Milloin on musta perjantai 2020? Aloituspäivä ja mitä Ison -Britannian tarjouksia on saatavilla verkossa nyt

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Musta perjantai 2020 on vain muutaman päivän päässä, mutta on paljon jälleenmyyjiä, jotka ovat jo aloittaneet myynninsä.



Suuret pelaajat pitävät Argus , John Lewis ja Currys kaikki päättivät aloittaa myynnin viikkoa ennen virallista 27. marraskuuta.



Vaikka monet muut, mukaan lukien online -jättiläinen Amazon ja Saappaat alkoi jo aikaisemmin ja käynnisti asiat heti kuun alussa.



Viimeisten vuosien aikana Black Friday -myyntitapahtuma on räjähtänyt Isossa -Britanniassa, ja siihen ovat osallistuneet lähes kaikki suuret brändit ja jälleenmyyjät.

Mutta pandemian vuoksi musta perjantai näyttää hyvin erilaiselta. Koska monet vähittäiskauppiaat joutuvat sulkemaan fyysiset kaupat, verkkokauppa on tärkeämpää kuin koskaan, ja pidennetty alennuskausi tarkoittaa, että ostajilla on enää aikaa hankkia tarjouksia ennen joulun kiirettä.

Larry kissa Theresa may

Tutkimus tilausten jakamisen sivuston tilauksesta Hotukdeals.com havaitsi, että yli kolme miljoonaa brittiä on tehnyt ostoksia verkossa ensimmäistä kertaa. Yli kolmannes ostajista (35%) väitti lisääneensä verkko-ostoksia COVID-19-taudin vuoksi.



Voimme siis odottaa, että tämän vuoden musta perjantai tulee olemaan tavallista suurempi, ja myynti jatkuu Cyber ​​maanantai 30. marraskuuta.

Suuren ostosbonuksen lähestyessä päivitämme tätä sivua säännöllisesti uusimpiin uutisiin auttaaksemme sinua pääsemään alkuun kaikista jouluostoksistasi.



Jälleenmyyjät osallistuvat jo Black Friday 2020 -tapahtumaan

  • Amazon - Katso lisätietoja parhailta Amazon -tarjouksemme -sivultamme.
  • Argus - tutustu parhaisiin Argos -tarjoustemme sivuihin saadaksesi lisätietoja.
  • Nike - tutustu parhaisiin Nike -tarjoussivuihimme saadaksesi lisätietoja.
  • John Lewis - tutustu parhaaseen John Lewisin tarjoussivullemme saadaksesi lisätietoja.
  • Currys PC World - tutustu parhaisiin Currys -tarjoussivuihimme saadaksesi lisätietoja.
  • ASOS - katso lisätietoja ASOS Black Friday -sivultamme.
  • Saappaat - katso lisätietoja parhaista saappaistarjouksistamme.
  • Superlääke - tutustu parhaisiin Superdrug -tarjoustemme sivuihin saadaksesi lisätietoja.
  • Topshop - Katso lisätietoja Topshop Black Friday -sivultamme.
  • O2 - tutustu meidän parhaat O2 -tarjoukset -sivu lisätietoja varten.
  • Väärin johdettu - tutustu parhaisiin Missguided -tarjoussivuillemme saadaksesi lisätietoja.
  • Vodafone - tutustu parhaisiin Vodafone -tarjoussivuihimme saadaksesi lisätietoja.
  • Wowcher - tutustu parhaaseen Wowcher -tarjoussivullemme saadaksesi lisätietoja.
  • Carphone Warehouse - tutustu parhaaseen Carphone Warehouse -tarjoussivullemme lisätietoja varten.

Näin saat 15 puntaa pois seuraavasta verkkokaupastasi

Jos aiot tehdä verkko -ostoksia mustan perjantain aikana ja sen aikana, voit laukkua 15 euron bonus menoja varten tilaamalla TopCashbackin kautta.

Cashback-sivusto antaa kaikille uusille jäsenille 15 puntaa kertaluontoisen bonuksen, kun he käyttävät 15 puntaa tai enemmän satojen vähittäiskauppiaiden kanssa kaikissa kategorioissa.

noel radford nettovarallisuus

Säästöjen lunastamiseksi sinun on rekisteröidyttävä TopCashbackiin 30. marraskuuta 2020 klo 23.59 mennessä.

TopCashback seuraa tilausta ja maksaa 15 punnan bonuksen, joka voidaan sitten siirtää pankki- tai Paypal -tilille tai lunastaa kuponkeina.

Kuinka vaatia:

  1. Rekisteröidy TopCashbackiin ilmaiseksi .

  2. Lue ohjeet Tilin yleiskatsaus -sivu .

  3. Valitse jälleenmyyjä ja osta normaalisti, varmista, että käytät 15 puntaa tai enemmän.

  4. TopCashback seuraa tilaustasi ja maksaa bonuksen tilillesi 30 päivän kuluessa tapahtumasta.

Tämä tarjous koskee tiettyjä TopCashback -verkkosivustolla olevia merkkejä - kuten B&Q, ASOS, eBay ja monia muita.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

risteily- ja oleskelulomat 2014

Milloin on musta perjantai 2020?

Musta perjantai putoaa perjantaina 27. marraskuuta 2020 ja sitä seuraa Cyber ​​maanantai 30. marraskuuta.

Alun perin USA: n perinne, valtava myyntitapahtuma on sittemmin levinnyt lammelle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja vähittäiskauppiaat alensivat samanaikaisesti tuhansia tuotteita kaikista kategorioista.

Koska musta perjantai on juurtunut Yhdysvaltojen historiaan, se kuuluu aina heti kiitospäivän jälkeen - ihanteellisella paikalla viimeistä palkkatarkistusta varten ennen joulua.

mitä 369 tarkoittaa

Mitä Black Friday 2020 -tarjouksia voimme odottaa?

(Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Vaikka musta perjantai keskittyi melkein yksinomaan tekniikkaan, näemme nyt säästöjä monissa eri kategorioissa - muodista ja kauneudesta kotitaloustavaroihin ja leluihin.

Koska Covid -19 on vaikuttanut massiivisesti moniin vähittäiskauppiaisiin - isoihin ja pieniin -, todennäköisesti näemme suuria alennuksia verkossa ja pidennetään Black Friday -myyntijaksoja.

Toinen huomioitava tekijä on, että normaalisti heinäkuussa vietettävä Amazon Prime Day siirrettiin takaisin syksyyn. Tämä siirto voi muokata Amazonin tarjoamia tarjouksia koko Black Fridayn viikon pituisen myynnin aikana - mutta nyt meidän on odotettava ja katsottava.

Yksi asia on varma, että verkkokaupat ovat pakollisia lähes jokaiselle kuluttajalle koko myyntitapahtuman ajan. Pysy siis linjoilla ja tarkista suosikkikauppiaasi & apos; online -tarjonta etukäteen on elintärkeää päivän suurimpien säästöjen saamiseksi.

caroline ahernen kuolinsyy

Lue lisää

Musta perjantai 2020
Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi? Milloin on musta perjantai 2020? Milloin on Cyber ​​Monday 2020? Parhaat Black Friday -tarjoukset

Kuinka löytää aito Black Friday 2020 -sopimus

  1. Tee oma tutkimus: Katso edellisen päivän hintaa varmistaaksesi, että saat todella hyvän tarjouksen. Osta vähittäiskauppiailta hintalupauksilla ja varmista, että saat hyvityksen, jos tuotteesi arvo laskee ostoksesi jälkeisinä viikkoina.

  2. Keskitä haku: Helpoin tapa välttää alennettujen alennettujen hintalappujen horjuminen on suunnitella, mitä todella tarvitset/haluat ja kuinka paljon olet valmis käyttämään. Tämä helpottaa haun rajaamista ja tiettyjen tarjousten nopeuttamista.

  3. Merkitse asiaankuuluvat sivut kirjanmerkkeihin etukäteen: Jos olet seurannut tuota 42 tuuman televisiota tai Apple iPadia viikkoja kirjanmerkkeihin, niin ne on helppo löytää myynnin alkaessa.

  4. Etsi lisäsäästöjä: Löydä tapoja saada ilmainen toimitus, valitse napsautus- ja keräyspalvelut ja kirjaudu esimerkiksi hyvityssivustoille Huippu cashback jossa ansaitset ylimääräistä rahaa ostoksistasi, joita aiot tehdä millä tahansa tavalla.
    Rekisteröidy ja tallenna - Tilaa uutiskirjeitä ja sähköpostiviestejä suosikkimyyjiltäsi, niin saat tarjoukset ja VIP -paikat aikaisin.

  5. Ole sosiaalinen: Seuraa jälleenmyyjän sosiaalisen median sivuja saadaksesi ilmaisia ​​toimituskoodeja ja muita tapoja säästää koko päivä.

Katso Myös: