WhatsApp-ryhmäsi eivät välttämättä ole niin yksityisiä kuin luulet niiden olevan, asiantuntija varoittaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Olipa se sitten perheen tai ystävien kanssa, jos käytät WhatsApp on todennäköistä, että olet useiden eri ryhmäkeskustelujen jäsen.



Mutta huolestuttava uusi havainto viittaa siihen, että WhatsApp-ryhmäsi eivät ehkä ole niin yksityisiä kuin luulet.



Jordan Wildon, DW Newsin multimediatoimittaja, on havainnut vian, joka voi antaa kenen tahansa liittyä WhatsApp-ryhmiisi.



Ongelma näyttää olevan 'Kutsu ryhmään linkin kautta' -ominaisuudesta, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ystävilleen linkin WhatsApp-ryhmäänsä.

Herra Wildon huomasi, että monet näistä linkeistä ovat helposti saatavilla osoitteessa Google , mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää ryhmääsi.

Hän selitti: WhatsApp-ryhmäsi eivät ehkä ole niin turvallisia kuin luulet.



Kutsu ryhmiin linkin kautta -ominaisuuden avulla Google voi indeksoida ryhmät, ja ne ovat yleensä saatavilla kaikkialla Internetissä. Joidenkin yleismerkkien hakutermien avulla voit helposti löytää… mielenkiintoisia… ryhmiä.

Mukaan Jane Manchun Wong , joka on Hongkongissa toimiva hyvämaineinen vuotaja, ongelma johtuu WhatsAppin 'virheestä', ja se on jättänyt noin 470 000 ryhmää haavoittuvaiseksi.



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
WhatsApp

Hän selitti: WhatsAppin virheellinen määritys mahdollisti hakukoneiden indeksoimisen ~470 000 ryhmäkutsulinkkejä.

Vaikka on edelleen epäselvää, mihin ryhmiin tämä vaikuttaa, yksi käyttäjä vastasi Wongille, että hän oli voinut hypätä jonkun ryhmään kutsumatta.

He julkaisivat kuvakaappauksen ja kirjoittivat: Hyppäsin juuri jonkun ryhmään esteettömästi. Tämä vaatii korjausta ja pikaista.

S Online on ottanut yhteyttä WhatsAppiin kommentoidakseen.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: