Mihin aikaan kuninkaalliset häät alkavat? Ota yhteyttä Harryn ja Meghanin suureen päivään ennen vastaanottoa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Prinssi Harry ja Meghan Markle menevät naimisiin tänään, joten kaikki katseet kohdistuvat Windsoriin kuninkaallisia häitä varten.



Mutta kuka tulee vierailijaluetteloon? Millaista mekkoa Meghan käyttää? 32 miljoonan punnan tapahtumassa on ollut paljon selvitettävää.



Tapahtui myös viime hetken takaisku, koska Meghanin isä Thomas ei voinut osallistua, kun prinssi Charles käveli Meghania käytävää pitkin.



Kuningatar antoi morsiamelle ja sulhaselle kolme titteliä hääpäivän aamuna - ja heidät tunnetaan Sussexin herttuana ja herttuattarena.

Kaikki muu näyttää olevan oikeilla jäljillä ja sää on asetettu reiluksi - joten tässä on oppaasi päivään ...



Lue lisää

Kuninkaallisen hääpäivän opas
Täysi palvelujärjestys Minuutin minuutti aikataulu tv-opas Uusimmat kuninkaalliset häät



Mihin aikaan on kuninkaalliset häät?

(Kuva: Getty Images Europe)

Prinssi Harryn ja Meghanin häät pidettiin keskipäivä Lauantaina toukokuun 19 Pyhän Yrjön kappelissa, Windsorin linnassa, jossa Harry kastettiin.

Palvelu alkoi klo 12.00, ja voit seurata seremoniaa televisiossa useiden kanavien näyttämällä sen.

Jalkapallofanit ovat vitsailleet, että Harry valitsi ajan, jotta seremonia ei olisi ristiriidassa FA Cupin finaalin kanssa, joka pidetään samana päivänä - vaikka prinssi William ei mene.

Met Officen mukaan Windsorissa Harryn ja Meghanin suurena päivänä lämpötila nousee 18 asteeseen, ja aurinko paistaa noin klo 10 illasta.

Keskeiset ajoitukset

  • 11.25 kuninkaallisen perheen jäsentä saapuu paikalle

  • 11.40 Prinssi Harry ja paras mies William saapuvat

  • 11.42 Charles ja Camilla saapuvat

  • 11.45 Meghanin äiti Doria saapuu

  • 11.52 Kuningatar saapuu

  • 11.59 Meghan saapuu

  • Keskipäivän seremonia alkaa

Lue lisää

Prinssi Harry
Mikä esti Harrya luopumasta kuninkaallisesta arvonimestä 8 000 punnan lahja Harry osti Louisin Suloinen kuva, jonka Harry otti Meghanista Miksi Harrya kiusattiin koulussa

Missä häät ovat?

(Kuva: Getty)

Hääpaikka oli yksi ensimmäisistä vahvistetuista yksityiskohdista pariskunnan kihlautumisilmoituksen jälkeisenä päivänä. Harry ja Meghan menevät naimisiin Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa. Prinssi Charles ja Camilla saivat siunauksensa siellä vuonna 2005, ja siellä Harry kastettiin.

Eronnut Meghan kastettiin ja hänet vahvistettiin Englannin kirkkoon ennen hääpäiväänsä pienellä seremonialla Pyhän Jaakobin palatsin Royal Chapelissa maaliskuun alussa. Canterburyn arkkipiispa kuvaili sitä ”hyvin erikoiseksi”.

Kuka tulee hääjuhliin?

(Kuva: WireImage)

Meghanilla on neljä sivupoikaa ja kuusi morsiusneitoa.

Prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten CV: ssä on jo yhden sivun poika- ja kukkatyttökeikka - tätinsä Pippa Middletonin hääpäivänä viime toukokuussa.

Georgialla oli hetki kyyneleitä seremonian jälkeen ja äiti Kate kertoi, mutta hän ja hänen pikkusiskonsa ovat varmasti asettuneet sivupoikaksi ja kukkatytöksi Meghanille.

Muut ovat:

  • Prinssi Harryn tyttärentytär Florence van Cutsem , kolme - Williamin ja Katen morsiusneidon Gracen serkku

  • Rylan Litt, Meghanin tyttärentytär, seitsemän

  • Remi Litt, Rylanin kuusivuotias sisar

  • Meghanin tyttärentytär Ivy Mulroney

  • Harryn kummitytär Zalie Warren, kaksi

  • Harryn ristipoika Jasper Dyer, kuusi

  • Brian Mulroney, seitsemän - Ivyn isoveli

  • John Mulroney, seitsemän - Brianin kaksoset

    St pancrasin putki kartta

Meghan on kuitenkin päättänyt, ettei hänellä ole kunniapalvelijaa tai aikuisia morsiusneitoja. Harrylla on vartijat, mutta heidän nimiä ei ole julkistettu.

Onko prinssi William paras mies?

(Kuva: PA)

Prinssi William vahvistettiin virallisesti Harryn parhaaksi mieheksi Kensingtonin palatsin ilmoituksessa 26. huhtikuuta - kolme päivää Williamin ja Katen kolmannen lapsen saapumisen jälkeen.

Veljet ovat lähellä, ja William oli aina ilmeinen valinta, varsinkin kun Harry oli suorittanut saman roolin veljensä häissä vuonna 2011.

Hänen parhaat miehensä tehtävät tarkoittavat, ettei Williamilla ole mitään mahdollisuutta päästä FA Cupin finaaliin.

Harryn isä prinssi Charles valitsi häihinsä kaksi 'kannattajaa' veljiensä prinssi Andrew'n ja prinssi Edwardin kanssa.

Miksi Meghanin isä Thomas Markle Snr ei osallistu?

(Kuva: Andy Johnstone/)

Meghanin isä ei osallistu häihin sydänhoidon jälkeen.

Hääviikon piti olla ensimmäinen kerta, kun Markle metsästää vävyään Harry.

Viime viikonloppuna kerrottiin, että hän oli auttanut paparazzi -valokuvaajaa näyttämöllä.

Kuka kävelee Meghan Marklea käytävää pitkin?

(Kuva: Getty)

Tiedämme nyt, että prinssi Charles kulkee Meghania pitkin käytävää.

Kutsut

(Kuva: PA)

Kutsut suureen päivään tekivät Lontoossa toimivat Barnard ja Westwood - heillä on ollut arvostettu tehtävä kuninkaallisissa häissä vuodesta 1985.

Kensingtonin palatsi on paljastanut, että äskettäin oppisopimuskoulutuksensa suorittanut Lottie Small painoi kaikki kutsut stanssausprosessissa 1930 -luvun koneella.

Kutsut on tehty käyttäen amerikkalaista mustetta englanninkielisellä kortilla, joka on painettu kullalla ja mustalla.

Katso galleria

Meghan Marklen hääpuku - suunnittelija ja tyyli

(Kuva: Kleinfeld)

Meghan Markleilla on Clare Waight Kellerin suunnittelema hääpuku.

Hänen pukunsa suunnittelussa oli mukana Erdem, Christopher Bailey Burberrystä ja Ralph & Russo - joka loi 56 000 punnan mekon, jonka Meghan käytti virallisissa kihlauskuvissaan.

Hän sanoi myös aiemmin, että hän tulee aina olemaan Elie Saabin fani, kun häneltä kysytään hänen täydellisestä hääpuvustaan, joka on kirjonnasta ja koristeista tunnettu libanonilainen suunnittelija.

Meghanin ensimmäiset häät Ohjaaja Trevor Engleton näki hänen pukeutuvan rannalla seremoniaan ja juhliin yksinkertaisessa olkaimettomassa valkoisessa mekossa, jossa oli hopeavyö.

Käytäkö Meghan tiaraa? Hänen korunsa

(Kuva: Getty)

Kuningatar lainasi Kateille vuoden 1936 Cartier -halo -tiaran hääpäiväänsä vuonna 2011, ja asiantuntijoita, vaikka Meghania voisi myös lainata koruja kuninkaallisesta kokoelmasta.

Kuninkaallisten koruholvien vaihtoehtoja ovat Strathmore Rose -tiara, Cartier -rannekoru Bandeau ja kuningatar Marian Fringe -tiara - tai Meghan voisi valita jotain täysin räätälöityä.

Se oli jälkimmäinen, jota hän käytti päivänä.

Näyttelijä käyttää aina isoäitinsä viehätysranneketta vasemmassa ranteessaan, joten hän käyttää todennäköisesti oman perheen perintöä ja kuninkaallisia jalokiviä suurena päivänä.

Hänen upean kihlasormuksensa, jonka arvo on arviolta 50 000 puntaa, on suunnitellut prinssi Harry, ja sen keskimmäinen timantti on Botswanasta, jossa he menivät lomalle hänen syntymäpäivänään. Kumpikin puoli on timantti hänen äitinsä prinsessa Dianan henkilökohtaisesta kokoelmasta.

Meghan on myös pukeutunut Birksin kuohuviinikoruihin poimiessaan 5 250 £ timantti lumihiutale korvakorut sekä joululounaalle Buckinghamin palatsissa että joulupäivänä Sandringhamissa.

Hän lähtee varmasti sormuksella sormellaan, samoin Harry.

Vihkisormus

Meghanin hääbändi on valmistettu Walesin kullasta kuningattaren äidin lähes sata vuotta sitten aloittaman kuninkaallisen perinteen mukaisesti.

Walesin kaivosten kultaa käytettiin ensimmäisen kerran kuninkaallisiin vihkisormuksiin vuonna 1923, kun kuningas George VI meni naimisiin Elizabeth Bowes Lyonin kanssa-tulevan sulhanen prinssi Harryn isoisän isoäiti.

He ovat molemmat valinneet Cleaven ja Companyn tekemään sormukset.Harry murtautuu kuninkaallisesta perinteestä pukeutuakseen hääbändiin itse.

Meikin ja kauneuden salaisuudet

(Kuva: Getty)

Meghan näyttää seuraavan Kate Middletonin johtoa ja jättävän ammattilaiset pois hänen hääpäivänsä ulkoasusta. Sen sijaan hänen kerrotaan pyytäneen paria läheistä ystäväänsä auttamaan häntä meikkaamaan.

Kun häneltä kysyttiin kauneuden salaisuuksistaan, Meghan paljasti aiemmin olevansa Kardashianin kuuluisan muotoilun ystävä.

Hän sanoi: Peitevoiman teho työaikamme kanssa on melko raakaa. Korostus ja ääriviivat ja vain kulmien tunteminen. Ja tietysti kosteus on suurin salaisuus.

Ja hänen kimpussaan on varmasti myrtti, jota jokainen kuninkaallinen morsian kantaa siitä lähtien, kun prinssi Albertin isoäiti antoi kuningatar Victorialle myrttipensan, joka kasvaa edelleen Wightin saarella.

Vieraat - jotka osallistuivat

Harry ja Meghan tekevät asioita omalla tavallaan, ja heidän ympärillään ovat perhe, ystävät ja edustajat asioista, joista he välittävät suurella päivällään - ilman poliitikkoja.

(Kuva: PA)

Harry ja Meghan ovat ilmoittaneet, että tuhannet yleisön jäsenet kutsutaan Windsorin linnaan suurena päivänä.

2640 kutsutun on määrä sisällyttää:

  • 1200 yleisön jäseniä Yhdistyneen kuningaskunnan joka kolkasta oli ehdottanut osallistumaan yhdeksään alueelliseen Lordi -luutnanttitoimistoon. Pariskunta pyysi, että valitut ihmiset ovat monenlaisista taustoista ja ikäisistä, mukaan lukien nuoret, jotka ovat osoittaneet vahvaa johtajuutta, ja ne, jotka ovat palvelleet yhteisöjään.
  • 200 ihmisiä monista hyväntekeväisyysjärjestöistä ja järjestöistä, joiden kanssa prinssi Harry ja rouva Markle ovat läheisessä yhteydessä, mukaan lukien ne, joiden prinssi Harry toimii suojelijana.
  • 100 oppilaat kahdesta paikallisesta koulusta: Royal School, Great Park, Windsor ja St George's School, Windsorin linna - molemmilla on vahva yhteys Windsorin linnayhteisöön.
  • 610 Windsorin linnan yhteisön jäsenet, mukaan lukien Windsorin linnan asukkaat ja Pyhän Yrjön kappeliyhteisön jäsenet.
  • 530 The Royal Households and Crown Estate -jäsenet.

Kuningatar , Prinssi Charles ja Paarit , Cambridges (vaikka vauva Louis ei tule) ja jäsenet laajennettu kuninkaallinen perhe .

Ei ole selvää, onko Harryn isoisä, Edinburghin herttua , kelpaa osallistua. 96 -vuotias Philip toipuu edelleen lonkanleikkausleikkauksesta, joka tehtiin kuningas Edward VII: n sairaalassa 4. huhtikuuta. Vielä ei ole vahvistettu, onko hän tulossa.

Harry haluaa myös ottaa mukaan edesmenneen äitinsä Dianan perheen.

Dianan sisko Rouva Jayne Fellowes antaa luennon seremonian aikana. Ja hänen muut sisaruksensa, Earl Spencer ja Rouva Sarah McCorquodale osallistuu myös.

Prinssi Andrew'n entinen vaimo Sarah Ferguson odotetaan olevan hääpäivänä - mutta ei prinssi Charlesin isännöimässä iltajuhlassa. Harry on läheinen ystävä tyttäriensä kanssa Beatrice ja Eugenie , joka on myös paikalla.

Harryn kaverit Tom Inskip , Thomas van Straubenzee , Arthur Landon ja Kaveri Pelly tulee tietysti olemaan sulhanen kirkon puolella.

Natalie Pinkham , Ben Fogle ja Joss Stone ovat todennäköisesti myös Harryn listalla. Katen sisko Pippa kutsui Harryn häihinsä viime vuonna, joten hän ja aviomies James Matthews voi olla vieraslistalla. On myös raportoitu, että Harry kutsuu kaksi ex -tyttöystäväänsä - Chelsy Davy ja Cressida Bonas .

Sir Elton John on peruuttanut kaksi konserttia kuninkaallisten häiden viikonloppuna ja näyttää osallistuvan.

Harrylla ei ole velvollisuutta kutsua valtionpäämiehiä (isoäitiään lukuun ottamatta) - ja päätti olla kutsumatta. Se tarkoittaa ei Donald Trump ja ei Barack Obama - Yllättävämpi laiminlyönti, koska hän ja hänen vaimonsa Michelle ovat Harryn ja Cambridgesin todellisia ystäviä. On kerrottu, että he voivat jäädä paitsi, koska Harry 'ei haluaisi aiheuttaa diplomaattista riitaa'.

On myös ei Theresa May suurelle päivälle.

Meghan on ystäviä entisen Made in Chelsean tähden kanssa Millie Mackintosh yhtä hyvin kuin Sophie Ellis-Bexter ja hänen rokkitähti aviomiehensä Richard Jones .

Näyttelijä on myös hyvin lähellä Suits-tähtiä, mikä voi tarkoittaa kutsuja Patrick J Adams ja hänen vaimonsa, Pretty Little Liars -tähti Troian Bellasario ja Gabriel Macht ja hänen Bridget Jonesin näyttelijävaimo Jacinda Barrett . Hän todennäköisesti kutsuu myös tähtiä Sarah Rafferty ja Gina torres , joka tunnetaan parhaiten osumasta Firefly, jota hän aiemmin kysyi neuvolta sanoen: Sarah ja Gina antavat minulle niin hyviä neuvoja - ei vain hyväksi näyttelijäksi vaan vaimoksi ja äidiksi jonain päivänä.

Osallistuvat yleisön jäsenet

Noin 1200 vierasta kuninkaallisissa häissä 19. toukokuuta on yleisön jäseniä eri taustoista ja -ikäisistä, joista osa palvelee Pyhän Yrjön kappelissa, kun taas loput ovat Windsorin linnan alueella .

Ensimmäisenä virallisesti nimettiin 12-vuotias, joka oli joutunut Manchester Arenan pommi-iskuun, Invictus Gamesin toiveikas ja kuuro teini, joka opettaa koulunsa viittomakieltä lounasaikaan.

Kutsuttujen joukossa on nuoria, jotka ovat osoittaneet vahvaa johtajuutta ja palvelleet yhteisöjään-18-vuotias Daniella Timperley paljasti ensimmäisenä vieraansa.

Paikalla on 100 vierasta kahdesta paikallisesta koulusta, kun taas noin 200 ihmistä tulee hyväntekeväisyysjärjestöistä ja järjestöistä, joihin parilla on läheinen yhteys.

    Perinteinen seremonia - kuka sen johti?

    (Kuva: PA)

    Palvelun johtaa Windsorin dekaani, Rt -pastori David Conner, kun taas Kunnioittavin ja Rt: n arvoisa Justin Welby, Canterburyn arkkipiispa, toimivat avioparien avioliittovalan yhteydessä.

    Pariskunnan kerrotaan valmistelevan häitä yhdessä ylimmän pastori Justin Welbyn kanssa ennen avioliittoaan, ja hän toimi Meghanin kasteessa ja konfirmoinnissa.

    Osoitteen antaa Michael Curry, episkopaalisen kirkon kädellinen - Yhdysvaltain Englannin kirkon sivukonttori.

    Kulkue - ja miten katsella sitä

    (Kuva: AFP)

    Lupausten jälkeen vaunukulkue alkaa klo 13.00, mutta se on vain vasta avioliitto.

    Harry ja Meghan ajavat Windsorin läpi Ascot Landau -vaunulla - tai Skotlannin osavaltion valmentajalla, jos sataa. Vaunua vetävät isä ja poika Windsor Grays Storm ja Tyrone.

    Reitti vie heidät Windsorin linnasta Castle Hillin kautta ja kulkee High Streetin ja Windsorin kaupungin läpi, ennen kuin palaa Windsorin linnaan pitkiä kävelylenkkejä pitkin.

    (Kuva: pa)

    Kaduilla on Windsorin linnakaartin jäseniä 1. pataljoonan irlantilaiskaartista, kuninkaallisen laivaston pienistä aluksista ja sukelluksesta, kuninkaallisista merijalkaväistä, 3 rykmentin armeijan ilmavoimista, Royal Gurkha -kivääreistä ja RAF Honingtonista.

    Kulkueen jälkeen St George's Hallissa on vastaanotto pariskunnalle ja seurakunnan vieraille.

    Myöhemmin Harryn isä, Walesin prinssi isännöi yksityisen iltatapahtuman pariskunnalle ja 200 vieraalle Frogmore Housessa, jossa kokit tarjoavat kausiluonteisen menun. Sitten vieraiden kerrotaan järjestävän festivaaliteemaisen after party -juhlan.

    Hääpuheet

    Meghan Markle on ylpeä feministi - ja on ehdotettu, että hän ei anna miesten puhua häissä.

    Sunday Times raportoi, että taitava ja luottavainen julkinen puhuja Meghan haluaa pitää puheen vastaanotossa. Hänen sanotaan suunnittelevan 'rakastavaa' kunnianosoitusta uudelle aviomiehelleen, joitain vitsejä ja kiitos kuningattarelle, hänen perheelleen ja ystävilleen.

    Perinteisesti hääpuheet piti morsiamen isä, paahtamalla pariskunnan, sulhanen vastaamalla heidän puolestaan ​​ja paahtamalla morsiusneitoja ja paras mies, joka vastasi heidän puolestaan ​​ja paahtoi paria. Mutta yhä useammin morsiamet ja morsiusneitot pitävät omia puheitaan.

    Hääkakku - epätavallinen valinta

    (Kuva: AFP)

    Harry ja Meghan & apos; Ainutlaatuisen kakun tekee leivonnaiskokki Claire Ptak - Lontoon hipsterin hotspotin Violet Bakeryn omistaja.

    Keskipisteenä oleva autiomaa on sitruunan vaniljakukkakakku, joka on peitetty voikermalla ja koristeltu tuoreilla kukilla.

    Kukkia suurelle päivälle

    Kukkia Pyhän Yrjön kappelissa ja sitä seuraavalla virallisella vastaanotolla tarjoaa itseoppinut kukkakauppias Philippa Craddock.

    Hän työskentelee yhdessä St Georgen kappelin ja Buckinghamin palatsin kukkakauppiaiden kanssa muuttaakseen valkoiset puutarharuusut, pionit ja kettuhanskat esityksiä pysäyttäviksi luomuksiksi.

    (Kuva: PA)

    tyson fury vs wilder 2 päivämäärä aika

    Osa lehdistä kerätään The Crown Estate -alueelta ja Windsor Great Park -puistosta, ja pyökkiä, koivua ja sarvipalkkia odotetaan esiintyvän.

    Kukka -asetelmissa keskitytään toukokuun sesongin kukkiin, ja niissä on villi tunnelma - mehiläisystävällisiä kasveja Royal Parks & apos; Wildflower niityt asetetaan sisällytettäväksi.

    Vastaanotto, juhlamusiikki ja ensimmäinen tanssi

    (Kuva: GETTY)

    Mitä tulee häälauluun, Meghan on suuri popin fani. Hän luettelee englantilaisen laulajan Sophie Ellis-Bextor ja ranskalainen bändi Christine ja kuningattaret suosikkisoittolistalleen ja kuvailee niitä pikku euphonious pick-me-upiksi.

    On ehdotettu Whitney Houston & apos; s I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) on asetettu soundtrackiksi heidän ensimmäiselle tanssilleen.

    Mel B väitti, että Meghan on innoittanut a Spice Girls tapaaminen, sanoen, että hänen bändikaverinsa Victoria Beckham, Geri Horner, Emma Bunton ja Mel C olivat valmiita liittymään häihin - ja esiintymään. Vaikka kaikki tuo höpöttäminen tuntuu hieman oudolta. Harry poseeraa ujosti tyttöbändin kanssa, kun hän oli vain poika. Kaksi Tule yhdeksi lopettaaksesi illan, kuka tahansa ...?

    Harry ja Meghan ovat myös amerikkalaisen rock -asun faneja Tappajat , Harryn kanssa säännöllisesti heidän konserteissaan, mukaan lukien viime kesän Hyde Park -keikka.

    Sir Elton John on peruuttanut kaksi konserttia kuninkaallisten häiden viikonloppuna. Hän esiintyi kuuluisasti prinssi Harryn äidin prinsessa Dianan hautajaisissa ja on edelleen perheen ystävä - joten voisiko hän lisätä uuden kuninkaallisen keikan CV: hen?

    Mitä otsikoita on? Sussexin uusi herttua ja herttuatar?

    (Kuva: Getty Images Europe)

    Kuten Kate Middletonin ollessa naimisissa, yksi asia on varma: Meghanista tulee prinsessa - mutta ei omana itsenään. Hänestä tulee HRH: n prinsessa Henry Walesista.

    On todennäköistä, että kuningatar antaa tittelin pariskunnalle, kun he menevät naimisiin, kuten hän teki Williamin ja Katen kanssa. Prinssi Harrystä on ehdotettu Sussexin herttuaa, jolloin Meghanista tulee Sussexin herttuatar.

    Edellinen Sussexin herttua asui Kensingtonin palatsissa - jonne pariskunta muuttaa - ja hän meni naimisiin rakkaudesta.

    Tilannetta vaikeuttaa hieman entisestään se, että Meghan käyttää etunimeään Rachel eikä toista etunimeään. Mutta aivan kuten Cambridgen herttuatar Catherine pysyy Kate Middletonina monille faneilleen, myös Meghanin tyttönimi pysyy todennäköisesti kiinni.

    Tuleeko kuninkaallisista häistä pankkipäivä?

    Ensimmäinen kysymys monien ihmisten mielestä, kun prinssi Harry ja Meghan Markle ilmoittivat sitoutumisestaan, oli ilmeinen: saammeko vapaapäivän töistä ja koulusta?

    Niitä ei tällä kertaa tule, koska Harry on peräkkäin.

    Mutta lauantaisseremonia tarkoittaa, että suuri osa maasta voi saada vapaapäivän katsomaan sitä, jos he haluavat - ja pubit voivat hakea pidempiä aukioloaikoja.

    Lue lisää kuninkaallisista häätapahtumista ympäri maata.

    Häämatka

    (Kuva: Getty)

    Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat kuulemma menossa Namibiaan häämatkalle, missä he löytävät vakavasti upeita maisemia, eksoottisia villieläimiä ja runsaasti ylellistä majoitusta safarimajoista aavikon leirintäalueisiin.

    Botswana oli alun perin saanut vinkkejä, koska sillä on erityinen paikka parin sydämessä sen jälkeen, kun Harry paljasti kutsuneensa Meghanin sinne vain kolme viikkoa ensimmäisen tapaamisensa jälkeen.

    Kihlaushaastattelussa hän muisteli romanttisesta lomasta ja raivosi, että se oli aivan fantastista ja että he leiriytyivät keskenään tähtien alle.

    Kuninkaallinen on myös aiemmin puhunut rakkaudestaan ​​Afrikkaan ja usein vierailusta hyväntekeväisyyteen - joten se oli aina vahva haastaja häämatkakohteeseen.

    Missä Harry ja Meghan asuvat?

    Kensingtonin palatsin pihalla äskettäin kihloissa oleva pari on perustanut kotiinsa prinssin nykyiseen asuntoon, Nottingham Cottageen, joka on kahden makuuhuoneen omaisuus 1600-luvun kartanolla. Heidän on kuitenkin tarkoitus muuttaa asuntoon 1 häiden jälkeen.

    Heidän on myös tarkoitus saada koti Sandringhamin kartanolta häälahjaksi kuningattarelta, jonka uskotaan olevan York Cottage.

      Katso Myös: