Missä Paris Hilton on nyt - jäädytetyt munat, menetetyt rakkaudet ja Nicole Richie -riita

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vuonna 2004 Paris Hilton oli iso juttu.



Hän oli ladattu, roikkui Britney Spearsin ja Lindsay Lohanin kanssa ja käytti ajatusta kuuluisuudestaan ​​muuttaakseen itsensä tabloidirehusta maailmanlaajuiseksi tähdeksi.



Taitava Hilton-hotellin perillinen rakensi tiensä silloiselle vaatekaapin järjestäjälleen Kim Kardashianille ja satoille muille, ja se oli edelläkävijä ajatuksessa muuttaa juhlat voitoksi.



Käyttämällä hänen & apos; ditzy & apos; persoona ja seksuaalinen vetovoima, hän avasi hajuvesi- ja vaatekauppoja, kirjoitti kirjoja ja kannatti väärennettyjä rusketuksia, viinejä ja kaikkea siltä väliltä.

`` Hän oli perimmäinen paketti, jonka yritys Amerikka haluaisi tehdä itselleen markkinointityökaluna, mutta se oli jo tehty heille '', sanoi hänen entinen johtajansa Jason Moore kiittäen häntä `` lopullisesta brändistä ''.

Nicole Richie ja Paris Hilton halaavat vuonna 2004

Paris Hilton ja Nicole Richie olivat erottamattomia (Kuva: REX)



'He sanovat olevansa kuuluisa henkilö, ihmiset haluavat olla sinä tai [nukkua kanssasi], ja hän käsitti molemmat.'

Mutta se oli hänen uraauurtava todellisuusohjelma, Yksinkertainen elämä, tuolloin parhaan ystävänsä Nicole Richien kanssa, joka todella laittoi hänet kartalle.



Miljoonat virittivät katseensa näennäisesti tietämättömälle Pariisille ja hänen viisaasti kykenevälle avustajalleen Nicolelle, jotka tekevät törkeitä töitä keskellä mitään.

Hauskuus kuitenkin pysähtyi äkillisesti kolmannen sarjan keskellä, kun kuvaaminen keskeytettiin parin välisen massiivisen putoamisen vuoksi. Viha osoittautui niin vakavaksi, että esitys jouduttiin perumaan.

Pariisista ja Nicoleista tuli kotitalouden nimiä Yksinkertaisen elämän ansiosta

Pariisista ja Nicoleista tuli kotitalouden nimiä Yksinkertaisen elämän ansiosta (Kuva: Tuntematon)

Kaikki alkoi, kun Nicole ilmeisesti tunsi itsensä vähäiseksi, ettei Pariisi ollut sisällyttänyt häntä lauantai -illan live -esitykseen.

Kostoksi Lionel Richien tytär väitti järjestäneensä katselujuhlat ystäville, mutta SNL: n näyttämisen sijaan näytti yhden BFF: n kotitekoisista seksihanoista - väittää Nicole.

Molemmat kieltäytyivät leviämästä halkeaman juurelle, ja Pariisi kertoi People -lehdelle: 'Ei ole suuri salaisuus, että Nicole ja minä emme ole enää ystäviä. Nicole tietää mitä teki, ja se on kaikki, mitä sanon siitä koskaan. '

Nicolea lähellä olevat lähteet kuitenkin väittivät, että jännitteet alkoivat, koska hän oli kyllästynyt juhlimaan, ja tähti itse selitti: 'Me vain kasvoimme erilleen. Siitä tuli paljon suurempi asia kuin se on. '

Kim Kardashian oli aiemmin Pariisi & apos; vaatekaapin järjestäjä

Kim Kardashian oli aiemmin Pariisi & apos; vaatekaapin järjestäjä (Kuva: WireImage)

Nicole meni naimisiin Good Charlotte -laulajan Joel Maddenin kanssa vuonna 2010 ja sai lapsia Harlow, 12, ja 10-vuotias Sparrow, Pariisi & apos; onnellinen kautta aikojen on osoittautunut vaikeammaksi.

Epäonnistuneet sitoutumalla muotimalliin Jason Shawiin (2003), kreikkalaiseen merenkulun perilliseen Paris Latsisiin (2004) ja näyttelijä Chris Zylkaan (2018) Pariisi myönsi pelkäävänsä, ettei koskaan tapaisi The Onea - ennen kuin nykyinen poikaystävä Carter Reum ilmestyi viime vuonna .

- Edellisen hajoamiseni jälkeen luulin, että tulen olemaan ikuisesti yksin, hän kertoi People -lehdelle. 'Olin kuin, luovutin. Keskityn vain itseeni. En tarvitse ketään. Joten olen todella rakastunut, olen vain niin kiitollinen. '

Paris uskoo löytäneensä vihdoin The Carterin

Paris uskoo löytäneensä vihdoin The Carterin (Kuva: Instagram)

Ja vuoden 2020 alussa monimiljonääri paljasti jäädyttäneensä munansa - vanhan ystävänsä Kim K: n neuvosta - toivossa saada lapsia tulevaisuudessa.

Minulla oli todella hämmästyttävä keskustelu Kimin kanssa siitä ', Paris kertoi Sunday Timesille. 'Hän esitteli minut lääkärilleen, ja hän inspiroi minua todella tekemään sen.

'Mielestäni jokaisen naisen pitäisi tehdä se, koska voit todella hallita sitä etkä saa' Oi luoja, minun täytyy mennä naimisiin. '

Toistaiseksi hänen pienikokoisten koiriensa laivasto on kuitenkin ollut Pariisi. perhe, ja tähti oli särkynyt, kun hänen OG -chihuahua Tinkerbell kuoli vuonna 2015 14 -vuotiaana.

Tinkerbell eli ylellisyyttä ja ylimääräistä elämää

Tinkerbell eli ylellisyyttä ja ylimääräistä elämää (Kuva: REUTERS)

Lue lisää

Paras valikoima showbiz -pitkiä luentoja
Kiroavien tyttöjen kirous Kylie Minogue & rikki & apos; hajottamalla Robbien ja Garyn vihanpito

Myrkyllisessä Instagram -kunnianosoituksessa myöhään poochille tuhoutunut seuralainen juhli koiransa pitkää, kaunista, ylellistä ja jännittävää elämää. & Apos;

'Hän oli niin erityinen ja uskomaton sielu', Paris kirjoitti.

- Kävimme yhdessä läpi niin paljon. En voi uskoa, että hän on poissa. Kaipaan häntä ja ajattelen häntä koko elämäni. Rakastan sinua Tinky, olet legenda ja et koskaan unohdu (sic).

Mutta vaikka se oli hyvästit yhdelle suurelle rakkaudelle, oli aika toivottaa toinen takaisin hänen elämäänsä Nicole Richien muodossa.

Pariisi ja Nicole ystävystyivät esityksen jälkeen (Kuva: Getty Images)

Pariisi - joka on nyt menestyvä DJ ja jatkaa mallintamista Yeezyn kaltaisille - sopi hiljaa Nicolen kanssa vuonna 2006, kun hän oli tavoittanut sähköpostin ja lopettanut ampumisen ja julkisen huomiotta jättämisen.

Nicole päätti antaa Pariisin & apos; lause, sano Harperin basaarille: 'En voi suuttua hänelle siitä, että hän puhuu minusta. Olimme riidassa! '

joulukalkkunan hinnat 2019

Pariisi näytti myös sulanneen, harjaten pois yhden popkulttuurin suurimmista putouksista 'typeränä'; ja kipinöivät & kaksipuoliset ihmiset & apos; yrittää pelata niitä toisiaan vastaan.

Pari pysyi kunnioittavissa ehdoissa - vaikka Pariisi ei ollut Morsiusneito Nicolelle ja vuonna 2014, jälkimmäinen myönsi, että heidän ystävyytensä ei ollut sitä mitä se oli ennen.

'En ole puhunut hänen kanssaan vähään aikaan teknisesti, mutta jos todella haluat päästä siihen, minun näkemykseni ystävyydestä on sellainen, jota sinun ei tarvitse välttämättä puhua kanssasi joka päivä', hän kertoi Us Weeklylle .

* Pariisi & apos; uusi dokumentti This Is Paris on nähtävissä hänen YouTube -kanavallaan maanantaista 14. syyskuuta

Katso Myös: