Mikä kanava on West Brom vs Liverpool? Aloitusaika, TV ja livestriimin tiedot

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Jo pudotettu West Bromwich Albion toivottaa neljän parhaan jahtajan Liverpoolin vastaan ​​sunnuntaina Valioliigassa.



Voitto vie Jurgen Kloppin miehet neljännen pisteen pisteeseen, kun taas Sam Allardyce ja co toivovat päättävänsä huippukauden kauden ylpeydellä.



Redmenin toive torstaina voittaa Mestarien liigan on voimistunut torstaina 4-2-voiton jälkeen Old Traffordilla Manchester Unitedia vastaan.



Samaan aikaan Baggies lähetettiin takaisin toiselle tasolle tappion kautta Arsenalissa ennen tätä.

West Brom puuttuu laitahyökkääjästä Robert Snodgrassista ja puolustajasta Branislav Ivanovicista, mutta toivottaa Ainsley Maitland-Nilesin tervetulleeksi takaisin, kun hän ei ollut oikeutettu kohtaamaan emoyhtiötä viime sunnuntaina.

Liverpoolilla on edelleen lukuisia tärkeitä nimiä, kuten Virgil van Dijk ja Jordan Henderson; ja Ozan Kabak, Naby Keita ja James Milner epäilevät edelleen.



prinssi William, Cambridgen herttua
Liverpool voitti Manchester Unitedin torstaina 4-2

Liverpool voitti Manchester Unitedin torstaina 4-2 (Kuva: Peter Powell/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Monet eivät odottaneet tämän olevan läheinen kohtaaminen, mutta West Bromin 1-1-tasapeli Anfieldilla joulukuussa antaa isännille itseluottamusta Hawthornsissa.



Paljonko on West Bromwich Albion vs Liverpool?

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 16.30 yhdessä neljästä Valioliigan ottelusta.

West Bromwich Albion vs Liverpool TV -kanava ja suoratoisto

Sunnuntain pelin näyttää Sky Sports.

Ottelun tiedotteet alkavat klo 16 heidän päätapahtumissaan ja Valioliigan kanavillaan. Tilaajat voivat suoratoistaa pelin Sky Go -palvelun kautta.

Missä muodossa joukkueet ovat?

Allardycen puolue putosi putoamiseen viime kerralla Emiratesissa ja hävisi 3-1 pidentääkseen neljän ottelun voittoa.

Kloppille, jonka joukkue on voittamaton kuudessa, kolme voittoa kolmesta viimeisestä liigaottelustaan ​​takaavat neljän parhaan sijoituksen, mutta pisteiden pudottaminen tässä yhteenotossa voi osoittautua kohtalokkaaksi heidän toiveilleen.

Joukkueet, joilla on tällä hetkellä kolmas ja neljäs sija, Chelsea ja Leicester, kohtaavat lauantain FA Cupin finaalissa - ja ensi tiistaina Valioliigassa - eli molemmat eivät voi ottaa maksimipisteitä kahdesta jäljellä olevasta ottelustaan.

Tämän jälkeen Liverpool matkustaa Turf Mooriin keskiviikkona ottamaan vastaan ​​Burnleyn, kun West Brom toivottaa West Hamin Hawthornsiin.

Katso Myös: