Missä Dancing on Ice 2019 on kuvattu? Setin sisällä ja miten voit vierailla

Iso -Britannia Ja Irlanti

Horoskooppi Huomenna

Dancing on Ice on palannut näytöillemme pitämään talviblusi loitolla ja hieman kimallusta ja häikäisyä näihin viihtyisiin sunnuntai -iltoihin!



Holly Willoughby ja Phillip Schofield ovat valmiina esittelemään uuden sarjan, jossa nähdään kuuluisuuksia, kuten Gemma Collins ja Love Islandin Wes Anderson pariksi ammattimaisten mentorien kanssa ja tuomarit.



Ei ole yllättävää, että he tarvitsevat melko vaikuttavan jäähallin, jolla he voivat harjoittaa taitojaan ja vetää leuan pudottavia liikkeitä.



Mutta missä esitys on tarkalleen - ja voitko käydä siellä?

Holly Willoughby ja Phillip Schofield

Missä Dancing on Ice on kuvattu?

Sarja kuvataan tarkoitukseen rakennetulla jäähallilla RAF Bovingdonissa Hertfordshiressä. Julkkiksille on oikeastaan ​​kaksi kenttää - yksi harjoitteluun ja toinen live -esityksiin.



Entinen RAF -tukikohta on toiminut myös kuvauspaikkana elokuville, kuten Harry Potter ja kuoleman varjelukset sekä Fast and Furious 6.

Voitko käydä jäähallissa?

Koska se on sarjan väliaikainen rakennus, et voi mennä ja käydä jäähallilla loppuvuoden aikana. Kuitenkin, jos olet utelias, voit hakea ilmaiset liput Dancing on Ice -esityksiin .



Onko se aina kuvattu siellä?

Ei, Dancing on Ice on saanut lukuisia erilaisia ​​koteja vuosien varrella. Vuodesta 2006 vuoteen 2010 se kuvattiin George Lucasin näyttämöllä Elstree Studiosissa, ennen kuin muutti Shepperton Studiosiin vuonna 2011. Kuitenkin vuonna 2012 se palasi Elstree Studiosiin.

Kuitenkin, kun esitys elvytettiin vuonna 2018, se siirrettiin uuteen kotiin Hertfordshiressä, missä myös 2019 -sarja järjestetään.

olen voittanut lotossa

Dancing on Ice esitetään ITV: ssä sunnuntaisin klo 18.00.

Lue lisää

Elokuva- ja TV -paikat, joissa voit vierailla
James Bond Harry Potter BBC: n porteet Ratched

Katso Myös: