Vodafonella on 1 punnan päivähinta, jota on mahdotonta ylittää – ja se toimii kaikilla puhelimilla

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kuukausittaiset puhelinsopimukset voivat kuluttaa vakavasti pankkitilejämme - joten yksi verkko on julkaissut ehkä kaikkien aikojen halvimman puhelintariffin.



Vodafone ovat juuri julkistaneet aivan uudenlaisen puhelinsopimuksen, joka maksaa vain 1 puntaa päivässä, ja sinua veloitetaan vain päivinä, jolloin käytät puhelintasi.



tracy dekantteri valettu nyt

Yleensä 20 p/teksti, minuutti tai 5 Mt dataa, tarjous lisää sopimukseen 1 punnan päivittäisen kulutusrajan, mikä tarkoittaa, että et koskaan ylitä yhtäkään punnan kolikkoa.



Kun olet saavuttanut 1 punnan rajan, saat rajattomasti tekstiviestejä, rajattomasti minuutteja ja 500 Mt dataa päivässä. Ja jos et käytä puhelintasi, et maksa penniäkään.

Puhelimen sim-kortti

Se toimii kaikissa Vodafonen lukitsemattomissa puhelimissa (Kuva: Getty)

Alun perin luotu yhdessä Nokia 3310, Nokian 90-luvun retroklassikon uudistus, joka maksaa vain 39 puntaa, 1 punnan päiväkohtainen Pay As You Go -sopimus on nyt myös liitetty kaikkiin Vodafone-puhelimiin, mukaan lukien edulliset älypuhelimet, kuten Vodafone Smart E8 , Vodafone Smart First 7, ja Sony Xperia L1.



Koska tämän tariffin SIM-kortit ovat ilmaisia ​​Vodafone-myymälöistä, tämä tarkoittaa, että jokainen, jolla on näillä puhelimilla, voi noutaa SIM-kortin, jossa on tariffi ja pitää sitä hätä-SIM-korttina dataa ja viestejä varten, tietäen, että he eivät koskaan kuluta enempää kuin 1 puntaa. luottoa riippumatta siitä, kuinka paljon he käyttävät sitä.

Amber kuullut elon myskiä

Päiväkohtainen 1 punnan tarjous toimii myös Vodafonen Eurooppa-alueella, mikä tarkoittaa, että se sopii täydellisesti lomalle, kun et halua menettää arvokasta iPhoneasi.



Voit noutaa sen netistä Vodafonen verkkosivuilta, tai kaupoissa.

Matkapuhelintarjoukset 2020

Uuden iPhone 8:n myötä olet takaisin vähintään 40 puntaa kuukaudessa, ja jopa tavallisin Android-puhelimet Muutama sata, näyttää siltä, ​​että matkapuhelimen omistaminen nykyään voi maksaa sinulle omaisuuksia.

Olemme keränneet kaiken parhaan sim-tarjouksia kaikilta suurilta verkostoilta ja jälleenmyyjiltä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: