Kuka on Jayne Connery? Big Brother 2016 -kumppani profiloitu

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jayne Connery on tullut Big Brother -taloon.



live stream nyrkkeily tänään

Entinen glamour -malli tuli ensin showbizsin komeaan maailmaan, joka oli sekaisin John Terryn kanssa.



Pari tapasi vuonna 1999, kun tuolloin 32-vuotias työskenteli Heathrow'n lentokentällä-Chelsea lothario oli vain 20-vuotias.



Lyhyen suhteen jälkeen - jonka aikana hän väitti luulevansa olevansa sinkku - Jayne kohtasi morsiamensa Toni.

Vain vuotta myöhemmin pitkäjalkainen blondi kytkeytyi Englannin pomo Sven-Goran Erikssonin kanssa.

Jayne Connery tuli taloon



49-vuotiaalla on journalismin historia-hän haastatteli Joan Collinsin, Dolly Partonin ja Dustin Hoffmanin kaltaisia-ja työskentelee nyt Buckinghamshiressa yksityisenä tutkijana.

Emme malta odottaa, kenelle hän laittaa lian talossa.



Kaikkiaan 18 mainetta etsivää ohjusta tulee tänä iltana Channel 5 -todellisuusnäytökseen muuttaakseen KAKSI taloonsa ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa.

mitä rupert grint tekee nyt

Jayne on mukana

Surullisen kuuluisa todellisuussarja palaa jälleen kuuluisuudenhimoisten wannabien kanssa ja naiivit nuoret teini-ikäiset ja fanit voivat vihdoin valmistautua, kun mehukkaampia yksityiskohtia on paljastettu.

Ensinnäkin todellisuusshow on vahvistanut, että tänä vuonna tulee olemaan KAKSI TALOA - aiemmin kuussa ilmoitettiin, että show tekee historiaa kaksintaistelun asunnon yllätyksen kanssa.

Viimeisimmässä todellisuusnäytön päivityksessä lisätään, että Big Brother -talossa asuvat kotoa tulevat ihmiset eivät 'tiedä aavistustakaan vain metrin päässä olevasta pimeästä ja pahaenteisestä voimasta'.

Lue lisää

Big Brother -kilpailijat 2016
Kuka on Marco Pierre White Junior? Keitä ovat Emma ja Victoria Jensen? Kuka on Andy West? Kuka on Alex Cannon?

The Other Housessa TOISET ryhtyvät salaliittoon kohdistaakseen ja saadakseen asukkaat alas heidän yrittäessään varastaa heidän paikkansa Big Brother -talossa - ja turvatakseen mahdollisuuden voittaa 100 000 punnan palkintorahasto.

Kotitaloudet tai MUUT eivät tiedä, että jotkut heistä ovat jo yhteydessä toisiinsa. Ja nämä yhteydet voivat kääntää molemmat talot ylösalaisin.

Big Brother 2016 kilpailijat Iso veli 2016 Katso galleria

Katso Myös: