Wayne Rooney aloittaa DC Unitedin valtakauden räjähdysmäisesti loukkaantumisajan paluun ansiosta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

wayne Rooney aloitti hallituskautensa DC Unitedin managerina paluuvoitolla, kun Orlando City teki kaksi lisäaikaa MLS:ssä.



Rooney, joka oli korsussa ensimmäistä kertaa osavaltioiden paluun jälkeen, näytti maistavan tappiota kotiottelussaan Audi Fieldillä sen jälkeen, kun Junior Urso johti vierailijat yhdeksännen minuutin johtoon varhaisessa iskussa.



The entinen Derby County pomo, joka oli odottanut lähes kolme viikkoa päästäkseen laiturille paluunsa jälkeen ja luovutti debyyttinsä uudelle värvätylle Ravel Morrisonille joukkueensa keskikentän ytimessä, katsoi, kuinka hänen puolensa nyökkäsi ja pöyhki, mutta kamppaili luodakseen merkittäviä paikkoja. Ja kun aika loppui, näytti siltä, ​​että itäisessä konferenssissa kuolevalle puolelle oli luvassa 13. tappio, jonka nimissä on vain kuusi voittoa.



Mutta tyhjästä keskikenttäpelaaja Chris Durkin laukoi 91. minuutin tasoitusmaalin aivan rangaistusalueen sisäpuolelta Rooneyn vaihtopelaajan Ola Kamaran hienon työn jälkeen.

munan ja enkelin olkisilta

Ja 95. minuutilla, kun vielä kaksi vaihtopelaajaa, chileläinen laitahyökkääjä Martín Rodríguez ja keskikenttäpelaaja Kimarni Smith, yhdessä, hyökkääjä Taxi Fountas lennätti kotiin kliinisen voittajan lähettääkseen kotifanit ihastukseen ja johtaen Rooneyn ja hänen takahuoneen henkilökuntansa villeihin juhliin. kosketuslinja.

'Kausi on aloitettava nyt', Rooney sanoi pelin jälkeen. ”Luonne on iso sana, jota olen käyttänyt parin viime viikon aikana joukkueen kanssa. Meidän on oltava joukkue, joka osoittaa paljon luonnetta, taistelua ja yhteenkuuluvuutta.



'Iso asia, jonka olen nähnyt joukkuetta koskevissa tutkimuksissani, on se, kun pelaaja tekee virheen, hän kärsii ja hänen oli todella vaikeaa toipua siitä.

 Ilahtunut Wayne Rooney kokopäiväisesti
Ilahtunut Wayne Rooney kokopäiväisesti ( Kuva: DC United)

'Ymmärrän, että pelaajat tekevät virheitä - ei hätää. Haluan heidän kokeilevan asioita. Haluan heidän riskeeraavan pallon oikeilla alueilla. Ja jos he tekevät virheen ja antavat pallon pois, yritä uudelleen. Se on osa peliä. Sen mielenvapauden antaminen pelaajille ja mahdollisuus tehdä se alkaa vaikuttaa.”



Entinen Manchester United -nuori Morrison, joka liittyi puolelle aiemmin tässä kuussa jatkaessaan nomadiuraansa Rooneyn jälkeen Derbystä Washingtoniin, pelasi täydet 90 minuuttia ja oli avaintekijä voitossa malttinsa ja syöttökykynsä ansiosta.

'Nyt on kyse johdonmukaisuudesta', puolustaja Brendan Hines-Ike sanoi. ”Voiko DC United koota sarjan tuloksia? Vai palaako se samaan vanhaan samaan vanhaan viime kuukausina? Emme voi hyväksyä sitä enää.'

cara delevingne ja michelle rodriguez suutelevat

Katso Myös: