Mikä TV -kanava on Englanti vs Skotlanti? Euro 2020 -suoratoiston tiedot

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Englanti pelaa toisen lohkoottelunsa vanhoja kilpailijoita Skotlantia vastaan ​​perjantaina 18. kesäkuuta, ja Gareth Southgaten joukkue haluaa vahvistaa paikkansa neljännesvälierissä.



Kolmen lionin voitettua sunnuntaina Kroatian voittaman 1-0, kolme lionia onnistui voittamaan demonit, jotka yhä uhkaavat heidän MM-välieränsä poistumisesta samaan oppositioon kolme vuotta sitten.



Raheem Sterlingin 57. minuutin ponnistus riitti sinetöimään kolme pistettä Wembleylle ja asettamaan houkuttelevan tasapelin skotlantilaisten kanssa, jotka hävisivät avausryhmäottelunsa Tšekille.



Kaksi Patrik Schickin maalia, mukaan lukien turnauksen maalin tavoittelija puolivälissä, ovat tehneet tästä pelistä Steve Clarken puolueen pakollisen voiton, jos he haluavat jatkaa Euro 2020 -matkaansa.

Englanti aikoo rakentaa avausvoittoaan Kroatiaa vastaan ​​Raheem Sterlingin maalin ansiosta

Englanti aikoo rakentaa avausvoittoaan Kroatiaa vastaan ​​Raheem Sterlingin maalin ansiosta

Molemmat osapuolet tapasivat viimeksi vuonna 2017, kun Englannin kapteeni Harry Kane pysäytysajan maali pelasti Englannin tappion partaalta Hampden Parkissa, mikä johti 2-2-tasapeliin.



Kolme lionia tuntee kuitenkin luottavaisesti ennen kansainvälistä derbiään, kun he ovat nähneet Skotlannin tuhlaavan monia mahdollisuuksia tšekkiläisiä vastaan.

Se toistaa klassisen kahden osapuolen välisen kohtaamisen Euro 96 -turnauksessa, kun Englanti voitti kahdella maalilla nollaan ja kun Paul Gascoigne teki tämän ikonisen maalin, jota seurasi yhtä ikoninen juhla.



pete palovammoja kuolinsyy

Ja kun Phil Foden pukeutui Gazzan vaaleisiin lukkoihin, se ei yllättäisi monia, jos Skotlannin verkon sivulle on asetettu vesipullo valmiina odottamaan sitä surullisen hetken luomista.

Peliin tullessaan Skotlantia on vauhdittanut Kieran Tierneyn paluu, kun hän yrittää tehdä alkavan XI: n Englantia vastaan.

Arsenal -mies on tavoittanut paluun Clarken ottelupäivän joukkueeseen, ja hänen managerinsa on vahvistanut olevansa kunnossa ja valmis pelaamaan kentältä, jos hänet valitaan.

Englannissa Kalvin Phillips todennäköisesti säilyttää paikkansa Kroatian vastaisen suorituskyvyn jälkeen, vaikka Southgate voisi valita enemmän vauhtia hyökkäykseen.

Pitäisikö Harry Maguiren aloittaa Skotlantia vastaan? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Samaan aikaan puolustaja Harry Maguire on todennut olevansa kunnossa kun hän on ollut sivussa kuukauden ajan nilkan nivelsidevamman vuoksi.

Tyrone Mings ja John Stones näyttivät huolettomilta Kroatiaa vastaan, mutta Maguire näyttää palaavan otteluun.

mitä 1013 tarkoittaa

Yksi ehdottomasti kiistattomista pelaajista on Manchester Unitedin Dean Henderson. 24-vuotias poika sai lonkkavamman harjoittelussa ja hänet on lähetetty takaisin Manchesteriin hoitoon, ja Sheffield Unitedin Aaron Ramsdale kutsutaan hänen tilalleen.

Panosta 10 puntaa ja saat 20 puntaa ilmaisia ​​panoksia Grosvenor Sportilta

Mainostajan sisältö Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden saada 20 € ilmaisvetoja kun sinä mutta 10 € .

Mikä tahansa urheilulaji. Mikä tahansa markkina.

Rekisteröidy vain , aseta sinut 10 € panos millä tahansa urheilulajilla ja kaikilla markkinoilla, niin saat 20 € ilmaisvetoja .

18+ | Pelaa vastuullisesti | begambleaware.org | Ehdot ovat voimassa | Ilmaiset vedot 2x 10 £ ilmaisvedon muodossa

Paljonko on Englanti - Skotlanti?

Englanti – Skotlanti alkaa perjantaina 18. kesäkuuta kello 20.00.

Millä TV -kanavalla se on?

Ottelu lähetetään ITV -lähetyksessä kello 19 alkaen.

vain hölmöjä ja hevosia David beckhamin kanssa

Mark Pougatchin mukana tulevat Ian Wright ja Gary Neville Englannin kulmassa, ja Graeme Souness ja Scott Brown lentävät skotlantilaisten lipun alla.

Ja Roy Keane tulee olemaan keskellä heitä kaikkia.

Kertoimet

Englanti - 33/100

Tasapeli - 4/1

Skotlanti - 19/2

paras shampoo hennoille hiuksille uk

Ensimmäinen maalintekijä
Kane = 14/5
Rashford = 19/4
Sterling = 24/5
Harmahtava = 7/1
Dykes = 14/1
Adams = 15/1
McGinn = 30/1
Gilmour = 35/1
Robertson = 40/1

*Kertoimet tarjoaa Grosvenor Sports ja voivat muuttua. Pelaa vastuullisesti.

Milloin Englanti on seuraava ottelu Skotlannin jälkeen?

Englannin seuraava ottelu pelaa viimeisen ryhmäottelunsa tiistaina Tšekkiä vastaan ​​ja jos he pääsevät lohkon kärkeen, he kohtaavat matkan Roomaan kahdeksannen kierroksen ottelua varten.

Osta virallinen EURO 2020 -turnausohjelma erityisellä Wembley London -kannella nyt:

https://reachsportshop.com/team/euro-2020/

Katso Myös: