Wagamama avaa neljä brittiläistä ravintolaa osana takeaway -kokeilua

Ravintolat

Horoskooppi Huomenna

Wagamama avaa ovensa kotiinkuljetusta varten(Kuva: Lonely Planet Images)



High Street -ravintolaketju Wagamama avataan jälleen tällä viikolla - asiakkaat voivat tilata kotiinkuljetuksen.



pitch Invader Mestarien liigan finaali

Yleisaasialainen ketju sanoi noudattaneensa hallituksen neuvoja ja laatinut aikataulun, jonka mukaan henkilökunta voi palata hitaasti töihin oman harkintansa mukaan.



Vaiheittainen avaaminen muodostaa suuresti testin ja oppimisen lähestymistavan yritykselle.

Ensimmäiset avautuvat sivustot ovat Wagamaman toimituskeittiöt (Peckham, Hackney, Bow ja Leeds), ja Peckham ja Hackney avataan torstaina 30. huhtikuuta.

Emma Woods, Wagamaman toimitusjohtaja, sanoi: '' Olemme tehneet päätöksen aloittaa vaiheittainen avaaminen uudelleen jakelua varten avaamalla toimituskeittiömme.



'' Olemme ottaneet vastaan ​​lääkärin neuvoja siitä, miten pidämme tiimimme turvassa keittiöympäristössä, lääkäriltä, ​​joka neuvoo terveydestä ja turvallisuudesta haastavissa käyttöympäristöissä, mukaan lukien aiempi kokemus risteilyalasta.

Myös Nando on palannut liiketoimintaan (Kuva: SOPA Images / LightRocket Gettin kautta)



'' Tämä on hyvin testi- ja oppimismenetelmä liiketoiminnalle ja käyttöönotto riippuu tiimin ja asiakkaiden palautteesta. ''

Hallituksen tiukkojen ohjeiden mukaisesti pomot sanoivat, että henkilöstön ja asiakkaiden suojelemiseksi on toteutettu useita turvatoimia.

Henkilöstön on nyt täytettävä pakolliset terveyskyselyt jokaisen vuoron alussa, kun taas työntekijät eivät ole yhteydessä toimituskuljettajiin.

Sulkemisen ja tiukempien rajoitusten jälkeen COVID-19: n torjumiseksi Wagamama on julkaissut kotiruokaoppaan, joka auttaa ravitsemaan kansakuntaa.

& wok kotoa & apos; on ilmainen, ja sen kuvaavat ja esittelevät Wagamaman pääkokki Steve Mangleshot.

Ohjelmassa on nähty, että Yhdistyneen kuningaskunnan väestö kokkaa joitain Wagamaman klassisia ruokia, kuten katsu -currya ja kanan sähinkiä, ja sarja on kerännyt jo yli miljoona näyttökertaa viimeisen kuukauden aikana. Fanit voivat pääset YouTube -kanavalle tästä .

Tällä viikolla Nando paljasti myös sen palanneen ja toimittavansa jälleen Ison -Britannian koteihin.

Ketju kertoi aloittaneensa vähitellen ravintoloiden avaamisen yleisölle tarjoamalla jakelupalvelun kautta Toimittaja tiistaista alkaen, ja toivoen avautuvamme lisää tulevina viikkoina.

Ravintolat toimivat suljettujen ovien takana yksinomaan toimitusta varten, kun taas valikkoa pienennetään, jotta joukkue voi pitää sosiaalisen etäisyyden keittiössä ja ruoanvalmistusalueilla.

Nandon ravintolat Lontoossa

  • Clink Street
  • Camberwell
  • Kanarian juhlavuosi
  • Gloucester Road

Nandon ravintolat Manchesterissa:

  • Fallowfield
  • Painotyöt

Katso Myös: