'Pidämme vaatteemme päällä tästä lähtien': Alkuperäinen Calendar Girls ilmoittaa, ettei enää ole alasti kuvia

Tosielämän Tarinoita

Horoskooppi Huomenna

Kuusi vetoomusta: Tytöt pitävät vaatteensa päällä(Kuva: Ben Lack Photography)



he olivat vain joukko tavallisia naisia, jotka päättivät riisua kalenterin ja kerätä rahaa sairaalaan, jossa yksi heidän miehistään kuoli syöpään.



Silti heidän poikkeuksellisesta tarinastaan ​​tuli maailmanlaajuinen sensaatio, joka inspiroi hittielokuvaa Julie Waltersin pääosassa, loppuunmyytyjä lavashow-ohjelmia ja kerää miljoonia puntia Leukemia Researchille.



Nyt, 13 loistavan vuoden jälkeen, alkuperäiset Calendar Girls - kaikki Rylstone WI: n jäsenet Yorkshiressä - ovat vihdoin päättäneet, että on aika peitellä ja kutsua se päiväksi gaalakonsertilla Lontoon Royal Albert Hallissa.

Meillä kaikilla on ollut upeinta aikaa ja olemme tehneet sen, mitä olemme suunnitelleet, eli kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen Johnin muistissa, sanoo Angela Baker, jonka aviomies oli inspiraationa heidän hurjalle valokuvaukselleen.

29:n merkitys

Olemme rakastaneet jokaista minuuttia, mutta olemme päättäneet, ettemme tee toista kalenteria.



- Olemme puhuneet siitä, ja siinä kaikki, pidämme vaatteemme päällä tästä lähtien.

Tapaan Angelan, 66, ja viisi muuta 10 tyttöä-Tricia Stewart, 63, Ros Fawcett, 63, Beryl Banforth, 79, Lynda Logan, 69, ja 60-vuotias Christine Clancy-kodikkaassa kivimökissä jakaa toisen aviomiehensä Charlesin kanssa.



Juomme teekuppeja ja nautimme jättimäisiä viipaleita herkullisia kakkuja… tietysti kotitekoisia.

Tricia lisää nauraen: 'En ole varma, että kukaan haluaisi nähdä meitä enää vaatteillamme - siitä on kauan aikaa, kun teimme sen ensimmäisen kerran, emmekä ole nuorempia.

'On aika antaa toiselle mahdollisuus. Älä ymmärrä meitä väärin, jatkamme varainhankintaa - mutta pidämme vaatteemme ehdottomasti päällä.

Ja poika, onko tytöillä kiire.

Tänä vuonna suunnitellun lavashow'n suunnitelmissa on tällä hetkellä 950 amatöörituotantoa-joista jokainen maksaa hyväntekeväisyyteen-ja mukit, pinsetit, teepyyhkeet ja uudelleen julkaistut kalenterit myydään jokaisen jälkeen, joten on paljon tilaa tehdä lisää .

Se on valtava operaatio, ja se on kaukana siitä, kun kaikki alkoi vuonna 1999.

Ajattelimme vain, että se olisi hieman hauskaa hyvän asian puolesta ja se olisi se, sanoo Beryl, 79, pudistellen päätään.

Olimme vain ryhmä naisia ​​ja teimme mukavan kalenterin - emme edes asettaneet päivämäärää ensimmäisiin, koska emme tienneet mitä teemme.

Oscarit 2019 Iso-Britannian aikaa

- Nyt kaikki näyttävät tietävän, keitä me olemme. Saamme kirjeitä kaikkialta paikasta, jotka on osoitettu ”The Calendar Girls, North Yorkshire”.

Jotkut tarjoavat tukea, jotkut kertovat meille omista terveys- tai syöpäongelmistaan, mutta he kaikki pääsevät meille jotenkin. Olemme etuoikeutettuja siitä, että ihmiset jakavat nämä asiat kanssamme.

Katalyytti: Varainhankinta alkoi John Bakerin muistoksi

Alkuaikoina naiset eivät voineet tulostaa kalentereita tarpeeksi nopeasti.

Pakatessaan ne Angelan etuhuoneeseen he lähettivät pian satoja päivässä pienestä paikallisesta postitoimistostaan.

mitä 1001 tarkoittaa

Ne inspiroivat tuhansia kopioita - uusia alasti kalentereita ilmestyi lähes päivittäin.

Kaikki tekivät niin ja meille lähetettiin paljon… jotkut paremmin kuin toiset, nauraa Beryl.

Ne eivät olleet kiinnostuneita miesten kanssa - jotkut olivat ilkeitä.

Ja kun ehdotettiin, että elokuvasta voitaisiin kertoa tarina, se vei asiat aivan uudelle tasolle.

Elokuva oli kuin mikään mitä emme koskaan kokeneet, Lynda sanoo.

Muistan, että minulle soitettiin puhelu, jossa minua pyydettiin lentämään LA: han Jay Leno -esitykseen, ja yhtäkkiä minut, pikku minä, Amerikassa, nostettiin ja vietiin Beverly Hills Hiltoniin.

Hän lisää: Sinun olisi pitänyt nähdä huone. Painikkeet verhojen hallitsemiseksi, sänky, joka liikkui, hedelmiä pöydällä ja kaikenlaista.

'Olimme matkustaneet ennen, mutta emme niin. Se oli mahtavaa. Elokuva itsessään oli ihana, mutta siinä oli liikaa kiroilua. Emme olisi käyttäneet tuollaista kieltä, ei WI: llä.

Tricia liittyy keskusteluun: Ensiesitys meille kaikille oli valtava kohokohta.

- Siellä oleminen sinä yönä vuonna 2003 oli hyvin erityistä. Se oli niin kaukana siitä, mistä aloitimme.

MM-TV-ohjelma 2018

Nyt on Lyndan vuoro ... Jopa kuninkaalliset olivat faneja, hän sanoo nauraen.

Ilmeisesti olen prinssi Charlesin suosikki. Meidät kutsuttiin Clarence Houselle lounaalle ja kun Camilla tajusi olevani neiti July, hän sanoi kuulleensa minusta kaiken.

He pitivät koko projektia todella hauskana, tai kuten prinssi Charles sanoi: ”Kuinka brittiläistä”.

Kun he jakavat naurua ja muistoja enemmän teetä, sitten gin- ja slimline -tonikoita, jotka kaikki ovat pukeutuneet tavaramerkkinsä mustiin mekkoihin ja helmiin, nämä naiset pysyvät yhdessä.

Ja vaikka heitä on jäljellä enää kuusi - loput menivät omille teilleen, koska he eivät halunneet myydä elokuvan tekemiseen liittyviä oikeuksia - he asuvat edelleen muutaman kilometrin säteellä toisistaan ​​ja ovat hauskoja.

Joten jos heillä olisi taas aikansa, tekisivätkö he jotain toisin? Kyllä, Ros sanoo. Olisin ohuempi.

Alkuperäinen kalenteritytöt jäävät eläkkeelle Katso galleria

Ha! sanoo Tricia. Hauska asia on silloin, kun olimme kaikki niin huolissamme ulkonäöstämme.

'Nyt istumme alkuperäisen kalenterin kanssa ja ajattelemme:' Meillä oli kaikki hyvin '.

Me kaikki näytämme niin nuorilta. Se on vasta nyt mennyt etelään, joten on mukavaa saada kirja siitä, miltä me näytimme.

- Hienoa siinä oli, että teimme kaiken vain vaistonvaraisesti, ja onneksi kaikki sujui.

- Meillä ei ollut aavistustakaan media- ja viihdemaailmasta, ja se oli luultavasti yhtä hyvä, koska se antoi meidän tehdä sen omalla tavallamme.

Meitä on pyydetty tekemään niin paljon alasti ampumisia - sinä nimität, he ovat pyytäneet - mutta me seisoimme aina paikallaan ja teimme vain ne asiat, joihin olimme kaikki tyytyväisiä.

Hän lisää hymyillen: Kun katsot taaksepäin kaikkea tekemäämme, se tuntuu vähän aikakauden lopulta.

'Mutta me olemme aina kalenteritytöt. Hautakivessäni on 'Here Lies Miss October: Laid Bare'.

Tällä hetkellä tytöt suunnittelevat matkaansa Lontoon gaalakonserttiin nimeltä Seasons Of Love.

'' Se juhlii heidän työtään sekoituksella musiikkia ja tarinankerrontaa sekä vierailevia esiintymisiä kuuluisuuksilta, kuten Lynda Bellingham ja Celia Imrie, jotka ovat kuvanneet heidät lavalla ja näytöllä.

He suunnittelevat huutamista - mekkojen ja hotellien keskusteluissa Tricia näyttää minulle iltapussinsa ... se on tehty vanhasta rintaliivistä.

prinsessa diana ja dodi

Mutta kuten Angela selittää, on tärkeää muistaa, että kaikella on myös vakava puoli.

Se on ihana juhla, mutta myös hyvin tunteellinen, hän sanoo.

Siellä tulee olemaan videoruutuja ja valokuvia, ja olen varma, että osa näistä kuvista tulee Johnista. Olen iloinen, että he tekevät sen. Se muistuttaa siitä, miten kaikki alkoi ja miksi olemme edelleen täällä.

Katso Calendar Girls: Seasons of Love Royal Albert Hallissa sunnuntaina. Liput alkaen £ 10 (tarjouskoodi 11208). Soita lipputulot 0207 5898212 tai mene verkossa osoitteessa www.royalalberthall.com

Katso Myös: