Wetherspoonin aamiainen hintaan 2,24 puntaa, kun kaikki pubit rekisteröityvät Eat Out to Help Out -ohjelmaan

Tim Martin

Horoskooppi Huomenna

Wetherspoonin ruoka voi olla 'halvempaa kuin Tesco', koska sen pubit osallistuvat hallituksen puolihintaiseen ruokaohjelmaan kannustaakseen ihmisiä syömään ulkona.



Ketjun tiedottaja kertoi NEWSAM Moneyille, että hän voi 'vahvistaa, että kaikki Wetherspoon -pubit osallistuvat' järjestelmään.



Yhtiö sanoi, että sen satoja myyntipisteitä eri puolilla Iso -Britanniaa tarjoavat valikoiman aterioita juoman kanssa halvemmalla hinnalla kuin useimmista supermarketeista ostaminen.



Eat Out to Help Out -ohjelmassa 50% alennus on saatavilla osallistuvissa ravintoloissa ja pubeissa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin koko elokuun ajan, enintään 10 puntaa per henkilö.

Wetherspoon ilmoitti, että tämän järjestelmän mukaan aamiainen pubeissa maksaa 2,24 puntaa, pizza 2,75 puntaa, muut ateriat 2,37 puntaa ja lasten ateria 2,08 puntaa.

Valitettavasti alennus ei toimi viinaan (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Hinnat ovat alhaisempia kuin vastaavat elintarvikkeet, jotka on ostettu useimmista supermarketeista, kuten Tesco, se sanoi.

Puheenjohtaja Tim Martin sanoi: ”Hallitusohjelman ansiosta henkilö syö ja juo Wetherspoonissa 2,93 puntaa paremmin kuin ostaa samanlaisen tuotevalikoiman Tescosta.



'13 päivän aikana asiakkaat säästäisivät 38,09 puntaa. Suurin osa pubeistamme tarjoaa erilaisia ​​aterioita juoman kanssa lyömättömillä hinnoilla. ''

Martinin ilmoitus tulee päivä sen jälkeen, kun Tesco sanoi, että he eivät liittyisi hallituksen ohjelmaan, vaan alentaisivat hintoja itse.

Tämä tarkoittaa sitä, että Tesco -kahvila tarjoaa 50% alennusta koko ruokalistan hinnasta maanantaista keskiviikkoon koko elokuun ajan - mutta ilman 10 punnan rajaa voit ottaa ruoan pois ja syödä paikan päällä, eikä veronmaksajien rahoja käytetä.

Hinnat ovat myös vaikuttavia - voit noutaa täyden englantilaisen aamiaisen - milloin tahansa - hintaan 2,07 puntaa, kahvin hintaan 75 euroa tai lasten aterian, joka sisältää pää-, sivu- ja juomat 1,42 puntaa.

Tesco Finest British Beef Burger ja sirut maksavat 3,05 puntaa, kun taas eteläisen paistetun kanan kääre salaatin kanssa on 1,85 puntaa.

Katso Myös: