Vodafone pois päältä: verkko kaatuu turhautuneille käyttäjille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Vodafone Group Plc

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: PA)



Se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmista verkoista, mutta näyttää siltä, ​​että Vodafonella oli joitain ongelmia tänä aamuna.



Down Detectorin mukaan ongelmat alkoivat noin kello 10.06 BST ja koskivat asiakkaita kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.



Vaikka syy katkokseen on edelleen epäselvä, ongelmista ilmoittaneista 40% ilmoitti ongelmista kodin laajakaistayhteyksissä, 36% matkapuhelimessa ja 22% matkapuhelinverkossa.

Vodafonen tiedottaja sanoi NEWSAM Onlinelle: ”Meillä oli tänä aamuna ongelma, joka vaikutti mobiilidataan, joka on nyt korjattu. Pahoittelemme tästä asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Jos jollakin asiakkaalla on edelleen vaikeuksia muodostaa yhteys, suosittelemme, että asetat puhelimesi hetkeksi lentokonetilaan tai käynnistät sen uudelleen ja yrität sitten uudelleen.

Useat käyttäjät keskustelivat Twitterissä tänä aamuna.



Down Detectorin mukaan ongelmat alkoivat noin kello 10.06 BST ja vaikuttavat asiakkaisiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Yksi käyttäjä twiittasi: 'Vodafone -signaali katkesi? Todella huono tänä aamuna! '



Toinen lisäsi: 'Onko Vodafone alas? Mobiilidatani on lakannut toimimasta satunnaisesti. '

Ja yksi kirjoitti: 'Onko kukaan muu vodafonessa (Iso -Britannia) ja heidän palvelunsa on poissa?'

Lue lisää

Älypuhelimet
iPhone 12: n julkaisu Samsung Galaxy Z Fold2 Google Pixel 4a: n ennakkotilaustarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Vodafone koki ongelmia viime kuukausina - kesäkuussa verkko kaatui käyttäjille ympäri maata.

Puhuessaan tuolloin Vodafonen tiedottaja sanoi: ”Meillä oli tekninen vika, joka vaikutti puheluihin kiinteistä puhelinverkoista ja niistä.

'Tämä alkoi pian keskipäivän jälkeen, ja korjasimme ongelman noin klo 14.15. Pahoittelemme asiakkaita, joita asia koski.

Katso Myös: