Mikä kanava on Liverpool vs Everton? Aloitusaika, TV ja livestriimin tiedot

Jalkapallo

Thiago Alcantara Liverpoolista Evertonia vastaan

Liverpool ja Everton pelasivat 2-2-tasapelin Goodison Parkissa aiemmin tällä kaudella(Kuva: GETTY)Kuinka Liverpool voisi tehdä kääntämällä omaisuuksia liigassa.


Hallitsevat mestarit ovat hävinneet kolme viimeistä, heidän kerran pelätyt iskuvoimansa kamppailevat tavoitteista ja maalivahti Alisson on tehnyt viime aikoina useita aiemmin epätavallisia virheitä.Liverpoolin viimeaikaiset kamppailut johtivat siihen, että pomo Jurgen Klopp myönsi tittelin viime viikonlopun 3-1-tappion jälkeen Leicesterissä jätti heidät 13 pisteen jälkeen Manchester Citystä.


Heidän on nyt otettava itsensä Merseysiden derbiin.

de light man utd

Toffeet eivät ole loistavassa kunnossa, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä viimeisestä liigaottelustaan.Lokakuun käänteinen ottelu Goodison Parkissa oli merkittävä käännekohta Liverpoolin kaudella, kun Virgil van Dijk ontui lonkan etuosan risteytyksestä polven nivelsidevamman takia Evertonin maalivahdin Jordan Pickfordin polven korkean taklauksen jälkeen.

Liverpoolin puolustuksen ytimessä oleva rock ei ole soittanut sen jälkeen, ja se on ollut Dubaissa joulukuusta lähtien ja harjoittanut tiukkaa koulutusjärjestelmää.


Paljonko on Liverpool vs Everton?

Aloitus Anfieldilla on lauantaina klo 17.30.

Se on kolmas neljästä tänään pelattavasta ottelusta, ja viimeinen on 20.00 pudotuspelitaistelijoiden Fulham – Sheffield United -ottelu.

lady colin campbell ja larry lamb

Kolme parasta pelaavat sunnuntaina, kun Leicester menee Aston Villaan, Manchester City vierailee Arsenalissa ja Manchester United isännöi Newcastlea.

Liverpool vs Everton TV -kanava ja suoratoisto

Sky Sports esittelee lauantain Merseysiden derbyn.

Fanit löytävät ottelun päätapahtumasta ja Valioliigan kanavilta, joita voidaan suoratoistaa Taivas Siirry tai NYT -TV -sovellukset Sky Sports -tilauksen tilaustavan mukaan.

Kattavuus alkaa klo 17.00, ja sitä seuraa Fulham vs Sheffield United.

Kerroin Liverpool vs Everton

On kulunut lähes 22 vuotta siitä, kun Everton voitti viimeksi Valioliigan ottelun Old Traffordilla 11/2 Betfredin kanssa rikkoa se ankka.

Punaiset ovat voittamattomia 23 viimeisessä kokouksessaan kaikissa kilpailuissa Merseysiden kilpailijoita vastaan ​​11 voitolla ja 12 tasapelillä - selittää miksi he ovat 9/20 voittaa tämä ottelu.

kuka on Sue Perkinsin kumppani

Mutta suuri määrä tasapeliä voi tehdä siitä houkuttelevan tekijän joillekin pelaajille, joilla on kertoimet jokaisesta pisteestä 5/18 .

Mo Salah ja 5/2 ja Evertonin Dominic Calvert-Lewin on paikassa 11/2 taistelemaan sitä vastaan ​​myös ensimmäisten maalintekijöiden suhteen.

Kertoimet Betfredin hyväksi ja voivat muuttua.