Virgin, Vodafone, Three ja BT tarjoavat vanhemmille ilmaisen WiFi-yhteyden ja datan kotikoululaisille

Koulut

Horoskooppi Huomenna

Vanhemmat voivat saada lisäapua saadakseen lapsensa lukitustunneilta(Kuva: Getty Images)



Matkaviestinverkot tarjoavat lisää puhelin- ja laajakaistadataa tukeakseen vanhempia, jotka opettavat lapsiaan kotoa pandemian aikana.



Laajakaista- ja datatoimittajat, mukaan lukien BT, Virgin Media, O2, EE ja Three, tarjoavat kaikki ilmaisia ​​lisäominaisuuksia, jotka auttavat sinua selviytymään - mukaan lukien rajoittamaton internet, joka auttaa työskenteleviä - ja opettajia - kotoa.



Se tapahtuu sen jälkeen, kun opetusministeriö ilmoitti suunnittelevansa 400 000 kannettavan tietokoneen lisäämistä heikommassa asemassa oleville lapsille sen jälkeen, kun Boris Johnson määräsi kaikki Englannin koulut sulkemaan koronavirustartuntojen lisääntymisen vuoksi.

Lähipäivinä koulut voivat tilata laitteita lapsille, jotka voivat muuten joutua vaikeuksiin oppia kotoa.

Olemassa olevaa tukea laajennetaan koskemaan myös kouluissa ja jatkokoulutuksessa olevia 16-19-vuotiaita nuoria, jotka valmistautuvat kokeisiin.



Lähipäivinä koulut voivat tilata laitteita lapsille, jotka voivat muuten joutua vaikeuksiin oppia kotoa (Kuva: Getty Images)

Suurin osa laitteista toimitetaan kouluille ja oppilaitoksille pääsiäisenä.



Oak National Academyn rehtori Matt Hood sanoi: ”Tämä on erittäin tervetullut uutinen. Kun odotamme seuraavaa kautta, on oikein lisätä kannettavia tietokoneita ja tiedonsaantia eniten tukea tarvitseville lapsille.

'Jokaisen lapsen on voitava käyttää verkko -opetusta, jotta hän voi jatkaa oppimista, ja tämä auttaa lapsen olosuhteista riippumatta.'

Opetusministeriö on myös tehnyt yhteistyötä mobiiliverkkojen kanssa tarjotakseen ilmaista tietoa heikommassa asemassa oleville perheille ja tukien edelleen etäopetusta siellä, missä sitä tarvitaan.

Kun koulut tunnistavat lapsen epäedullisesta perheestä, jolla ei ole Internet -yhteyttä kotona, he voivat nyt pyytää ilmaisia ​​lisätietoja DfE: n Get Help with Technology -ohjelman kautta. Perheet hyötyvät näistä lisätiedoista heinäkuuhun asti.

BT Mobile, EE ja Plusnet Mobile

Jos et ole BT- tai EE -mobiiliasiakas ja sinulla ei ole myöskään WiFi -yhteyttä, voit silti hakea BT: n ilmaisia ​​WiFi -kuponkeja (Kuva: Getty)

Rajoittamaton data

BT Mobile- tai EE -asiakkaat voivat saada rajoittamatonta dataa kotiopetukseen ilman lisämaksua 31. heinäkuuta asti.

Tämä tarkoittaa sitä, että vanhemmat, joilla ei ole WiFi -yhteyttä, voivat soittaa lapsilleen oppitunteihin kuluttamatta omaisuutta.

Tukikelpoiset perheet, joilla ei ole kiinteää yhteyttä kotona, voivat hakea koulunsa tai paikallisviranomaisensa kautta.

Jos et ole BT- tai EE -mobiiliasiakas ja sinulla ei ole myöskään WiFi -yhteyttä, voit silti hakea BT: n ilmaisia ​​WiFi -tositteita.

Näiden avulla voit muodostaa yhteyden BT -hotspotteihin etäopetusta varten ja saat ne koulun kautta.

BT ja BBC ovat myös yhdessä toimittaneet BBC Bitesizen kaikille EE-, BT Mobile- ja Plusnet Mobile -asiakkaille, kun taas koulut ovat kiinni. Jos olet asiakas, sitä käytetään automaattisesti, mikä tarkoittaa, että pääsy BBC Bitesizeen ei käytä tietojasi.

BT on myös poistanut kaikki laajakaistayksikönsä, joten kenenkään sen asiakkaiden ei tarvitse käsitellä tietorajoituksia pandemian lisäksi. Tämä tarkoittaa, että kaikilla asiakkailla on nyt rajoittamaton WiFi kotona.

Marie-Anne Thiebaud

Virgin Mobile

Virgin Media on ottanut käyttöön joukon toimenpiteitä auttaakseen asiakkaita pysymään yhteydessä ja viihdyttämään valtakunnallisen lukituksen aikana.

Operaattori tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​maksullisia TV-kanavia ja tilausohjelmia ilman lisämaksua, ja tarjoaa myös ilmaista mobiilidataa perheille, jotka opettavat lapsiaan kotoa.

Tämä sisältää Animal Planet HD, Crime+Investigation HD, Discovery Science, Eurosport 1 ja 2 HD ja Sky History.

Asiakkaat, joilla on Documentaries Personal Pick or Mix -paketti, voivat myös virittää kaksi lisäkanavaa - Sky Documentaries ja Sky Nature.

Mitä mieltä olet kotiopetuksesta? Kerro mielipiteesi alla olevasta kommenttiosasta

Virgin Media on laajentanut maksutonta pääsyä Hopster -sovellukseen. Hopster on suunnattu esikoululaisille ja tarjoaa turvallisen, mainoksettoman ympäristön, jossa nuoret voivat oppia rakastamiensa tarinoiden kautta-sisältäen perheen suosikkeja, kuten Pingu ja Sesame Street, sekä koulutus- ja maailmankulttuuriohjelmia.

Osana opetusministeriön Hanki apua teknologiaohjelmaan Virgin tarjoaa myös perheille 20 Gt mobiilidataa kuukaudessa.

Palveluntarjoaja on myös suostunut nollakorkoisiin oppimisresursseihin, joista ensimmäinen hyötyy Oak National Academysta. Tämä tarkoittaa sitä, että lapset voivat käyttää palvelua käyttämättä mobiilidataansa. Virgin Median laajakaistapaketit tarjoavat jo liitettävyyttä ilman datakattoja.

Lisäksi Virgin Mobile tarjoaa haavoittuvassa asemassa oleville asiakkaille, joilla on Pay As You Go -sopimus, 500 minuuttia, 500 tekstiviestiä ja 1 Gt ylimääräistä dataa ilman lisäkustannuksia joka kuukausi, kun taas Pay Monthly -sopimusten haavoittuvat asiakkaat voivat saada rajoittamattoman minuutin ja 10 Gt lisämaksua tiedot joka kuukausi. Molemmat tarjoukset ovat voimassa maaliskuun loppuun asti.

O2

O2 on osa opetusministeriön ilmaista kotiopetusta koskevaa tiedonhanketta, joka tarjoaa perheille, jotka kamppailevat yhteyksien kanssa, 40 Gt ilmaista dataa.

Järjestelmään pääsee koulujen kautta, jotka voivat hakea vanhempien tai huoltajien puolesta.

O2: lla on myös nolla-luokiteltuja 34 verkkosivustoa, joista monet ovat omistettu mielenterveydelle, taloudelliselle neuvonnalle ja hätätuelle. Ilmaisiin sivustoihin kuuluvat Hungry Little Minds ja ilmainen kouluruokakuponki.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Kolme

Three tarjoaa rajoittamattoman datan päivityksen epäedullisessa asemassa olevien lasten vanhemmille.

Päivitykset ovat saatavilla kolmeen asiakkaaseen Pay as You Go tai pay kuukausittain, ja niitä sovelletaan lukuvuoden loppuun heinäkuussa.

Vodafone

Pandemian alkaessa Vodafone käynnisti ilmaisen data -aloitteen, joka tarjoaa ilmaisia ​​SIM -kortteja, joissa on 30 Gt dataa, kouluille ja oppilaitoksille heikommassa asemassa oleville opiskelijoille.

Nämä SIM -kortit ovat nyt liikkeessä ja alkavat käyttää.

Vodafone on myös allekirjoittanut opetusministeriön järjestelmän, mutta sen on vielä selvitettävä, mitä tämä tuki sisältää.

Katso Myös: