Mitä profiilikuvasi paljastaa persoonallisuudestasi? Asiantuntijat selittävät salaisuutemme

Facebook

Horoskooppi Huomenna

Tyttö ottaa selfien

Profiilikuvasi voi kertoa paljon persoonallisuudestasi(Kuva: Getty)



Se on yksi Facebook -profiilimme osa, johon olemme luultavasti panostaneet eniten.



Lähetitkö vain huonosti valaistun selfien ja olet tehnyt sen? Vai vaivaudutko siitä, mikä kuva välittää samanaikaisesti älykkyyttäsi, nöyryyttäsi, ammatillista menestystäsi ja hauskuuttasi?



Nyt käyttäjät käyttävät & quot; vähemmän on enemmän & quot; asenne heidän profiileihinsa, hyläten pitkän lainausluettelon ja yksityiskohtaisen & quot; minusta & quot; osiossa, jossa kannatetaan parempampaa lähestymistapaa, profiilikuvasi on tehtävä kovasti töitä.

Facebookissa on yli 1,65 miljardia aktiivista käyttäjää, joista enemmistöllä on profiilikuva, joka todella on heistä.

Siinä on paljon ihmisiä, ja jos tiedät mitä varoa, niin paljon tietoa heidän persoonallisuudestaan.



Jokaisella persoonallisuuspiirteellä on tietyntyyppinen profiilikuva

Selvitä, mitkä & apos; suuret viisi & apos; persoonallisuuden piirteitä, joihin henkilö joutui, tutkijaryhmä analysoi 66 000 Twitter -käyttäjää & apos; twiittejä sekä tutkimalla vielä 434.

Facebook

Mitä profiilisi kertoo sinusta? (Kuva: Getty)



Luonteen arviointi tehtiin a paperi nimeltään & quot; Persoonallisuuden analysointi sosiaalisen median profiilikuvan valinnan kautta & apos; ja sen suorittaa Pennsylvanian yliopisto.

Kyselyn tuloksiin sekä twiitteihin viitattiin sitten käyttäjien kanssa & apos; profiilikuvat saadaksesi selkeämmän kuvan niiden luonteesta, ja tässä ne paljastivat.

36 enkelinumeron merkitys

1. Ekstrovertit

Ekstroverteilla on luultavasti sitoutumisensa ympäröivään maailmaan, ja heillä on todennäköisesti värikkäitä profiilikuvia, joissa on muita ihmisiä.

Mutta kuinka hauskaa he näyttävät olevan kuvissaan, ekstrovertit sijoittuivat kuvanlaadun mukaan heikoksi.

Musta mies ottaa selfieä värikkään seinän lähellä

Ekstrovertti toiminnassa (Kuva: Getty)

He haluavat myös heijastaa nuorekkaan imagon tutkimuksen mukaan:

'' Toisin kuin kaikki muut persoonallisuudet, ekstroversio korreloi negatiivisesti kasvojen ikään, mikä tarkoittaa, että käyttäjät joko näyttävät nuoremmilta profiileissaan tai heidät kuvataan muiden nuorten ihmisten kanssa. ''

2. Neuroottiset lääkkeet

Toisin kuin sosiaalisen median ekstrovertit, ihmiset, joilla on neuroottisia taipumuksia, ottavat hyvin erilaisen kuvan.

nainen ja kissa

Neuroottiset ihmiset pyrkivät saamaan eläimiä tai esineitä ohjaamaan huomion pois heiltä (Kuva: Getty)

Negatiiviset ihmiset esittävät negatiivisia tunteita ja emotionaalista epävakautta, ja he esittävät yksinkertaisia, värittömiä kuvia, joissa on negatiivisia värejä.

Ei vain tämä, vaan he peittävät paljon todennäköisemmin kasvonsa lukulaseilla tai käyttävät elottomia esineitä tai eläimiä.

3. Avoimuus

Tutkimuksen mukaan tähän kategoriaan kuuluvat onnekkaat ottavat parhaat kuvat.

Heillä oli kuitenkin myös todennäköisimmin valokuvia, joissa ei ollut värejä ja joissa oli enemmän negatiivisia tunteita.

murha blackpool express -katsauksessa
id aikuinen mies soittaa kitaraa istuen sohvalla kotona

Tällainen profiilikuva on ominaista avoimuudelle (Kuva: Google)

Luonteeltaan ei-konformistit, niiden välillä oli samankaltaisuuksia neuroottisten (lukulaseja käyttävien / piiloutuneiden) välillä, vaikka niiden 'avoimuus' kattoi sekä älyä että kokemusta.

4. Hyväksyttävät lajikkeet

Ehkä hieman yllättävää, että miellyttävän persoonallisuuden omaavat urheilivat kirkkaita, värikkäitä profiilikuvia.

oneplus 7t julkaisupäivä uk

Se on 'sosiaalisen harmonian ja yhteistyön' määrittämä ominaisuus, ja näin laadukkailla käyttäjillä on yleensä profiilikuvia, joissa on muita kasvoja.

Kolme nuorta tyttöä istuu yhdessä ja vitsailee

Useat ihmiset nauravat ja vitsailevat osoittavat suvaitsevaisuutta (Kuva: Getty)

Mutta vaikka heidän valokuvansa ovat hymyileviä, iloisia ja positiivisia, ne eivät välttämättä ole esteettisesti miellyttävimpiä:

'Heidän kuvansa ovat sekavia, toisin kuin yksinkertaisia.'

5. Tunnolliset tyypit

Kuten tutkimuksessa todetaan, 'tunnollisuus on persoonallisuuden piirre, joka liittyy järjestykseen, suunniteltuun käyttäytymiseen ja itsekuriaan.'

Tunnolliset ihmiset ovat onnellisia

Tässä mielessä tälle kuvatyypille on usein ominaista 'yksi hyvä kasvot' ja ne ovat värikkäämpiä, luonnollisempia ja kirkkaampia kuin muut piirteet.

Kaikkein ilmeikkäämpi joukko tunnollisia tyyppejä näyttää hymyileviä ja iloisia tunnelmia - mahdollisesti siksi, että he tietävät, että he ovat odotettuja & apos; olla onnellinen profiilikuvassaan.

Lue lisää

Sosiaalinen media
Twitter paljastaa, kuinka trollit käyttävät hyväksikäyttöpalvelua Facebook saa väärät numerot Facebook taistelee vaalien häiriöitä vastaan Snapchatissa on selfie -suodattimet kissoille

Katso Myös: