Mikä kanava on Man Utd vs Brentford? Aloitusaika, TV ja livestriimin tiedot

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Manchester United palaa Old Traffordille keskiviikkona illalla ensimmäiseen kotiotteluun, joka on ystävällinen ja kutsuva Brentford.



Mehiläiset osallistuvat kaikkien aikojen ensimmäiseen Valioliiga-kauteensa vuosina 2020-21, kun taas Punaiset Paholaiset haluavat haastaa mestaruuden viimeisen kauden jälkeen.



Ole Gunnar Solskjaerin joukkue on toistaiseksi voittanut Derby Countyn ja hävinnyt Queens Park Rangersille kesäaikataulussaan, toisin kuin Thomas Frank ja hänen kolme voittoaan jalkapalloliigan ja ei-liigan puolelta.



Fanit eivät voi nähdä Jadon Sanchon debyyttiä ja Raphael Varanen siirtoa ei ole vielä saatu päätökseen, mutta osallistujia on kohdeltava jännittävällä tavalla, kun kaksi joukkuetta nostaa vaihteita hieman yli kahden viikon mene, kunnes todellinen liike alkaa.

United matkustaa seuraavaksi Preston North Endiin, kun vierailijat palaavat kotiin ottamaan vastaan ​​West Ham Unitedin lauantaina.

Paljonko on Man Utd vs Brentford?

Aloitus on keskiviikkona klo 20.



30 000 fanin odotetaan saapuvan Old Traffordiin teatterin unelmien teatterin suurimmassa joukossa 16 kuukauteen.

Joukkueet valmistautuvat tulevaan Valioliigan kampanjaan, jonka Brentford nostaa verhon Arsenalia vastaan ​​perjantaina 13. elokuuta.



United kohtaa sitten Leeds Unitedin seuraavana päivänä suussa sulavassa lauantain ottelussa.

Mehiläiset ansaitsivat ylennyksen voittamalla Swansea Cityn 2-0 Wembleyn mestaruuden pudotuspeleissä toukokuussa vain kolme päivää sen jälkeen, kun Red Devils hävisi rangaistuspotkukilpailulla Villarrealille Eurooppa-liigan finaalissa.

Ole Gunnar Solskjaeria tervehtivät 30 000 fania allekirjoitettuaan uuden kolmivuotisen sopimuksen Old Traffordilla

Ole Gunnar Solskjaeria tervehtivät 30 000 fania allekirjoitettuaan uuden kolmivuotisen sopimuksen Old Traffordilla (Kuva: NurPhoto/PA -kuvat)

Man Utd vs Brentford TV -kanava ja suoratoisto

MUTV näyttää keskiviikon kohtaamisen ja otteluiden ottelu alkaa klo 19.00.

Tilaajat voivat suoratoistaa pelin Virgin -kanavan 526 ja virallisen sovelluksen kautta.

Tilaa Sky HD: n kautta ja katso ottelu kanavalla 318, kun taas vakiotarkkuus on kanavalla 870.

Mikä on ennusteesi ottelusta? Kerro meille tässä .

Mitä tiimin uutisia?

Suurin osa Unitedin tähdistä ei ole vielä saatavilla Euro 2020- ja Copa America -kampanjoiden jälkeen.

Sancho, Harry Maguire, Marcus Rashford, Luke Shaw ja Fred jäävät ilman finaaleja.

Bruno Fernandes palasi harjoitteluun tiistaina, kun Diogo Dalot ja Donny van de Beek palasivat Carringtoniin maanantaina.

Koska Fernandes ei ole vielä valmis otteluun, kuten maalivahti Dean Henderson, Dalotin ja van de Beekin odotetaan aloittavan vaihtoon.

Paul Pogba on edelleen lomalla Pariisin Saint-Germainin kanssa.

Uusi allekirjoittaja Tom Heaton saa ensi -iltansa Old Traffordilla palattuaan klubiin, kun taas Jesse Lingard on tervetullut takaisin.

Brentfordin uusi tulokas Kristoffer Ajer on siirtymässä Celticistä, kun taas tanskalainen pari Mathias Jensen ja Christian Norsgaard eivät vielä palaa kansainvälisistä tehtävistä.

Mehiläiset & apos; Viimeinen matka Manchesterin punaiselle puolelle tehtiin syyskuussa 1975, ja hän hävisi Liigacupissa 2-1 Lou Macarin ja Sammy McIlroyn maalien ansiosta, kun Keith Lawrence oli siirtänyt vieraat johtoon pian tauon jälkeen.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi.

Katso Myös: