Missä on laillista juoda ulkona Yhdistyneessä kuningaskunnassa? Oikeutesi on selitetty

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Monet ovat nauttineet auringosta alkoholijuoman kanssa ulkona



Pubit ja ravintolat avataan 4. heinäkuuta alkaen kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja ne toimivat uusien terveys- ja turvallisuustoimenpiteiden mukaisesti.



Monet pubit ovat jo avanneet uudelleen tarjoamaan alkoholijuomia mukaan otettavaksi.



Kun Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tällä viikolla korkeimmillaan 33 astetta, monet ovat saapuneet puistoihin, rannoille ja pelloille nauttimaan drinkistä auringonpaisteessa.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää siitä, missä voit laillisesti juoda ulkona Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Julkiset tilat

Drinkawaren mukaan yli 18 -vuotiaiden on laillista juoda julkisesti Englannissa ja Walesissa, paitsi alueilla, joilla on voimassa julkisen tilan suojelumääräykset (PSPO).



x-tekijän jäljittely

PSPO on erityisasetus, joka antaa poliisille valtuudet lopettaa ihmisten juominen tietyillä alueilla ja voi takavarikoida alkoholinsa, jos he jäävät kiinni tekemästä niin.

Jos alle 18 -vuotiaat jäävät alkoholin juomiseen julkisilla paikoilla, poliisi voi ottaa alkoholin pois ja sakottaa heidät.



Skotlannissa jokaisella paikallisneuvostolla on omat säännöt, joissa määrätään, missä saa ja ei saa juoda julkisilla paikoilla. Monet neuvostot, kuten Glasgow, kieltävät alkoholin käytön tai avoimen alkoholipakkauksen kantamisen julkisilla paikoilla.

Julkinen liikenne

Useimmissa Englannin ja Walesin kansallisissa junissa voit ostaa ja juoda alkoholia.

Kuljettajat voivat kuitenkin kieltää alkoholin käyttämisen tietyissä junissa.

Nämä rajoitukset koskevat yleensä junia, jotka matkustavat jalkapallopeleihin ja muihin urheilutapahtumiin ja sieltä pois.

Lontoossa Transport for London (TFL) kieltää alkoholin käytön ja kieltää matkustajia kuljettamasta avoimia alkoholipakkauksia - mukaan lukien bussit, raitiovaunut, putket ja Docklands Light Railway (DLR).

Kaikissa ScotRail-junissa juominen ei ole sallittua kello 21.00–10.00 epäsosiaalisen käyttäytymisen hillitsemiseksi.

Kuten Pohjois -Irlannissa, alkoholin käyttö on kielletty kaikissa junissa kuudessa maakunnassa.

Katso Myös: