Mistä ostaa uusi Nokia 3310, koska retropuhelin tulee vihdoin myyntiin Isossa -Britanniassa

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Nokia 3310 on nyt myynnissä, mutta vaikka sillä on kuukauden mittainen akunkesto, todellinen näppäimistö ja tietysti Snake, monet verkot päättävät olla varastoimatta menneisyyden räjähdystä tällä kertaa.



Vodafone ja Carphone Warehouse ovat ainoat vähittäiskauppiaat, jotka varastoivat halpaa ja himoittua Nokia 3310 -puhelinta, jonka vähittäismyyntihinta on 39 puntaa.



Tässä on kaikki, jotka varastoivat jo alennettua hintaa. Jos haluat tietää enemmän uudesta mutta vanhasta luurista, tutustu käytännön katsaukseen Nokia 3310 -puhelimesta täältä.



Vodafone

Vodafone tarjoavat ikonisen luurin tummansinisellä värillä vain 39 puntaa, joko verkossa täällä tai myymälässä (White City- ja Oxford Street Experience -kaupassa), kun ostat sen £ 10 Big Value Bundle -paketilla niin kauan kuin tavaraa riittää.

Carphone Warehouse

Carphone Warehouse ovat jo loppuneet uuden festivaalin välttämättömyydestä. Heillä on kuitenkin enemmän viikossa, ja voit olla ensimmäinen jonossa vaatia omasi rekisteröitymällä Nokia 3310 -esirekisteröintiin tässä.

Andrew Wilson, Ison -Britannian Carphone Warehousen mobiilihankintajohtaja, on sanonut: Niistä liian nuorista, jotka edes muistavat ensimmäiset 3310 alkuperäisille omistajille, kiinnostus tätä uudelleen kuviteltua klassikkoa kohtaan on tukenut uskomattoman voimakkailla tasoilla ennakkoilmoittautuminen ja olemme jo loppuunmyyty hyvin rajallisesta varastosta verkossa. '



katie hopkinsin pieni sekoitus

Virgin Media

Virgin Media myydään Nokia 3310 -puhelinta sekä palkkaperiaatteella että osana verkkokauppaa.

Saat 49,99 puntaa, saat Nokia 3310 -puhelimen sekä 10 puntaa puhelinluottoa.



NOKIA 3310

Uusi Nokia harppuu takaisin yksinkertaisuuden päiviin. Ja Snake (Kuva: Nokia)

Oikean asian jälkeen? Alkuperäiset Nokia 3310 -puhelimet myytiin eteenpäin eBay ja Amazon - paljon halvempi kuin päivitetty moderni versio.

Amazonin tarjoukset Hinnat alkaen 21,99 €, sillä aikaa eBayssa on niitä niin vähän kuin viisi, muista kuitenkin olla varovainen ostaessasi epävirallisilta myyjiltä.

lena dunham taylor swift

Luotetuin puhelin, joka on koskaan tehty, on pian jälleen myynnissä (Kuva: PA)

Toimiiko uusi Nokia 3310 nykyisen SIM -korttini kanssa?

Koska Nokia 3310 käyttää vanhoja hyviä mikro-SIM-kortteja yhteystietojesi säilyttämiseen ja useimmat muut älypuhelimet käyttävät nyt nano-SIM-korttia, sinun on myös investoitava halpaan sovittimeen tietojen siirtämiseksi helposti näiden kahden välillä.

Miksi ostaa Nokia 3310?

Uuden ja uudistetun Nokia 3310: n tarkoituksena on viedä meidät takaisin vanhaan aikaan, jolloin joskus vietimme koko päivän ilman Internetiä. Nyt meidän täytyy selata uutissyötteitämme hampaiden pesun aikana.

Se varasti näyttelyn, kun se julkistettiin MWC: ssä helmikuussa, vaikka se paljastettiin huippulaadukkaiden puhelimien, kuten Huawei P10 ja sen uskomaton Leica -selfie -kamera.

olen tilan haaskaus

Mutta kun festivaalikausi lähestyy nopeasti, on hyvä aika investoida uuteen Nokiaan, jos et halua käsitellä kadonnutta iPhonea tai krapulaa tänä kesänä. Muista ottaa mukaan myös kertakäyttöinen kamera, sillä Nokian kaksi megapikselin napsautusta eivät varmasti riitä instagramille.

Työnarkomaatit, jotka haluavat viettää viikonloppusi rentoutumisena sen sijaan, että he katkaisisivat jatkuvasti työsähköpostinsa, voivat myös olla kiinnostuneita noutamaan kaikkialla olevan laitteen, joka voi viedä heidät takaisin yksinkertaisempaan aikaan.

Nokia 3310 pitää koko näytön muovisena ja pitää sen kaarevan reunan ja hopeanvärisen 'kauluksen' näytön ympärillä. Valittavana on neljä väriä, joko kirkkaan keltainen tai punainen, kiiltävä pinta tai matta sininen tai harmaa.

Katso Myös: