Miksi Jennifer Lawrence ja Chris Martin erosivat?

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Chris Martin ja Jennifer Lawrence

Kaikki on ohi kahdelle



Jennifer Lawrence ja Chris Martin näyttävät lopulta eronneen lopullisesti sen jälkeen, kun Coldplay -laulaja havaittiin äskettäin Peaky Blinders -näyttelijän Annabelle Wallisin kanssa.



Alex George rakkauden saari

Raporttien mukaan heidän suhteensa - jonka sanotaan olleen päällä ja pois päältä noin vuoden ajan - katkesi, koska heidän oli niin vaikea löytää aikaa toisilleen.



Vaikka People -lehti väittää, että Jennifer oli myös kyllästynyt Chrisiin. kieltäytyminen sitoutumasta.

'Hän on hulluna Jeniin, mutta haluaa pitää oman aikataulunsa ja pystyä tekemään mitä haluaa, kun hän haluaa tehdä sen', lähteen kerrotaan sanoneen.

Jennifer Lawrence ja Kris Jenner

Kris Jenner ja Jen viettivät aikaa yhdessä (Kuva: krisjenner / instagram)



Nälkäpeli -näyttelijän sanotaan kuitenkin myös rakastavan olevansa 'vapaa ja irrallinen' ja 'yhteyden muodostaminen tyttöystäviensä kanssa' viime viikkoina.

amanda holden phillip schofield riita

Lähde, joka on lähellä Joy -tähtiä, paljasti: 'Hän sanoo, että se on niin virkistävää matkustaa ystävien kanssa ja muodostaa yhteys tyttöystäviinsä, ja hän rakasti olla vapaa ja sitoutumaton ja viettää vapaa -aikaa tyttöystäviensä kanssa.'



Vaalea kauneus havaittiin viettävän aikaa ystäviensä, mukaan lukien Amy Schumer, kanssa Hamptonsissa aiemmin tässä kuussa ennen lähtöä Los Angelesiin juhlimaan syntymäpäiväänsä viime viikolla. päivälliseksi.

maya sondhin velvollisuus

Chris Martin ja Gwyneth Paltrow (Kuva: FameFlynet.uk.com)

Samaan aikaan Chris on äskettäin nähty kodikkaalta Peaky Blinders -tähden Annabellen kanssa.

Sisäpiiri lisäsi Us Weekly -lehteen: 'Jen on työskennellyt jatkuvasti ja he eivät koskaan nähneet toisiaan.

- Hän on siirtynyt nopeasti eteenpäin ja nähnyt Annabelle Wallisin noin kuukauden ajan. Hän kävi hänen luonaan, kun hän kuvaili Vancouverissa, ja pitää hänestä todella. ''

Olemme ottaneet yhteyttä Chrisin ja Jenniferin edustajiin kommentoidaksemme.

Katso Myös: