Milloin ei-välttämättömät kaupat avataan uudelleen Englannissa? Säännöt Primarkille, Ikealle ja muille

Pääkatu

Horoskooppi Huomenna

Suositut kaupat, kuten Primark, New Look, M&S ja Dunelm, saavat avata ovensa uudelleen, jos Covid -kohteet ovat hallinnassa(Kuva: Philip Coburn)



High Street -ketjuille on asetettu väliaikainen avaamispäivä, kun hallitus pyrkii lukitsemaan etenemissuunnitelmansa saadakseen Britannian takaisin normaaliksi.



Terveyssihteeri Matt Hancock sanoi, että vähittäiskauppiaat, mukaan lukien Next, Ikea, sähkökaupat ja muotiketjut, voivat käydä kauppaa uudelleen 12. huhtikuuta alkaen, jos Covid -tavoitteet saavutetaan.



Myös teemapuistot, kuten Alton Towers, Drayton Manor ja muut, voitaisiin avata Englannissa uudelleen tänä päivänä alustavien suunnitelmien mukaisesti.

Myös Boris Johnsonin etenemissuunnitelman toisen vaiheen alle kuuluvat kampaajat, kynsisalongit ja julkiset rakennukset.

Terveysministeri on kuitenkin varoittanut, että päivämäärää voidaan siirtää, jos Covid -infektiot eivät ole hallinnassa.



Hancock sanoi, että uusi ilmoitus avaamisesta tehdään 5. huhtikuuta.

Jos etenemissuunnitelman yksi vaihe viivästyy, myös seuraavat vaiheet siirretään taaksepäin, jotta niiden välille muodostuu viiden viikon ero

Jos etenemissuunnitelman yksi vaihe viivästyy, myös seuraavat vaiheet siirretään taaksepäin, jotta niiden välille muodostuu viiden viikon ero (Kuva: Getty)



Jos etenemissuunnitelman yksi vaihe viivästyy, myös seuraavat vaiheet siirretään taaksepäin, jotta niiden välille muodostuu viiden viikon ero.

Hallituksen neljä avaamista koskevaa sääntöä ovat: rokotteen käyttöönoton onnistuminen, todisteet rokotteen tehokkuudesta, uudet variantit ja tartuntojen määrä.

Matt Hancock sanoi: ”Syy näille päivämäärille on antaa viisi viikkoa vaiheiden välissä, jotta näemme jokaisen askeleen vaikutuksen ennen kuin teemme päätöksen neljän viikon kuluttua, viikon kuluttua siitä, pystymmekö ota seuraava askel.

'Se on varovainen, mutta toivottavasti peruuttamaton tie, ja rokotteen tehokkuus antaa minulle lisää luottamusta siihen, että voimme kulkea tiellä, joka on esitetty etenemissuunnitelmassa, ja voimme nähdä, että rokotteet tekevät ihmiset turvassa ja pelastavat henkiä. ''

Mitä ovat ei-välttämättömät kaupat?

Myös markkinat jatkuvat 12. huhtikuuta

Myös markkinat jatkuvat 12. huhtikuuta (Kuva: AFP)

Ei-välttämätön vähittäiskauppa on hallituksen määritelmän mukaan seuraava:

  • Vaatetus- ja muotiliikkeitä ja räätäleitä

  • Vähittäiskaupan matkatoimistot

  • Kodin tavaratalot

  • Mattokaupat

  • Keittiö, kylpyhuone, laatat ja lasitetut näyttelytilat

  • Tupakka- ja vapekaupat

  • Elektroniikka- ja matkapuhelinliikkeet

  • Hyväntekeväisyyskaupat

  • Valokuva -studiot

  • Antiikkikaupat

  • Homeopaattinen ja naturopaattinen lääketiede, perinteinen kiinalainen lääketiede ja ayurveda

  • Markkinat (paitsi kotieläinmarkkinat tai kioskit, jotka kuuluvat yllä olevien olennaisten yritysten luetteloon, esimerkiksi elintarvikkeiden myynti)

    paul walker todella kuollut
  • Autojen ja muiden ajoneuvojen esittelytilat ja muut tilat, mukaan lukien ulkoalueet, joita käytetään asuntovaunujen, veneiden tai minkä tahansa mekaanisesti liikuteltavan ajoneuvon myyntiin tai vuokraamiseen. Taksi- tai ajoneuvovuokraamoyritykset voivat kuitenkin jatkaa. Asiakas voi esimerkiksi tilata vuokra -auton verkossa ja noutaa sen henkilökohtaisesti.

  • Autopesulat (paitsi automaattiset autonpesut)

  • Huutokauppatalot (paitsi karjan tai maatalouslaitteiden huutokaupat)

  • Vedonlyöntipisteet

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Mitä sääntöjä ei-välttämättömien kauppojen on noudatettava?

Kauppojen ja yleisön on seurattava hallituksen Covid-secure-asetusta. toimenpiteet - joissa kerrotaan tarkkaan, mitä varotoimia ihmisten on toteutettava auttaakseen pitämään Covid -infektiot hallinnassa, kun myyntipisteet avataan uudelleen.

Tämä on pakollisten kasvonaamioiden ja sosiaalista etäisyyttä koskevien lakien lisäksi.

Sääntöjen mukaan pukuhuoneet pysyvät suljettuina, suurperheitä rajoitetaan ja asiakkaita kehotetaan maksamaan käteisellä ilman mahdollisuutta.

Lisäksi otetaan käyttöön yksisuuntaisia ​​järjestelmiä ja esteitä toimenpiteissä, jotka toistavat supermarkettien toiminnan kriisin aikana.

Ostajia pyydetään desinfioimaan kätensä saapuessaan - ja asiakkaita kehotetaan koskemaan vain tuotteita, jotka he aikovat ostaa.

Uudet säännöt ja toimenpiteet esitetään selkeästi julisteilla, kyltteillä ja visuaalisilla apuvälineillä ikkunoissa ja ovissa ennen kuin asiakkaat tulevat sivuliikkeisiin.

Henkilökunnan tarkastukset

& apos; pudota alueet & apos; on paikallaan palautettaville tuotteille

& apos; pudota alueet & apos; on paikallaan palautettaville tuotteille (Kuva: Bloomberg)

Jokaisen myymälän, jossa on viisi tai enemmän työntekijää, on suoritettava kirjallinen riskinarviointi, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten se aikoo pitää henkilöstön ja asiakkaat turvassa.

Koko henkilöstön on pestävä useammin käsiään ja pestävä pinnat säännöllisesti.

Näytöt ja esteet asennetaan ja kaikissa vähittäiskaupoissa on & amp; jossa tavarat voidaan siirtää työtovereille.

Kaikki, mitä on kokeiltu, on säilytettävä poissa myynnistä 72 tuntia tai puhdistettava perusteellisesti ennen kuin se palautetaan myymälään.

Mitä muita ohjeita tulee olemaan?

  • Kauppojen on asetettava suurin sallittu määrä asiakkaita kerrallaan kahden metrin sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi.

  • Palvelut, joita ei voida tarjota rikkomatta sosiaalista etäisyyttä, jäävät todennäköisesti keskeytetyiksi - tähän voi kuulua asennus- ja mittauspalvelut.

  • Kauppojen on vähennettävä asiakkaiden välistä kosketusta järjestelmiin, kuten yksisuuntaiseen kävelyyn kaupassa.

  • Kauppojen on työskenneltävä paikallisen alueen kanssa tarjotakseen lisää pysäköinti- ja pyörätelineitä julkisen liikenteen käytön välttämiseksi.

  • Jonottaminen on tehtävä myymälän ulkopuolella, ei sisällä tai pysäköintialueella - ulkopuolisia jonoja on hallittava riskin minimoimiseksi.

  • Kauppakeskusten on säädettävä sallittujen ihmisten määrää ja hallittava jonottamista.

  • Kaikki vähittäiskauppiaat tarvitsevat selkeästi nimetyt paikat, joista kollegat voivat neuvoa tai auttaa asiakkaita säilyttäen samalla sosiaalisen etäisyyden.

Katso Myös: