Missä Lontoon Burning -näyttelijät ovat nyt - pokerikuningas, Ellie Goulding -suudelma ja musiikkitähti

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lontoon Burning toi vilkkaan draaman olohuoneemme turvallisuuteen 14 vuodeksi.



Legendaarinen ITV-draama alkoi kahden tunnin TV-elokuvana vuonna 1986, ennen kuin siitä tuli viikoittainen episodinen draama, joka perustuu Lontoon palokunnan jäsenten elämään.



Kaikkiaan 14 räjähtävässä sarjassa oli mahtavia 172 jaksoa, jotka olivat kaikki istumapaikkamme reunalla, kunnes esitys kirjaimellisesti lähti kirkkauteen vuonna 2002.



Alun perin kuvattu Dockheadin paloasemalla Bermondseyssä, kuvaukset tapahtuivat varsinaisessa sotkussa, lahdella ja katsomossa kolmen ensimmäisen sarjan aikana ja varsinaiset palomiehet työskentelivät vuorossa lisätoimina.

Mutta siellä oli myös uskomaton näyttelijä, joka soitti monia rakastettuja hahmoja, joilla kaikilla oli kiehtovia lempinimiä, kuten Poison, Rambo, Sicknote ja Recall.

Tässä on katsaus siihen, mitä näyttelijöille tapahtui, kun kuvaukset päättyivät.



Glen Murphy - George Green

Glen Murphy oli näyttelyn pisin näyttelijä

Glen Murphy oli näyttelyn pisin näyttelijä (Kuva: LWT)

Ainoa näyttelijä, joka esiintyi jokaisessa Lontoon Burning-sarjassa, Glen Murphy näytteli pisimpään palvellut hahmoa George Greeniä.



Entinen nyrkkeilijä, jolla oli nopea luonne, George liittyi Blue Watchiin sarjan 1 alussa ja oli ainoa hahmo, joka pysyi oikeana loppuun asti.

Palomiehellä oli useita romansseja koko sarjan aikana, mukaan lukien lyhyt suhde, mutta tunnetuimmin naimisissa ja hänellä oli lapsia Kellyn kanssa tavattuaan tanssitunnilla.

Heidän avioliitonsa päättyi kuitenkin, kun Kellyllä oli suhde väliaikaisen asemapäällikön kanssa, vaikka hän sai 20-vuotisen palvelumitalinsa sarjassa.

Tämä on näyttelijä Glen Murphyn tunnetuin rooli, mutta hän on esiintynyt myös The Bill and Tank Mallingissa.

Vuonna 2007 hänelle myönnettiin MBE hyväntekeväisyystyöstä. Hän keräsi yli miljoona puntaa hyviin tarkoituksiin, usein hyväntekeväisyysurheilutapahtumien kautta, ja toimi myös asiakastuen tukena puhelimitse SupportLinenille ja myönsi haluavansa 'suudella kuningattaraa' kerätessään MBE: tä.

Viimeksi Murphy näytteli yhdessä lapsuudenkaverinsa Ray Winstonen kanssa vuonna 2014 trillerissä Lords of London.

Richard Walsh - Bert & Sicknote & apos; Quigley

Sicknotella oli aina jonkinlainen ongelma

Sicknotella oli aina jonkinlainen ongelma (Kuva: )

Olipa kyseessä haava tai päänsärky, kuulet aina & apos; Sicknote & apos; valittaa siitä.

Krooninen hypochondriac halusi olla lavan tähti ja esiintyi usein vaimonsa Jeanin rinnalla sarjassa, johon muut miehistön jäsenet joutuisivat osallistumaan.

& apos; Sicknote & apos; kampanjoi myös terveellisempien elämäntapojen puolesta ja yritti jossain vaiheessa ottaa tupakointikiellon Blackwallille, ja hänet valittiin myös paikallisvaltuutetuksi.

Hahmo sai traagisen lopun sarjan 12 aikana, kun kiinalainen ilotulitustehdas räjähti - eli viimeinen jäljellä oleva hahmo leffaelokuvasta oli poissa.

Näyttelijä Richard Walsh, joka otti roolin, on esiintynyt myös elokuvassa Daddy's Girl, TV -sarja Doctors , Midsomerin murhat ja nero.

Viimeksi Walsh esiintyi cameo -sarjassa Netflix -sarjassa The Crown nimellä Joe Gormley vuonna 2019.

Ben Onwukwe - Stuart & Recall & apos; MacKenzie

Recall oli peloton palomies

Recall oli peloton palomies (Kuva: Granada TV)

& apos; Muista & apos; sai lempinimen uskomattoman valokuvamuistinsa vuoksi.

miksi biggins poistettiin isoveljestä

Liittyessään Blue Watchiin sarjan 4 puolivälissä Tony Sandersonin tilalle, Recall selviytyi muutamasta kuolemantapauksesta.

Hän melkein irtisanottiin prikaatista, kun hän kieltäytyi ajamasta partansa pois, mutta se unohtui, kun miehistö sitoi hänet ja poisti kasvokarvat hänen puolestaan.

Recallin esitysaika päättyi surullisesti, kun hän erosi vaimonsa kanssa, ja hänen oli määrä mennä naimisiin uudelleen, kun hän kuoli sydänkohtaukseen häitä edeltävänä päivänä.

Ben Onwukwe, näyttelijä hahmon takana, on näytellyt myös elokuvissa Casualty, Holby City, Bill ja Inspector Morse.

ja Lontoon Burningin päättymisestä lähtien on pitänyt itsensä kiireisenä monilla aktiviteeteilla.

Saippuatähti ilmestyi myös Coronation Streetille, jossa hän soitti Defense Barristeria kuudessa jaksossa vuosina 2009-2013 ja esiintyi Dessie Dunnina EastEndersissä.

Vuonna 2018 hän näytteli Eric Pratchettina elokuvassa Safe ja vuonna 2019 otti W.E.B. Dubois sankarissa - Herra Ulric Crossin poikkeuksellisen elämän ja ajan innoittamana.

Kun Onwukwe ei toimi näytöllä, hän on nauhoittanut radiotoistoja, kertonut äänikirjoja ja työskennellyt Royal Shakespeare Companyn kanssa.

Michael Garner - Geoffrey -myrkky Pearce

Poison pelasti vauvan palavasta rakennuksesta

Poison pelasti vauvan palavasta rakennuksesta (Kuva: LWT)

& apos; Poison & apos; sai lempinimensä, koska hän rakasti levittää juoruja ja ilkeitä huhuja aseman ympärille sekä suudella eläkeläisiä.

Sarjasta 6 lähtien Poison liittyi Blue Watchiin johtavana palomiehenä, mutta nousi alivirkailijaksi.

Hahmo kamppaili selviytyäkseen John Hallamin kuolemasta ja melkein jätti prikaatin syyllisyytensä vuoksi.

Näyttelijä Michael Garner teki myös kiertueen saippuoissa Lontoon Burningin jälkeen, muun muassa Holby Cityssä, Casualtyissa ja Doctorsissa.

Hän esiintyi myös vuonna 2013 poptähti Ellie Gouldingin musiikkivideossa How How Will I Love You?

Garner on myös näyttämö, jolla on laaja valikoima rooleja, mukaan lukien paljon William Shakespearen teoksia, Ritan kouluttaminen ja jopa Ilta Gary Linekerin kanssa.

Connor Byrne - Rob & Hyper & apos; Sharpe

Connor Byrne tunnetaan paremmin roolistaan ​​Tracy Beakerissa

Connor Byrne tunnetaan paremmin roolistaan ​​Tracy Beakerissa (Kuva: LWT)

Connor Byrne näytteli sarjassa 12 ja 13 Hyperiä, joka tuli homoksi kollegoilleen tunteellisissa kohtauksissa.

Hänet ylennettiin johtavaksi palomieheksi, mutta hän ei saanut kunnollista poistumista, koska hän oli lähtenyt selittämättömistä syistä viimeisen sarjan alkuun mennessä.

Connor tunnetaan paremmin Mike Milliganin ikonisesta hahmosta kaikissa kolmessa Tracy Beaker -esityksessä.

Mike oli hoitotyöntekijä Tracy Beakerin tarinassa vuonna 2002, palasi sitten sarjaan 5 uutena kokkina ja jatkoi päähuoltoalan työntekijänä.

Hän palasi spin-off-sarjaan Tracy Beaker Returns vuonna 2010, ja Connor jatkoi Mike-roolia The Dumping Groundissa ennen kuin lähti sarjasta vuonna 2019-tehden hänestä pisimmän näyttelijäjäsenen.

Connor löysi itsensä otsikoihin vuonna 2018 punnittuaan Roxanne Pallett Celebrity Big Brotherin Punchgate & apos; skandaali.

kaikki Valioliigan siirrot

Kun Roxanne valheellisesti syytti kotikaupunkiaan Ryan Thomasia lyönnistä & apos; Connor väitti, että hän syytti häntä myös valheellisesti väkivallasta, kun he näyttivät panto -elokuvassa vuonna 2017.

Connorin mukaan tapaus oli 'kopio'. mitä hän väittää tapahtuneen, kun hän ja Roxanne näyttivät Ipswich Regentin Jack and the Beanstalk -elokuvassa.

'Surullista sanoa, että kuulemani perusteella minulla oli hyvin samanlainen kokemus tämän naisen kanssa viime vuonna', Connor twiittasi.

Näyttelijä näytteli myös Geoffia Emmerdalen kolmessa jaksossa vuonna 2019.

Ross Boatman - Kevin Medhurst

Ross Boatman Derekina äidissä

Ross Boatman Derekina äidissä (Kuva: BBC/Big Talk Productions/Mark Johnson)

Sarjasta 1-8 ja uudestaan ​​12, Kevinistä tuli hieman häiriötekijä Lontoon Burningin aikana .

Palomies kyseenalaisti usein esimiehensä ja taisteli kollegoidensa kanssa. Kevin tuli vaikeasta lapsuudesta isänsä kanssa vankilassa, ja hän jätti ryhmän sydänsärkyjen jälkeen, kun hän erosi Remyn kanssa - palasi Geoff Pearcen häät sarjaan 12.

Ross Boatman on paitsi näyttelijä myös ammattimainen pokerinpelaaja ja Hendon Mobin jäsen.

Hendon Mob on neljän hengen pokeripeliryhmä Lontoosta, joka tuli tunnetuksi nähdessään TV-ohjelmassa Late Night Poker ja heidän esiintymisestään vuotuisessa World Series of Pokerissa.

Boatman on menestynyt European Poker Tourilla ja hänellä on useita pokerin nimiä.

Kun Boatman ei harjoitellut pokerinaamojaan, hän on jatkanut näyttelemistä esityksen jälkeen.

Olet ehkä nähnyt Boatmanin tekevän saippuoita, kauppiaana vuonna 2014 elokuvassa Paddington tai Johnina vuonna 2020 lyhytelokuvassa Bicycle Thief .

Erityisesti näyttelijä kuvasi Vic Morgania vuoden 2020 Grantchesterissa viidellä jaksolla ja esiintyi usein Derekina TV -sarjassa Mum 2016-2019.

Jerome Flynn - Kenny Rambo & apos; Baines

Elokuvassa oli Game of Thrones -tähti Jerome Flynn

Elokuvassa oli Game of Thrones -tähti Jerome Flynn (Kuva: JAKETTU SISÄLTÖYKSIKKÖ)

Lihaksikas Rambo & apos; esiintyi vain Lontoon Burningin TV -elokuvassa ja tunnettiin kuntoilustaan ​​kuntosalilla.

Mutta hänet kannattaa sisällyttää Jerome Flynnin pahamaineisen uran vuoksi, koska hän on saavuttanut ykkönen hittikappaleella Unchained Melody kaverin Robson Greenin kanssa.

Flynn näytteli myös elokuvassa Soldier, Soldier, suunnilleen samaan aikaan kuin London Burning -sarjan esitys, Paddy Garveyn roolissa.

Monet Game of Thrones -fanit tuntevat hänet rakastettavana roisto Bronnina, joka esiintyy 37 jaksossa vuosina 2011-2019.

Hänellä on myös ollut rooleja Ripper Streetillä ja Black NEWSAMin jaksossa vuonna 2016.

Sean Blowers - John Hallam

Sean Blowers näytteli John Hallamia

Sean Blowers näytteli John Hallamia (Kuva: )

John Hallam yritti ylennystä yhdeksässä sarjassa, mutta ei koskaan onnistunut.

Tiukka palomies loukkaantui, kun hänet haudattiin elävänä, kun muuri romahti huudon aikana sarjassa 4 ja toipuminen kesti monta kuukautta.

Hänet tapettiin raa'asti sarjassa 9, kun portaali romahti varaston tulipalossa ja hän putosi 80 jalkaa kuolemaansa.

Näyttelijä Sean Blowers on esiintynyt myös Crossroads-, Doctor Who-, EastEnders- ja Heartbeat -elokuvissa.

Hän näytteli Wyman Manderlyä Game of Thronesin kauden 6 finaalissa.

Heather Peace - Sally & Gracie & apos; Kentät

Heather Peace ilmestyi Waterloo Roadille

Heather Peace ilmestyi Waterloo Roadille (Kuva: LWT)

lady gaga täysin alasti

Sally myöhästyi töistä ensimmäisenä päivänä sarjassa 11, mutta onnistui pääsemään aina sarjaan 14 asti.

Hänellä oli flingit työtovereidensa kanssa, mutta hänen tasapuolisensa Yvonne aiheutti useimmat ongelmat sekaantumalla hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, koska häntä ei hyväksytty samaan työhön.
Näyttelijä Heather Peace näytteli Nikki Bostonia Waterloo Roadilla ja Sam Murrayä Lip Service -elokuvassa.
Hän on esiintynyt myös Coronation Streetillä, Heartbeatissa ja Holby Cityssä, samalla kun hän on aloittanut uran laulajana ja julkaissut viisi omaa albumiaan.

James Hazeldine - Mike & Bayleaf & apos; Wilson

James valitettavasti kuoli

James valitettavasti kuoli (Kuva: Peili)

Blue Watchin suosittu pitkäaikainen jäsen, Bayleaf toimi sotapäällikkönä, kunnes lähti sarjasta 8.

Bayleaf oli mukana monissa dramaattisissa tarinoissa, kuten tajuttomana, kun muuri romahti ja hänet haudattiin elävänä.

Näyttelijä James Hazeldine, lavan ja näytön tähti, oli Royal Shakespeare Companyn jäsen ja näytteli Heartbeat- ja Chocky -lasten sarjoissa.

Päivä sen jälkeen, kun hän näytteli Sigmund Freudia näytelmässä Talking Cure joulukuussa 2002, näyttelijä sairastui ja kuoli viikkoa myöhemmin aortanleikkaukseen.

Kuninkaallisen kansallisteatterin johtaja Trevor Nunn kuvasi häntä '' johtavaksi näyttelijäksi, jonka totuudenmukaisuus, koominen brio ja emotionaalinen rohkeus '' oli myös tarttuvan innon, suuren lämmön ja inhimillisyyden mies, joka oli yleisesti suosittu kollegoidensa keskuudessa '' .

Al Hunter Ashton - Raymond & Pitbull & apos; Darby

Pitbull oli vähän kiusaaja

Pitbull oli vähän kiusaaja (Kuva: LWT)

Pitbull oli kovaääninen kiusaaja, joka aina pilkkasi muiden ihmisten onnettomuuksia.

Vuodesta 1995 vuoteen 2001 ilmestynyt Pitbull aloitti paljon ongelmia, mutta osoitti myötätuntoa, kun Sally raiskattiin.

Elokuvissa Gladiator ja Treasure Island esiintyneellä Al Hunter Ashtonilla oli rooleja elokuvissa Emmerdale ja Crossroads.

Hän oli myös käsikirjoittaja - hänen nimissään oli muun muassa Holby City, EastEnders ja The Bill.

Valitettavasti Ashton kuoli sydämen vajaatoimintaan kotonaan vuonna 2007.

Sam Callis

Sam Callis oli yksi myöhästyneistä

Sam Callis oli yksi myöhästyneistä (Kuva: LWT)

Adam korvasi Sicknoten Lontoon Burning -sarjan kahdessa viimeisessä sarjassa.

Naisten miehen suunnitelmat epäonnistuivat kerran, kun hän sai huumeet pubissa naiselta, joka varasti hänen lompakkonsa.

Oli myös paljon epämukavuutta, kun hänen äitinsä Elaine alkoi seurustella ystävänsä Recallin kanssa.

Näyttelijä Sam Callis soitti Callum Stonea Billissä ja esiintyi elokuvissa Holby City, Casualty ja Doctor Who.

Sen lisäksi, että hän esiintyi elokuvassa Kidulthood, hän käänsi kätensä ohjaamaan lyhytelokuvia.

Sam tapasi vaimonsa Osminin Lontoon polttamisen aikana ja heillä on nyt kaksi yhteistä lasta.

Katso Myös: