WhatsAppin lähettämisen poistotoiminto ei poista iPhonen käyttäjille lähetettyjä valokuvia

Whatsapp

Horoskooppi Huomenna

Hanki ominaisuuksia varhaisessa vaiheessa WhatsApp -beetaohjelmassa

WhatsApp(Kuva: Getty Images)



Vuodesta 2017 lähtien WhatsApp -käyttäjät ovat voineet peruuttaa viestien lähettämisen sovelluksen Poista kaikille -ominaisuuden ansiosta.



Ominaisuuden avulla voit peruuttaa viestien ja valokuvien lähettämisen 1 tunnin, 8 minuutin ja 6 sekunnin kuluessa niiden lähettämisestä.



Jos olet käyttänyt tätä ominaisuutta kiusallisen valokuvan lähettämiseen, saatat ajatella, että kuvasi on turvassa, mutta uusi virhe osoittaa, että näin ei ehkä ole.

Sovellusten turvallisuuskonsultti Shitesh Sachan on paljastanut virheen WhatsAppissa Hacker News , mikä tarkoittaa, että ominaisuus ei poista iPhonen käyttäjille lähetettyjä mediatiedostoja samalla tavalla kuin Android -laitteista.

Järkyttynyt nainen katseli puhelinta

Nainen järkyttyi puhelimesta (Kuva: Getty)



lady colin campbell mies tai nainen

Tämä tarkoittaa, että valokuvasi on tallennettu vastaanottajan iPhoneen, vaikka näet 'Tämä viesti on poistettu' -viestin WhatsApp -chatissasi.

Virhe toimii vain, jos vastaanottajalla on WhatsAppin oletusasetukset käytössä, mikä tarkoittaa, että valokuvat ja videot tallennetaan automaattisesti iPhonen kameran rullaan.



Testasimme tämän itse lähettämällä valokuvan WhatsAppin kautta iPhoneen oletusasetuksilla, ennen kuin poistimme valokuvan chatista.

Lue lisää

WhatsApp -huijaukset
WhatsApp SCAM tarjoaa alennuksia Sparissa WhatsApp SCAM tarjoaa alennuksia Amazonille WhatsApp SCAM tarjoaa ilmaisen Lancome -meikin WhatsApp -huijarit kohdistavat lapsiin

Kuten ennustettiin, kuva ilmestyi edelleen iPhonen kameran rullalle, vaikka sitä ei avattu WhatsAppissa.

Vaikka Sachan ilmoitti asiasta WhatsAppille, yritys kieltäytyi käsittelemästä ongelmaa.

WhatsApp sanoi: 'Poista kaikille' -toiminnon avulla on tarkoitus poistaa viesti, eikä ole mitään takeita siitä, että media (tai viesti) poistetaan pysyvästi - toteutus keskittyy viestien läsnäoloon WhatsAppissa. '

romelu lukaku Manchester Unitediin

Puhuessaan NEWSAM Onlinelle WhatsAppin tiedottaja lisäsi: '' Tämä ominaisuus toimii oikein ja käyttää & poos; poisto kaikille & apos; ominaisuus ajoissa johtaa siihen, että media poistetaan WhatsApp -keskusteluketjusta.

'Tarjoamme yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla iPhone -käyttäjät voivat hallita ystäviltä ja perheeltä saamiaan medioita käyttöjärjestelmien parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

'Jos käyttäjä päättää tallentaa kuvat kameran rullaan, ne tallennetaan poissa WhatsAppin' poista kaikille '-ominaisuuden ulottuvilta. & Apos;

Katso Myös: