Warhammer Chaosbane beta käytännönläheinen: Pidä silmäsi tässä potentiaalisessa Diablo-haastajassa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Warhammer: Chaosbane on peli, jota muutamalla Diablo- ja Warhammer-faneilla saattaa olla tutkassaan ja kaikista oikeista syistä. Meillä oli mahdollisuus pelata tulevan toimintaroolipelin suljettua betaa.



Chaosbane tapahtuu Warhammer-fantasiataisteluuniversumissa. Se sijoittuu heti suureksi kaaoksen sodaksi kutsutun konfliktin jälkeen, ja pahojen kaaosjoukkojen ryhmät hyökkäävät edelleen Nulnin ihmiskaupunkiin. Sankarimme tehtävänä on hävittää nämä pienet ryhmät ja pelastaa kaupunki tuholta.



Kehittäjät Eko Software ovat kertoneet avoimesti rakkaudestaan ​​Diablo 3:een ja vertailuistaan peli on Blizzardin erittäin menestynyt ylhäältä alas luolasryömittelysarja. Warhammer: Chaosbane on hyvin samanlainen taidetyyli kuin Diablo, mutta se sopii myös Warhammer-tarinaan luoden karkean tunnelman julman sodan jälkimainingeista.



Imperial Soldier on panssarivaunuluokka (Kuva: Eko Software)

Varhaisessa pelissä ei ole massiivista vaihtelua vihollisten välillä, mutta Warhammer's Chaos Godsin listasta on otettu ilmeisesti 70 erilaista tyyppiä sekä lupaus eeppisista pomotaisteluista, joten toivomme, että näemme lisää pelin edetessä. Taideanimaatiot ovat mukaansatempaavia ja antavat sinulle todellisen tunteen Warhammerin veriarvosta.

Valittavana on neljä pelattavaa luokkaa. Imperial Soldier on joukkueen panssarivaunu miekka ja kilpi kädessään, High Elf Mage on DPS:stä ja yleisön hallinnasta, ja Dwarf Slayer on tyypillinen DPS-barbaarisi. Emme päässeet testaamaan Wood Elfin viimeistä luokkaa, emmekä ole nähneet materiaalia kirjoittamishetkellä, mutta tämä luokka täydentää sarjaa vaihtelevalla leikityylillä.



Jokaisella luokalla on laaja luettelo noin 40–45 taidosta, kun se on täysin tasoitettu. Sinulla voi olla kuusi aktiivista taitoa ja kolme passiivista taitoa kerrallaan ja käytät taitopisteitä näiden valitsemiseen. Tämän ansiosta sinulla on vähemmän taitoja, jos niin haluat, ja voit ostaa lisää tehoa valitsemillasi taidoilla.

mitä tapahtui meredith kercherille sinä yönä

High Elf Magessa on kyse väkijoukon hallinnasta (Kuva: Eko Software)



Sitten on olemassa jumalataitoja, joihin liittyy heidän oma taitopuunsa parantamiseksi. Emme nähneet tätä tarpeeksi beta-vaiheessa kommentoidaksemme, mutta se näyttää hyvältä ja lisää hahmoasi uuden mukauttamisen.

Jokaisella pelaajalla on Bloodlust-mittari, joka täytetään keräämällä kukistettujen vihollisten pudottamista Bloodlust-palloista. Kun tämä on täynnä, voit siirtyä raivostuneeseen tilaan ja suorittaa tuhoisia hyökkäyksiä useita vihollisia vastaan. Jokaisella luokalla on tietty Bloodlust-liike, ja ne kaikki näyttävät upeilta.

Tämän haittapuolena on, että Bloodlust-palloja ei jaeta joukkuetovereiden kesken yhteistyöpelin aikana, mikä tarkoittaa, että jos et nouta niitä tarpeeksi nopeasti, häviät tovereillesi. Kaikkien kolmen pinon täyttäminen yhdeltä pelaajalta voi kestää melkein koko tehtävän, jolloin tuntuu, että sinun on valittava, kuka saa käyttää ainutlaatuista taitoaan.

Bloodlust on hauska käyttää, mutta vaikea rakentaa

Loot on valtava osa Warhammer: Chaosbane ja poika tekevät tämän oikein. Jos olet Diablo-fani, joka rakastaa tilastoja ja rakentamista, tämä peli saattaa naarmuttaa sitä kutinaa satoja tunteja. On olemassa ryöstötasoja, kuten Diablo, satunnaisilla tilastoheitoilla, ja nämä eri tasot ovat saatavilla heti portilta. Näiden putoamisen näkeminen tehtävissä saat innostuneen tunteen siitä, mitä se voisi olla ja miten se voi parantaa rakennettasi.

Loot-järjestelmä antaa sinulle vaihtoehtoja päivittää varusteesi fragmenteilla. Voit myös yhdistää Fragmentteja luodaksesi uusia yhdistelmiä, jotka sopivat omistamiisi taitoihin tai rakenteeseen.

Sen lisäksi on jumalafragmentteja, jotka parantavat jumalataitojasi ja varusteitasi. Tämä vie rakennelmasi seuraavalle tasolle, ja se on tavoite loppupelissä. Pelissä on myös Heroic-tason varustesarjat, jotka antavat sinulle bonuksia, mutta parasta niissä on, että ne näyttävät täsmälleen samalta kuin eräät tunnetuimmista Warhammerin pöytäpelin yksiköistä.

punaisten lyhtyjen alue uk

Kyvyt ja varusteet näyttävät ja tuntuvat aidolta Warhammerissa

Chaosbane ei tue pelkästään alustojen välistä peliä, vaan se ulottuu myös paikalliseen pelaamiseen sekä verkossa. Sinulla voi esimerkiksi olla kaksi pelaajaa PC:llä ja sitten kaksi paikallisesti toisessa konsolissa. Se tukee mitä tahansa näiden yhdistelmää, jonka voit kuvitella, luoden loistavan mahdollisuuden pelata ystävien kanssa heidän käyttämästäsi koneesta riippumatta.

Kaiken kaikkiaan Warhammer: Chaosbanen parissa viettämäni aika oli mahtavaa, ja siinä oli vankka pelattavuus ja ominaisuuksia. Kaikkien hahmojen räätälöinti- ja rakennusmahdollisuuksien ansiosta on vihjeitä erinomaisesta toistettavuudesta, kun koko tuote julkaistaan. Eko - yhdessä kustantajien Bigben ja Pelipaja - Tässä voisi olla jotain hienoa korteissa, ja pidän silmäsi pelin tulevaisuudesta, koska se on mahdollisesti jännittävä.

Warhammer: Chaosbane on tulossa Xbox One , PS4 ja PC:lle 4. kesäkuuta 2019, ja Digital Deluxe ja Magnus Editions julkaistaan ​​aiemmin 31. toukokuuta 2019.

Pelin ennakkotilaajille tarkoitettu beta on tällä hetkellä käynnissä 13. maaliskuuta klo 9 asti.

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: