Kuka on Celebrity Big Brother 2013 -kokoonpanossa? Tapaa uudet CBB -kilpailijat

Tv Uutiset

Julkkis Big Brother 2013 julkistaa illan kuvia Katso galleria

Celebrity Big Brother 2013 on edessämme, halusit tai et.

Vedonvälittäjät ovat jo valinneet Geordie Shoren Charlotte Crosbyn voittosuosikiksi - mutta kenen uskot voivan voittaa todellisuussarjan voiton?

Lue lisää asukkaista, jotka tulivat CBB -yhdisteeseen eilen illalla, tarkista alla olevat profiilit.

Ja katso mitä Andy Dawson tekee CBB-kokoonpanosta napsauttamalla linkkiä.

Julkkis Big Brother 2013 -kilpailijat:

Abz Rakkaus

Abz Rakkaus (Kuva: Kanava 5)

* Abz Rakkaus , oikea nimi Richard Breen, oli 90 -luvun boyband 5ive -jäsen. Hänet valittiin Simon Cowellin kokoamaan ryhmään 17 -vuotiaana.

Bändi myi edelleen lähes 20 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Keep On Movin -hitit. ja Jos Ya Gettin & apos; Alas ennen hajoamista vuonna 2001. Eron jälkeen Abz nautti lyhyestä soolourasta. Ryhmä uudistui vuonna 2007, mutta luopui paluustaan ​​kahdeksan kuukautta myöhemmin.

miksi chris eubank käyttää monoklia

Hän tunnustaa nykyisen tyttöystävänsä Vicky Fallonin pelastaneen henkensä ja on myöntänyt heittäneensä rahansa samppanjalle ja huumeille.

Bruce Jones

Bruce Jones (Kuva: Kanava 5)

* Bruce Jones tunnetaan parhaiten taksikuskin Les Battersbyn pelaamisesta Coronation Streetillä. Hän jätti saippuaoopperan vuonna 2007, kun oli tehnyt sopimattomia kommentteja salaiselle toimittajalle ja paljastanut tulevia tarinoita.

Manchesterissa syntynyt ja Walesissa kasvanut iso tauko tuli vuoden 1993 Ken Loach -elokuvasta Raining Stones.

Hänellä on neljä lasta kahdesta avioliitosta ja hän on esiintynyt myös Band of Gold- ja Full Monty -elokuvissa.

Aiemmin tänä vuonna hän kertoi The Sunille työskentelevänsä mekaanikkona Pohjois -Walesissa 120 puntaa viikossa.

Carol McGiffin

Carol McGiffin (Kuva: Kanava 5)

* Carol McGiffin tunnetaan parhaiten tavallisena keskusteluryhmänä Loose Women -päivän keskusteluohjelmassa. Hän meni naimisiin Chris Evansin kanssa vuonna 1991 ja pari erosi vuonna 1994 ja erosi vuonna 1998. Nyt hän on kihloissa Mark Cassidyn kanssa, joka on 22 vuotta nuorempi kuin hän.

Hän aloitti lähetysuransa vuonna 1988 GLR: n Chris Evans -esitysten juontajana ja vuonna 1995 hänestä tuli Talk Radio UK -tiimin perustajajäsen.

Suoraan sanottuna oleva lähetystoiminnan harjoittaja liittyi Loose Womeniin vuonna 2003 ja on ohjelman pisimpään palvellut panelisti. Hän on Sunday People -lehden kolumnisti.

Charlotte Crosby

Charlotte Crosby (Kuva: Kanava 5)

* Charlotte Crosby on todellisuus -tv -persoonallisuus, joka ampui kuuluisuuteen Geordie Shoressa. Hänen on-off-suhteensa näyttelijä Gaziin sai katsojat tarttumaan.

Kuuluisasti Cheryl Colen suosikiksi leimattu Charlotte rakastaa olla huomion keskipisteenä ja kuvailee itseään hauskaksi, rakastettavaksi, tyhmäksi ja rennoksi.

Huhtikuussa hänet potkittiin ulos Geordie Shore -huoneesta taistelun jälkeen Gazin kanssa, kun hän sai hänet hiipimään juhlavieraana yläkerrassa. Kohtauksissa, joiden katsottiin olevan liian väkivaltaisia ​​näytettäviksi MTV: ssä, Charlotte onnistui irrottamaan sängyn paljain käsin ja murtamaan jalkansa.

Courtney Stodden

Courtney Stodden (Kuva: Kanava 5)

* Courtney Stodden on amerikkalainen tv -persoona ja malli. Washingtonissa syntynyt kauneuskuningatar on nauhoittanut useita itse kirjoittamiaan kappaleita, joista on tullut hittejä YouTubessa.

euro 2016 seinäkaavio bbc

Vuonna 2011 hän tapasi Green Mile -näyttelijän Doug Hutchisonin, 53, verkossa. Myöhemmin samana vuonna pariskunta avioitui Internetissä seurustelun jälkeen Las Vegasissa.

Pari näytteli VH1 -tositelevisiosarjan Couples Therapy toisella kaudella.

Stodden on ollut omistautunut kasvissyöjä kahden viime vuoden ajan ja on edistänyt kasvissyöjäelämää PETA: n puolesta.

Danielle Marr

Danielle Marr (Kuva: Kanava 5)

* Danielle Marr on kuuluisa botox -lääkäri ja DermaFace Clinicin kliininen johtaja. Hän nousi kuuluisuuteen todellisuusshow Dublin Wivesin kautta.

Hän valmistui Trinity Collegesta Dublinista hammaslääkäriksi vuonna 2007 ja perusti yrityksen, jolla on nyt kaksi klinikkaa.

Irlannin todellisuussarjassa oli kaksi sarjaa, ja Daniellea pidettiin ryhmän 'alfa -naisena', jonka mielipiteet usein vieraantivat muita vaimoja. Hän lopetti näyttelyn huhtikuussa sanomalla, että hän oli kyllästynyt 'kantamaan' hänen tähtiä.

Hän on äskettäin kuvannut omaa spin-off-esitystään tohtori Daniellen päiväkirjoista.

Dustin Diamond

Dustin Diamond (Kuva: Kanava 5)

carol vorderman nähdä läpi

* Dustin Diamond on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Samuel 'Screech' Powersina televisiosarjassa Saved by the Bell. Hän esiintyi myös todellisuus -TV -ohjelmassa Celebrity Fit Club ja julkaisi muistelman Behind the Bell.

Dustin tunnetusti ohjasi ja julkaisi oman seksinauhansa Screeched - Saved by the Smell.

Hän nautti varhaisesta menestyksestä lapsinäyttelijänä esiintyessään Yogin Great Escape, Big Top Pee-wee ja Purple People Eater.

Vuonna 2000 Dustin julisti konkurssin väittäen, että hän ansaitsi noin 2 000 000 Yhdysvaltain dollaria Screwchina eri Saved By The Bell -esityksissä, mutta syytti vanhempiaan rahan varastamisesta.

Lauren Harries

Lauren Harries (Kuva: Kanava 5)

* Lauren Harries , syntynyt James Harries, aloitti uransa esiintyessään 10-vuotiaana poikana Wogan-näyttelyssä vuonna 1988, joka oli merkitty ihmelapsiksi.

Viiden vuoden iästä lähtien Harries oli kerännyt antiikkia ja nauttinut mainetta sen jälkeen, kun hänen löytämänsä posliininpalan arvo oli useita tuhansia kiloja. Hän oli kuuluisa paksuista kultaisista kiharoistaan, muodollisista vaatteistaan ​​ja rusetista.

James aloitti pukeutumisen vuonna 1997 ja muutti nimensä Laureniksi ennen kuin hän muutti sukupuolensa vuonna 2001.

Hän kuvaili elämää muuttavaa hetkeä ja sanoi: 'Elämäni on vasta alussa. Se on kuin olisin syntynyt uudelleen. ''

Louie Spence

Louie Spence (Kuva: Kanava 5)

jason dors-lake

* Louie Spence on koreografi, tv -persoonallisuus ja Pineapple Dance Studiosin taiteellinen johtaja. Hän oli ammattitanssija ja esiintyi nuoruudessaan West Endin musikaaleissa, kuten Cats ja Closer to Heaven

Louie nousi kuuluisuuteen docusoap Pineapple Dance Studiosissa. Esitys antoi katsojille käsityksen tanssin maailmasta.

Hän nousi Pohjois -Lontoon neuvostoliiton kartanolle ja kiersi Take Thatin kanssa, East 17, 2 Unlimited, Boyzone, Eterna ja Bjork. Hän oli yksi viidestä miestanssijasta, jotka valittiin mukaan Spice Girlsin debyyttikiertueelle.

Mario Falcone

Mario Falcone (Kuva: Kanava 5)

* Mario Falcone on mittatilaustyönä räätälöity Saville Row, joka tunnetaan parhaiten näyttelemällä itseään The Only Way Is Essexissä.

Kolmannessa sarjassa vuonna 2011 debytoiva Mario tuli tunnetuksi päälle/pois -suhteesta Lucy Mecklenburghin kanssa, joka päättyi helmikuussa 2013.

Itsensä tunnustaneet naiset & apos; mies sanoi kerran: 'Eniten olin kahden viikon aikana Kreetalla - nukuin 23 tytön kanssa!'

Ron Atkinson

Ron Atkinson (Kuva: Kanava 5)

* Ron Atkinson , joka tunnetaan nimellä Big Ron, on jalkapalloilija, josta tuli manageri, joka on kuuluisa 'ronglish' -lauseista. Hänet pakotettiin eroamaan ITV -asiantuntijan tehtävästään vuonna 2004, kun hän oli esittänyt rasistisen kommentin Chelsean mustasta tähdestä Marcel Desaillystä.

Hän johti Kettering Townia ja Cambridge Unitedia ennen siirtymistään johtamaan West Bromwich Albionia. Hän jatkoi hallita klubeja, kuten Manchester United, Sheffield Wednesday, Coventry City, Aston Villa, Nottingham Forrest ja Atletico Madrid, ja voitti kaksi FA Cup -voittoa.

Desailly-tapahtuman jälkeen Atkinson on väittänyt, että kommentti oli poikkeama ja että hän ei ole rasisti, viitaten puolustuksekseen, että hänen West Bromwich Albion -puolensa oli ensimmäinen korkean profiilin brittiläinen klubi, jolla oli merkittävä määrä mustia pelaajia.

Sophie Anderton (Kuva: Kanava 5)

* Sophie Anderton on malli- ja tosi -tv -tähti. Hän syntyi Bristolissa ja nousi kuuluisuuteen esiintyessään Gossard -alusvaatemerkin mainoskampanjassa.

Hän on sittemmin puhunut siitä, miten hänestä kehittyi kokaiiniriippuvuus sen jälkeen, kun hänelle oli kerrottu, että huume 'pitää hänet hoikana'. Hän tapasi kuuluisasti Chelsean entisen maalivahdin Mark Bosnichin. Vuonna 2012 hän julisti olevansa täysin puhdas riippuvuudesta.

Hän on esiintynyt myös ITV -ohjelmissa Love Island ja I Celebrity ... Get Me Out Of Here.

Vicky Entwistle

Vicky Entwistle (Kuva: Kanava 5)

mitä 744 tarkoittaa

* Vicky Entwistle on tunnetuin siitä, että hän soitti 'kovaäänisen' tehdasteoksen Janice Battersbyä Coronation Streetillä.

Hän työskenteli Lancashiressa ja työskenteli sinivärisenä Pontinin Devonissa ennen kuin voitti stipendin draamakoulusta.

Hän jätti näyttelyn vuonna 2010 13 vuoden jälkeen ja sanoi: '' Corrie merkitsee minulle niin paljon, ja olisin helposti voinut jatkaa Janicen pelaamista koko näyttelijäurani ajan. ''

Tammikuusta lähtien hän on näytellyt Madame Thenardierin roolia elokuvassa Les Miserables West Endissä.

Julkkis Big Brother 2013 -kilpailijat Richard Breen Katso galleria