Vodafone nimettiin virallisesti eniten valituksi laajakaistasta ja matkapuhelinverkosta

Vodafone Group Plc

Horoskooppi Huomenna

Vodafone on kaikkein valitetuin palveluntarjoaja kaikissa kolmessa luokassa



Vodafone on valittu valitetuimmaksi laajakaistapalveluntarjoajaksi toisen neljänneksen peräkkäin, kun tuhannet asiakkaat ovat valittaneet toimittajan huonosta asiakaspalvelusta, viallisista laitteista ja painajaisista.



Yhtiö kävi myös pahimpien lankapuhelinten tarjoajien kärjessä, ja sen jälkeen TalkTalk ja Plusnet, joita kritisoitiin valitusten käsittelyprosessista.



Britannian 100 parhaan koiran äänestys

Sääntelyviranomaisen Ofcomin raportin mukaan Vodafone oli myös eniten valitettu matkapuhelinoperaattorista, ja Virgin Mobile oli toiseksi, myös valitusten käsittelystä.

Virgin onnistui myös varmistamaan paikkansa valitetuimpana lähetystoiminnan harjoittajana, ja valituksen käsittely oli ensisijainen syy.

Useimmat valittivat matkapuhelinoperaattoreista

Onko sinulla ollut ongelmia Vodafonen kanssa viime aikoina? (Kuva: AFP)



dilly ding dilly dong
  1. Vodafone
  2. Virgin Mobile
  3. BT Mobile
  4. Sky Mobile

Muualla Tesco Mobile nimettiin parhaaksi matkapuhelinoperaattoriksi, kun taas EE houkutteli vähiten valituksia lankaoperaattoreiden keskuudessa.



Ofcom julkaisee joka neljännes neljännestaulukon, joka perustuu puhelin-, laajakaista- ja matkapuhelinyrityksiä koskevien valitusten lukumäärään.

sam maanviljelijä caroline quentin

Kaiken kaikkiaan se sanoi, että laajakaistasta ja mobiilipalveluista saatujen valitusten suhteellinen määrä kasvoi hieman verrattuna viimeiseen neljännekseen - mutta lankapuhelimia koskevat valitukset pysyivät pitkälti samana.

Onko sinulla ollut ongelmia jonkin näistä yrityksistä? Ota yhteyttä: webnews@NEWSAM.co.uk

Useimmat valittivat lankapuhelinten toimittajista

  1. Vodafone
  2. Puhu puhu
  3. Plusnet
  4. Virgin Media

Ofcomin kuluttajapolitiikan johtaja Fergal Farragher sanoi: ”Ihmisillä ei ole koskaan ollut enemmän valinnanvaraa puhelin- ja laajakaistamarkkinoilla.

'Palvelun vaihtaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Joten yritykset, jotka eivät pidä hyvää palvelua etusijalla, voivat nähdä asiakkaiden jättävän heidät sellaisten yritysten puoleen. ''

Sääntelyviranomainen sanoi, että kaikkien, joilla on ongelmia, pitäisi valittaa ensin palveluntarjoajalleen.

erityinen venepalvelun logo

    Useimmat valittivat laajakaistan toimittajista

    1. Vodafone
    2. Plusnet
    3. Puhu puhu
    4. Virgin Media

    Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, voit viedä kantelun riippumattomalle oikeusasiamiehelle, joka tutkii tapauksen puolueettomasti ja tekee siitä tuomion.

    Jodi Hamilton, Ombudsman Servicesin suhteiden johtaja, joka tutkii ratkaisemattomia televiestintävalituksia, sanoi: '' Asiakaspalvelu ja valitusten käsittely ovat keskeisiä taistelukenttiä taistelussa asiakkaiden säilyttämiseksi ja houkuttelemiseksi erittäin kilpailukykyisessä televiestintäalalla.

    ”Teemme yhteistyötä järjestelmään kuuluvien viestintäpalvelujen tarjoajien kanssa auttaaksemme heitä parantamaan valitusten käsittelyä kuluttajien eduksi.

    ”Kaikkien kuluttajien, joilla on laajakaista-, matkapuhelin- tai lankapuhelinongelmia, tulee ottaa ensiksi yhteyttä palveluntarjoajaansa. Jos yritys ei pysty ratkaisemaan valitusta kahdeksan viikon kuluessa, voimme ehkä auttaa. ''

    Katso Myös: