Wagamama lanseeraa uuden kanan Katsu -curryn - joka sisältää nyt puolet kaloreista

Ravintolat

Horoskooppi Huomenna

Älä huoli, saat edelleen kanaa ja kastiketta



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Varmasti yksi pääkadun tunnetuimmista ruuista, Wagamaman kuuluisa katsu curry on yksi suosituimmista kohteista valikossa.



Niin paljon, että Wagamama on päättänyt ottaa askeleen pidemmälle lanseeraamalla uuden, alasti katsu -curryn - kevyemmän version historiallisesta ateriasta.

Vaikka alkuperäinen ateria, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme, sisältää mahtavia 1134 kaloria annosta kohden, rapeaa panko-päällystettyä kanaa, joka on levitetty aromaattiseen currykastikkeeseen ja tarjoillaan tahmean riisin ja salaatin rinnalla, uudessa, terveellisessä tarjouksessa on vain puolet siitä, 607 kaloria annosta kohden.

Vaihtaisitko tavallisen tähän?



Mukana grillattua curry -kanaa ruskean riisin sängyllä edamame -papujen, silputtujen porkkanoiden, pukeutuneiden sekoitettujen lehtien ja japanilaisten suolakurkkujen ohella sekä tämän rakastetun katsu -currykastikkeen kylki.

Mutta on tuskin yllättävää, että high street -ketju on päättänyt tuoda markkinoille uudelleen keksimän version myytyään viime vuonna huikeat 815 tonnia katsu -currykastiketta sekä 3,5 miljoonaa kana -katsu -curry -astiaa - joka on 10000 joka päivä.



Katsu curry on Wagamaman suosituin ruokalaji

Ross Farquhar, wagamaman markkinointijohtaja sanoi: Kana -katsu -curry on meidän ikonisin ruokalaji, josta nauttii valtava määrä vieraita ympäri vuoden.

Kesän tullessa monet meistä etsivät kevyempiä vaihtoehtoja, mutta sen ei pitäisi aina tarkoittaa suosikkien ohittamista. Kehitimme paljaan katsu -curryn tyydyttämään molemmat - klassisen kevyemmän version.

Ravinnon asiantuntija lautasen takana Caroline Cromar kommentoi: Uusi alasti katsu sisältää paitsi yli 40% vähemmän kaloreita, myös terveellisiä ainesosia - ruskeaa riisiä, joka vapauttaa energiaa hitaasti, edamamea, joka on loistava kuidun lähde ja grillattua kanaa vähärasvaisen proteiinin saamiseksi, mikä tekee sinusta täyteläisemmän pidempään.

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 €

Katso Myös: