Miksi ajaminen koiran kanssa autossa voi saada 5000 punnan sakon

Eläimet

Horoskooppi Huomenna

Antaen lemmikkien ratsastaa päänsä ulos ikkunasta, miljoonat kuljettajat rikkovat tahattomasti lakia(Kuva: Westend61)



Tänä kesänä yöpymisiin ja päiväretkille lähteviä perheitä muistutetaan pitämään silmällä lemmikkejään, jotta vältetään mittava sakko tiellä.



Koululoman alkaessa vanhempien tulee olla tietoisia siitä, että koiran kanssa matkustaminen matkustajan istuimella voi vaarantaa 5 000 punnan laskun.



Se tarkoittaa nopeaa matkaa puistoon tai jopa pidemmälle autolla voi jättää tuhansia taskusta. Ja se on vasta alkua.

Varoitus tulee vertailusivustolta MoneySuperMarket paljastaa, että lähes neljännes kuljettajista antaa lemmikin istua rajoittamattomasti autossaan - jättäen heidät suojaamattomiksi vahinkojen sattuessa.

kuolema paratiisissa uusi etsivä

Tämä vastaa lähes 10 miljoonaa tienkäyttäjää, jotka mahdollisesti päättävät ottaa riskialtisen matkan lemmikkinsä kanssa.



Mikä on riski?

Pahimmassa tapauksessa saatat päätyä ilman lisenssiä ja autoa - ilman vakuutustakaan.

Laki sanoo, että ajaminen lemmikkisi kanssa takana on täysin hyväksyttävää, mutta jos et kiinnitä niitä, se voi maksaa sinulle.



Se on jopa 5000 puntaa 'huolimattomasta ajamisesta'. sekä onnettomuusriski tiellä.

Mikä pahempaa, jos satut onnettomuuteen, olet rikkonut sääntöjä ja vaikeuttanut sen todistamista, ettei se ollut lemmikkisi vika. Lyhyesti sanottuna, on suuri mahdollisuus, että vakuutuksenottajasi kieltäytyy maksamasta.

gillette jalkapallo lauantai pundits

Rachel Wait, MoneySuperMarket, kommentoi: '' Kun ajat lemmikkisi kanssa autossasi - olipa tavaratilassa tai istuimella - saattaa tuntua vaarattomalta tavulta päästä paikasta A paikkaan B, totuus on, että voit vaarantaa autovakuutuksesi mitätöinnin .

maaliskuun loma auringossa

'' Jos joudut leikkiin autossa rajoittamattoman lemmikin kanssa, vakuutuksenantajat voivat käyttää sitä sinua vastaan ​​- riippumatta siitä, johtuiko se suoraan eläimestä -, joten kannattaa olla turvallisella puolella ja varmistaa, että paras ystävä 'on oikein hillitty.

'Lue aina käytäntösi kokonaisuudessaan varmistaaksesi, että sinulla on tarpeidesi mukainen suoja. Jos ei, käy ostoksilla ja katso, saatko parhaan tarjouksen - voit säästää jopa 245 puntaa vuodessa yksinkertaisesti vaihtamalla palveluntarjoajaa, eikä se vie kauan. ''

Mitä laki sanoo

Ajaminen nopeudella tai ilman nopeaa lemmikkiä autossa voi osoittautua erittäin vaaralliseksi

Ohjeiden mukaan rajoittamattomat lemmikit voivat aiheuttaa onnettomuuksia, läheltä piti -tilanteita tai hätäpysähdyksiä.

Tämän seurauksena vanhempia kehotetaan pitämään heitä silmällä, kun tuhannet lähtevät ajolomille lämpimän sään vuoksi.

Vertailusivusto Confused.com sanoi, että yli puolet lemmikkieläimiä omistavista kuljettajista ei ymmärrä, että lemmikkinsä päästäminen irti autosta voi myös mitätöidä vakuutuksen.

Se havaitsi, että joka kymmenes kuljettaja on joutunut onnettomuuteen matkustaessaan autossaan lemmikin kanssa, kun taas toiset tuntevat jonkun, joka on tehnyt niin.

Lemmikit ovat todennäköisimmin autossa

Yksi kuljettaja ilmoitti, että heidän koiransa hyppäsi ulos ikkunasta ollessaan paikallaan liikennevaloissa - ja toinen sai sakon, kun hän antoi koiran kiivetä eteen.

848 enkelinumeron merkitys

Se ei ole vain koiria, myös arvaamattomat kissat ovat yhtä vaarallisia. Eräs kuljettaja sanoi, että heidän kissansa asettui jalkatilaan polkimien viereen paettuaan laatikostaan.

Tieliikennesäännöstön 57 säännön mukaan '' Ajoneuvossa ollessaan varmista, että koirat tai muut eläimet on kiinnitetty asianmukaisesti, jotta ne eivät voi häiritä sinua ajaessasi tai vahingoittaa sinua tai itseäsi, jos pysähdyt nopeasti.

paul walker todella kuollut

'' Turvavyön valjaat, lemmikkieläinten kantolaite, koiranhäkki tai koiranvartija ovat keinoja hillitä eläimiä autoissa. ''

Tieliikennelainsäädännön mukaan kuljettajien on varmistettava, että 'koirat tai muut eläimet on kiinnitetty asianmukaisesti, jotta he eivät voi häiritä sinua ajaessasi tai vahingoittaa sinua tai itseäsi, jos pysähdyt liian nopeasti'. (Kuva: Moment RF)

Vaikka tieliikennesääntöjen noudattamatta jättäminen ei aiheuta suoraa rangaistusta, jos sinua pidetään häiritsevänä tiellä, voit saada 1000 punnan sakon paikan päällä 'huolimattomasta ajamisesta'. Tästä seuraa enintään 5000 punnan sakko ja yhdeksän rangaistuspistettä sen vakavuudesta riippuen.

Äärimmäisissä tapauksissa onnettomuus voi johtaa myös ajokieltoon ja pakolliseen uusintakokeeseen.

Laki suosittelee turvavyön valjaita, lemmikkieläinten kantolaitetta, koiran häkkiä tai vartijaa keinoina pitää lemmikki kiinni ajon aikana.

Voit noutaa lemmikin turvavyö (joka kiinnittyy kaulukseensa lyijyn tavoin ja sitten turvavyön pistorasiaan) hintaan 3,96 £ tai auton valjaat alle 10 puntaa .

Jos annat heidän mieluummin vaeltaa vapaasti kengässä, lemmikkieläinten suojaverkkoja löytyy alle 5 puntaa .

Katso Myös: