Milloin sinun pitäisi kytkeä lämmitys päälle - ja 7 tapaa pysyä lämpimänä pidempään

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Niin kutsuttu Intian kesä voi päättyä dramaattisesti ensi viikolla, kun Halloween-sääennusteessa on lunta.



Yhden ennätyksellisen lämpimän syksyn jälkeen se tarkoittaa, että Iso -Britannia voi olla kupliva alkutalvi, jolloin lämpötila on jopa -7.



Se tarkoittaa, että viisi miljoonaa ihmistä, jotka eivät vielä käynnistä keskuslämmitystään, saattavat joutua luopumaan välttääkseen jäämisen kylmään.



Mutta mikä on paras päivä käynnistää se - ja onko olemassa liian aikaista asiaa?

Go Compare -vertailusivuston mukaan lauantai 27. lokakuuta on päivä, jolloin kansakunta kytkee keskuslämmityksen päälle talveksi.

milloin on pankkiloma elokuussa

Se on se aika vuodesta, jolloin pääsemme heitteille (Kuva: Getty)



Uuden automaattisen energiansiirtopalvelun Weflipin tilaama tutkimus osoitti, että 6% meistä pelkää talvea termostaatista kiisteltyjen kiistojen vuoksi.

Joka kymmenes kotitalous on väittänyt, milloin lämmitys kytketään päälle talveksi, kun taas 11%: lla on jatkuvia erimielisyyksiä täydellisestä lämpötilasta kylmimpien kuukausien aikana.



helen mccrory oikea käsi

Samaan aikaan 9,5 miljoonaa kotitaloutta sanoo lykkäävänsä lämmityksen kytkemistä niin pitkään kuin mahdollista, koska heillä ei yksinkertaisesti ole siihen varaa.

Lue lisää

Energiansäästöalennukset
Maksut kylmällä säällä 140 € lämpimän kodin alennus Milloin kytkeä lämmitys päälle talveksi Talven polttoaineen korvaus

`` Keskuslämmityksen kytkeminen päälle on yksi varmoista merkeistä, että talvi on täällä, ja tänä vuonna useimmat ihmiset suunnittelevat suurta kytkentää lauantaina 27. lokakuuta - päivää ennen kellojen taaksepäin '', selitti Amanda Cumine Weflipissä.

'' Kylmempi sää ja vähemmän tuntia päivänvaloa tekevät tästä myös kalleimman vuoden ajan energialaskuille, koska me kaikki käytämme enemmän kotiemme lämmittämiseen ja valaisemiseen. Joten kun energian hinnat ovat nousseet 6% viime vuonna, ei ole yllättävää, että monet ihmiset harkitsevat kylmää. ''

michael ball ja Cathy Mcgowan

18 päivää kylmempi

Luvut väittävät, että meidän on odotettava vielä 18 päivää, jotta laskumme pysyvät samassa hinnassa kuin viime talvena (Kuva: sekoita kuvia)

Weflipin luvut paljastavat, että kotitalouksien, jotka käyttävät suurten toimittajien oletushintoja, on lykättävä lämmityksen kytkemistä keskimäärin 18 päivään tänä talvena, jotta laskut pysyvät viime vuoden tasolla.

Samat kotitaloudet joutuisivat kestämään joulukuun puoliväliin asti, jotta heidän energialaskunsa pysyisi parhaan kiinteän energian hinnan kanssa.

'' Sen jälkeen, kun viimeisin energian hinnankorotuskierros alkoi maaliskuussa 2017, kaikki suuret energiayhtiöt ovat nostaneet kaksoispolttoainestandardit vähintään kerran '', Cumine lisäsi.

Energia -alan sääntelyviranomaisen Ofgemin mukaan kotitalouksien keskimääräinen vuotuinen energialasku on nyt 1194 puntaa, mutta miljoonat uskolliset asiakkaat ovat edelleen jumissa palveluntarjoajiensa kalleimmista hinnoista - jos he voisivat maksaa noin 352 puntaa vuodessa liikaa, Weflip sanoi .

'Kun energian hinnat ovat nousseet viimeisten 18 kuukauden aikana, tämä on suurin ja kallein kattilan kytkeminen vuosiin, joten on tärkeämpää kuin koskaan, että kotitaloudet ottavat energialaskunsa hallintaan lopullisesti.'

numeron 711 merkitys

Jos haluat tietää parhaan tarjouksen kotitalouksellesi, tutustu oppaaseemme miten vaihtaa energiantoimittajaa .

Lue lisää

Energian hinnan nousu tähän mennessä vuonna 2018
British Gas nostaa hintojaan toisen kerran Npower nostaa energialaskuja 1 miljoonalle ihmiselle 63 £ lisätään ScottishPower -laskuihin EDF Energy nostaa hintoja

Pidä kotisi lämpimänä pidempään

  1. Älä tuki pattereita: Vältä sohvan asettamista jäähdyttimen eteen, koska se imee paljon lämpöä ja estää sen lämmittämästä muuta taloa.

  2. Sulje ovet : Lyö vetoa lukuun ottamatta vaahtoa tai kumiteippiä ovien ympärillä ja muita halkeamia, joissa vedos tulee sisään. Voit ostaa sen osoitteesta Wickes , B&Q ja Kotipesä noin 5 puntaa.

  3. Tee riisisukka: Voit ostaa nalleja, jotka on täytetty riisillä ja laventelilla ja joita lämmität mikroaaltouunissa noin minuutin ajan kuumavesipullon vaihtoehtona.

    Se on melko tehokas tapa saada lämpöä johonkin - varmasti energiatehokkaampaa kuin vedenkeittimen keittäminen vedellä. Mutta sen sijaan, että kuluttaisit 20 puntaa ostamastasi kaupasta, täytä sukka riisillä ja laventelilla, sido pää ja sinulla on oma kädenlämmitin.

  4. Sulje verhot : Niiden pitäminen suljettuina on fiksu ja helppo tapa pitää lämpö lukittuna. Harkitse investointeja eniten käyttämiesi huoneiden lämpöverhoihin.

    Ne eivät ole niin kalliita, ja jos et halua vaihtaa nykyisiä verhojasi, voit ostaa lämpövuoren ja kiinnittää sen olemassa oleviin verhoihin. Pelkästään tämä voi vähentää lämpöhäviötä jopa 25%.

  5. Pukeutua lämpimästi: On sanomattakin selvää, mutta mitä enemmän kerroksia sinulla on päällä, sitä lämpimämmältä tunnet.

    caitlyn jenner olen julkkis
  6. Ilmaa jäähdytin: & apos; ilmauspatterit & apos; on, kun päästät ulos ilmaa, joka on jäänyt sisälle. Loukkuun jäänyt ilma aiheuttaa jäähdyttimissä kylmiä pisteitä, mikä vähentää niiden tehokkuutta. Voit tyhjentää patterit itse.

    Voit tehdä tämän seuraavasti: 1) Kytke lämmitys päälle. 2) Kun patterit ovat kuumia, mene ja tarkista jokainen erikseen, että kaikki jäähdyttimen osat lämpenevät. 3) Kytke keskuslämmitys pois päältä.

    Kiinnitä jäähdyttimen avain (voit ostaa sen paikallisesta rautakaupasta) neliöpalaan jäähdyttimen venttiilin keskellä. Käännä jäähdyttimen avainta hitaasti vastapäivään-jos kaasua vuotaa, kuulet sihisevän äänen. Kun kaasua ei enää ole, nestettä tulee ulos ja venttiili on suljettava nopeasti.

  7. Termostaatin sammuttaminen: Kääntäminen se alas 1 astetta voi vähentää lämmityslaskuja jopa 10 prosenttia ja säästää noin 85 puntaa vuodessa Energy-uk.orgin mukaan.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: