Mikä kanava on Man City vs Tottenham? Carabao Cupin lopullinen TV ja livestriimin tiedot

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Chelsea on saattanut lopettaa Manchester Cityn toiveet ennennäkemättömän nelinkertaistumisen varmistamiseksi viime viikonloppuna, mutta Pep Guardiolan miehillä on edelleen mahdollisuus saada vaikuttava kolminkertaisuus tällä kaudella, alkaen sunnuntaina Carabao Cupista.



Mutta tehdäkseen tämän he joutuvat voittamaan Tottenhamin joukkueen, joka haluaa lunastaa ensimmäisen pokaalinsa vuoden 2008 jälkeen.



Spurs on saattanut päästä Mestarien liigan finaaliin vuonna 2019, mutta he eivät ole nostaneet hopeaa sen jälkeen, kun he voittivat Chelsean 2-1 jatkoajalla vuoden 2008 Cup-finaalissa, ja he olivat myös maistaneet viimeisen tappion samassa kilpailussa vuosina 2009 ja 2015.



Pohjois -Lontoon klubi johdetaan Carabao Cup -finaaliin Valioliigan kaikkien aikojen nuorin manageri Ryan Masonin seurauksena Jose Mourinhon potkut maanantaina.

Mason aloitti hallintonsa väliaikaisena päävalmentajana Southamptonia vastaan ​​keskiviikkoiltana - samana yönä City kohtasi Aston Villan.

Ryan Mason Tottenhamin harjoittelussa väliaikaisen päävalmentajan jälkeen.

Ryan Mason Tottenhamin harjoittelussa väliaikaisen päävalmentajan jälkeen.



Tällä kaudella Guardiolan miehet olivat toivoneet olevansa ensimmäinen englantilainen seura, joka voitti nelinkertaisuuden - Mestarien liigan, Valioliigan, FA Cupin ja League Cupin. Mutta lauantain Chelsean 1-0-tappio FA Cupin välierässä tarkoittaa, että he voivat nostaa tällä kaudella vain kolme pokaalia.

vahvimman callumin selviytyminen

Paljonko Man City vs Tottenham Hotspur on?

Aloitus Carabao Cup -finaalissa on sunnuntaina 25. huhtikuuta klo 16.30 ja se järjestetään Wembley-stadionilla 8 000 fanin edessä-suurin Yhdistyneen kuningaskunnan urheilutapahtuma on järjestetty maaliskuun 2020 ensimmäisen lukituksen jälkeen.



On kulunut hieman yli kaksi kuukautta siitä, kun nämä osapuolet tapasivat viimeksi, kun Ilkay Gundoganin tuki ja Rodri-rangaistus antoivat Citylle 3-0-voiton.

Tämä seurasi Spursin 2-0-voittoja Manchesterin klubia vastaan ​​Mourinhon nimityksen jälkeen.

TV -kanavan ja livestriimin tiedot

Sunnuntain Carabao Cup -finaali näkyy Sky Sportsin päätapahtumassa ja Sky Sports Football -kanavilla.

Man City vs Spurs -otteluohjelma alkaa kello 16 ja Sky Sports -tilaajat voivat myös katsella verkossa verkkosivuston tai Sky Go- ja BT Sport -sovellusten kautta.

Peli tulee viikosta päivään sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että molemmat seurat aikovat liittyä Euroopan Superliigaan, ennen kuin he suorittivat nopean käännöksen tiistaina julkisen mielenosoituksen jälkeen.

Katso Myös: