Missä Dibleyn vikaari on kuvattu? Sisällä viehättävä kylä, jota käytettiin Dibleylle

Iso -Britannia Ja Irlanti

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: BBC)



The Vicar of Dibley on ollut brittien suosikki vuosikymmenien ajan, ja tänä vuonna sen suosio kasvaa jälleen sarjan uusien joulutarjousten ansiosta, puhumattakaan kolmesta vuodenajasta, jotka ovat katsottavissa iPlayerissä.



Se antaa meille suuren annoksen nostalgiaa, kun meidät siirretään viehättävään Dibleyyn, jossa Geraldine Grangerista (näyttelijä Dawn French) tulee kylän ensimmäinen naispuolinen kirkkoherra.



Sarjassa nähdään myös Emma Chambers James Fleet, Roger Lloyd Pack, Trevor Peacock ja Gary Waldhorn.

Onko Dibley siis oikea paikka? Valitettavasti kylä on kuvitteellinen, mutta hyvä uutinen on, että esitys kuvattiin oikeassa kylässä, nimeltään Turville.

Toisin kuin Dibley, se ei sijaitse Oxfordshiressä, vaan Buckinghamshiressa.



Dibley on itse asiassa Turvillen kylä Buckinghamshiressa

Viehättävä kylä sijaitsee Chiltern Hillsissä, ja se sijaitsee keskellä kaunista maaseutua, lyhyen matkan päässä High Wycomben kaupungista.



Paikallinen kirkko, St Mary The Virgin Church, kaksinkertaistui Dibleyn Pyhän Barnabuksen nimeksi, kun taas paikallisia mökkejä käytettiin pappilan ulkopuolisiin kuviin (Geraldinen talon sisätiloja kuvattiin BBC: n studioissa).

Luokan II tuulimyllymökkiä käytettiin ulko- ja sisäkuvauksiin seurakunnanvaltuutetun Jim Trottin kodista. Jossain vaiheessa se oli vuokrattavissa, mutta aiemmin tänä vuonna omistajat toivat sen markkinoille.

Kuva Turvillan kylästä ja ympäröivästä maaseudusta

Näyttelyssä käytettiin erilaisia ​​Buckinghamshiren paikkoja (Kuva: Getty Images)

Se ei ole ainoa kerta, kun kylää käytettiin TV -ohjelman taustana; se esiintyi myös elokuvissa Killing Eve, Jonathan Creek, Midsomer Murders ja Little Britain.

Se ei ole vain Turville, joka esiintyy esityksessä. Näyttelyssä käytettiin myös muita Buckinghamshiren paikkoja.

Esimerkiksi lähistöllä sijaitsevia Highmore Cottages -kuvia käytettiin David Hortonin talon otoksiin, kun taas esityksen avauskappaleissa on kohtauksia M40 -moottoritien Stokenchurch Gapista ja Chiltern Hillsistä.

Suuri osa kuvauksista tapahtui myös BBC: n studiossa Lontoossa.

Katso Myös: