Sotaveteraani on kielletty käyttämästä asevoimien tunnusta työskennellessään linja -autonkuljettajana

Uk News

Horoskooppi Huomenna

bussikuski

Linja -auton kuljettaja on kielletty käyttämästä asevoimien tunnustaan(Kuva: Getty)



Sotaveteraani on kielletty käyttämästä asevoimien tunnusta työskennellessään linja -autonkuljettajana.



numeron 111 henkinen merkitys

29-vuotiaalle entiselle sotilaalle, joka taisteli Afganistanissa ja Irakissa, on kerrottu, että arvomerkki rikkoo yhtenäisiä sääntöjä.



Yrityksen johtajat määräsivät hänet poistamaan tapin, ja hän harkitsee nyt työnsä lopettamista.

Naimisissa oleva kolmen lapsen isä, joka ei halua nimeään, sanoi: 'Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia sen käyttämisessä ennen ja olen siitä erittäin ylpeä.

- Kun tulin töihin töissä, johtaja sanoi, että ota se pois tai sinut lähetetään kotiin ilman palkkaa. En voinut uskoa sitä.



Asevoimien veteraanien kunniamerkki

Asevoimien veteraanien kunniamerkki (Kuva: Rex)

'Haluan lopettaa, mutta tällä hetkellä tarvitsen työtä, jotta minulla ei olisi varaa siihen. Heti kun minulla on toinen työtarjous, olen poissa.



'Se on häpeällistä. Käytän sitä kunnianosoituksena kaikille ystävilleni sekä niille, jotka kuolivat tai loukkaantuivat vakavasti.

kuningatar Elisabeth, kuningatar äiti

Lue lisää: Brittiläinen sotasankari hylkää Mount Everestin nousun 500 metrin päässä huipulta pelastaakseen kiipeilijöiden hengen

`` Armeijassa oleminen oli suuri osa elämääni ja asia, josta olen todella ylpeä. ''

Valko-kultainen tunnus, jossa lukee 'HM Armed Forces Veteran', jaetaan kaikille Ison-Britannian puolesta taistelleille sotilaille.

Se on noin 10p: n kappaleen kokoinen, mutta Derby-pohjaisen linja-autoyrityksen Trent Bartonin pomot ovat nyt kieltäneet sen.

Bussikuski on palvellut sekä Irakissa että Afganistanissa (Kuva: Reuters)

Sotilas käytti veteraanimerkkiä muistaakseen seitsemän ystävää, jotka hän menetti kolmella virkamatkalla Pohjois -Irlannissa, Irakissa ja Afganistanissa.

Viiden vuoden palveluksessa ollut jalkaväen kapraali 'vapautettiin henkisesti' viimeisen Afganistanin -kiertueensa jälkeen vuonna 2011, kun hänen panssariajoneuvonsa ajoi IED: n yli.

Britannian kuninkaallinen legioona on pahoinpidellyt asianomaista yritystä ja kehottanut matkustajia boikotoimaan linja -autojaan.

Manchester Unitedin valmennushenkilökunta

Paikallisen Ripleyn haaratoimiston puheenjohtaja Dean Fowler sanoi: ”Tämä on aivan törkeää.

'' Hallitus jakaa nämä merkit - miten ihmiset uskaltaa sanoa, etteivät yritykset voi käyttää niitä?

Unikot

Linja -autoyhtiö antaa kuljettajille mahdollisuuden käyttää unikoita (Kuva: BPM)

'Se on täysin väärin. Maailma on tullut poliittisesti korrektiksi hulluksi. Kaikkien tulisi boikotoida niitä, kunnes he muuttavat mielensä. '

Trent Barton on puolustanut päätöstään sanomalla, että sen yhtenäinen käytäntö edellyttää, että kuljettajat käyttävät vain yrityksen tai ammattiliittojen myöntämiä tunnuksia.

Tiedottaja Tom Morgan sanoi: '' Unikon käyttäminen on yksi harvoista muunnelmista henkilöstömme yhtenäisessä politiikassa.

'Säännöt eivät ole koskaan sallineet muiden tunnusten käyttöä, ja nämä muuttumattomat säännöt on yksinkertaisesti ilmoitettu uudelleen henkilökunnallemme osana uuden univormun käyttöönottoa.'

kyselyn lataus

Pitäisikö linja -autonkuljettajan käyttää merkkinsä?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JOOÄLÄ

Katso Myös: