Milloin Dillian Whyte vs Joseph Parker -liput ovat myynnissä ja miten voin katsoa ne televisiosta? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Dillian Whyte ja Joseph Parker ottavat vastaan ​​raskaansarjan taistelussa The O2: ssa 28. heinäkuuta.



Molemmat miehet haluavat pakottaa itsensä takaisin maailmanmestaruuskilpailuun, ja heillä on vain yksi tappio ammatillisissa ennätyksissään Anthony Joshuaan.



Taistelu lähetetään suorana Sky Sports Box Office -kanavalla, mutta fanit voivat seurata kaikkia tapahtumia suorana, henkilökohtaisesti.



Matchroom on ilmoittanut ottelun lipun tiedot vahvistetaan perjantaina, ja molemmat miehet ovat varmoja, että he tulevat kärkeen.

Siellä tulee verta, kipua ja tyrmäystä. Olen pahoillani tästä ”, Whyte kertoi Sky Sportsille.

Whyte ja Parker kohtaavat The O2 -tapahtumassa ensi kuussa (Kuva: Matchroom Boxing/Instagram)



Whyte voitti Lucas Brownen viime kerralla (Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

Hän on hyvä taistelija, mutta hän ei osoittanut paljon rohkeutta Joshuaa vastaan, toivottavasti hän on hieman seikkailunhaluisempi ja tulee taistelemaan minua vastaan.



- Pidän haasteista ja nousen niihin, tämä on iso taistelu, ja aion treenata kovasti kuten aina. Siellä on valtava kannustin yrittää pysäyttää hänet.

'Olemme palannut The O2: een, areenalla on aina loistava tunnelma, ja aion saada samanlaisen tuloksen kuin viimeinen ottelu siellä.'

Parker viittasi siihen, että hän otti Joshuan 12 kierrosta - ainoa mies, joka teki niin - syystä, että hän nostaa kätensä.

Liverpool vs arsenal kanava

Joshua voitti Parkerin maaliskuussa (Kuva: Getty Images)

'Olemme molemmat olleet AJ: n kanssa. Toinen meistä lopetti taistelun jaloillamme, toinen ei. Se puhuu puolestaan, hän sanoi.

Odotan todella innolla taistelua Dilliania vastaan. Hänellä on iso suu ja hän sanoo hauskoja asioita - ja hän on myös erittäin viihdyttävä kehässä. Siitä tulee uskomaton taistelu. Siitä ei ole epäilystäkään.

'Olen todella tyytyväinen siihen, miten asiat ovat sujuneet. Tiedän, että tiimini tarvitsi paljon kovaa työtä saadakseni tämän yli. ''

kyselyn lataus

Kuka voittaa tämän?

Yli 500 ÄÄNETTÄ

ParkerWhyte

Katso Myös: