Siinä todettiin, että kuluttajien on nyt voitava ostaa ennakkomaksuja. junaliput 10 minuuttia ennen lähtöä.

Säännöt - jotka kattavat kahdeksan verkkoa - mukaan lukien Virgin Trains & apos; itä- ja länsirannikon franchising sekä CrossCountry ja Northern tarkoittavat sitä, vaikka jätät varauksesi erittäin viime hetki - sinulla on vielä mahdollisuus saada kauppa.

Tämä tarjoaa liput eivät ole jo loppuunmyytyjä.

Se johtuu kuukausia kestäneestä kampanjoijien lobbaamisesta junien hinnoista, joita Commons raportoi viime vuonna 'epäoikeudenmukaisiksi, monimutkaisiksi ja avoimuuden puutteiksi'.

kyselyn lataus

Kuinka pitkälle eteenpäin ostat junalippusi?

Yli 1000 ÄÄNETTÄ

PäivänäMuutama päivä ennenHeti kun ne ovat saatavillaViikkoja ennen

Uusien sääntöjen lisäksi voit ostaa halvempia hintoja viime hetkeen asti, joten voit ostaa niitä myös asemalta, mikä on läpimurto kampanjoijille.

joka voittaa isoveli 2014

Virgin Trainsin mukaan muutokset voisivat säästää asiakkaita 15,5 miljoonaa puntaa vuodessa.

Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että matkustajat voivat varata ennakkovarauksen. hinnat viimeiseen minuuttiin asti, jos kaikki eivät ole vielä loppuunmyytyjä. Löydät nämä hinnat tässä tai läpi tämä National Rail -yhteys .

Lue lisää

Supersäästäjien salaisuudet
Maksoin vain 29 puntaa hummeri -illallisesta Teini leikkaa äidin ostolaskun puolivälissä Kuinka luoda oma kuntosali ILMAISEKSI Kuinka muuttaa löysä muutos 600 euroon

Säästä 1/3 junakorttien alennuksella

Jos omistat rautatiekortin ja matkustat ruuhka-ajan ulkopuolella, käytä alennusta säästääksesi enemmän Virgin Trains -matkallasi.

Rautakortti voi myöntää sinulle kolmanneksen hinnasta - ja se koskee kaikkia 16–25 -vuotiaita, yli 60 -vuotiaita, vammaisia ​​tai perheen kanssa (alennukset vain, jos matkustat vähintään yhden lapsen kanssa).

Lisää vinkkejä ja temppuja junan hinnoissa säästämiseen on halpa junalippuoppaassamme.

Napsauta tästä saadaksesi vinkkejä säästöihin East Midlands -junissa ja lukeaksesi heidän 7 päivän myynnistä.

Rautakortit selitettiin

Rautakortit antavat matkustajille kolmanneksen pois matkoistaan ​​ympäri vuoden. Kuka tahansa voi ostaa sellaisen edellyttäen, että kuulut johonkin vaadituista ikäluokista. Voit käyttää niitä sekä ensimmäisen että vakiohinnan hinnoissa.

Asiakkaat voivat ostaa yhden tai kolmen vuoden kortin, hinnat alkaen 30 puntaa. Vaihtoehtoja ovat:

  • Kaksi yhdessä -korttia: Saat kolmannen pois kahdelta matkustajalta.

  • 16-25 Rautakortti: 16-25-vuotiaille tai 26-vuotiaille tai sitä vanhemmille, jotka opiskelevat kokopäiväisesti.

  • Seniorikortti: Yli 60 -vuotiaille - voit myös saada kolmen vuoden lipun hintaan 70 puntaa.

  • Family & Friends Railcard: Kolmannes aikuisten hinnoista ja 60% lasten hinnoista koko maassa.

  • Network Railcard: Kolmas pois matka kaikille (yli 16) Network Railcard -alue - tässä on miten .

  • Jobcentre Plus Travel Discount Card-ilmainen-50%: n alennus lipuista työttömille, jotka hakevat työttömyyskorvausta tai yleisluottoa 3–9 kuukaudeksi (18–24-vuotiaat) tai 3–12 kuukaudeksi (yli 25-vuotiaat)

  • Vammaisten henkilöiden kortti: 20 puntaa vuodelle ja kolmasosa matkalle henkilölle, jonka kanssa matkustat 24/7 Isossa -Britanniassa.

    Katso Myös: