Miksi Alexa -radiohälytys on yhtäkkiä lakannut soimasta aamulla

Bbc

Horoskooppi Huomenna

Jos yleensä luotat siihen, että Alexa tai Google Assistant herättää sinut aamulla BBC Radio 4: n - tai 1, 2, 3 tai 5 - rauhoittavalla äänellä - olet ehkä huomannut, että se on lakannut toimimasta tällä viikolla.



Tämä johtuu siitä, että BBC on vetänyt kaikki radioasemansa TuneInistä, suositusta radion suoratoistosovelluksesta, joka on esiasennettu Amazonin ja Googlen älykaiuttimiin.



Kieran Clifton, BBC: n jakelun ja liiketoiminnan kehittämisen johtaja, ilmoitti muutoksesta elokuussa , syyttää TuneInia siitä, että se ei ole toimittanut mielekästä käyttäjätietoa.



'Tiedot ovat yhä tärkeämpiä - koska ne auttavat meitä tekemään enemmän erilaisia ​​ohjelmia, joista tunnemme ihmisiä, ja yhtä tärkeää on tunnistaa puutteet tilauksissamme varmistaaksemme, että teemme jotain kaikille yleisöille', hän kirjoitti blogipostaus .

Britannian nuorimmat vanhemmat

'Käytämme myös verkossa katsomastasi, kuunneltavasta tai lukemastasi datasta henkilökohtaisia ​​ohjelmasuosituksia - ja teemme palveluistamme entistä räätälöitympiä.

(Kuva: Taksi)



'Kun asetamme ohjelmamme saataville kolmansien osapuolien kautta, pyydämme, että nämä alustat joko antavat sinun kirjautua BBC -tiliisi - tai toimittaa meille mielekkäitä tietoja suoraan.

'Valitettavasti TuneIn ei tee kumpaakaan näistä, joten emme voineet päästä sopimukseen tietojen jakamisesta heidän kanssaan.'



Tämän seurauksena kaikki BBC: n live -radioasemat on nyt vedetty TuneInistä Isossa -Britanniassa.

Tämä sisältää BBC Radio 1, 1Xtra, 2, 3, 4, 4 Extra, 5 live, 5 live -urheilulajia 6 Music, World Service UK, World Service News Asian Network ja monet alueelliset asemat. Tämä ei vaikuta BBC -podcasteihin.

griff rhys jones alkoholisti

Asemat ovat edelleen käytettävissä BBC Sounds -sovelluksen kautta Androidille ja iOS: lle, joka tukee toistoa monilla kaiuttimilla. Sitä ei kuitenkaan voida tällä hetkellä käyttää hälytysten asettamiseen Alexa -sovelluksella.

Sadat kuuntelijat ovat raivoissaan muutoksesta ja ovat ottaneet BBC: n verkkosivuston ilmaistakseen tyytymättömyytensä.

BBC Sounds -sovellus (Kuva: BBC)

`` Olen erittäin pettynyt siihen, että kyky herätä Radio 4: lle Amazon Echo -hälytykseni avulla '' kirjoitti, yksi kuulija kirjoitti.

'' Olen herännyt Tänään -ohjelmaan vuosia ja ostanut Echon, kun huomasin, että voit asettaa radiohälytyksiä, olet nyt tehnyt sen hyödyttömäksi tähän tarkoitukseen. ''

'Todella huono päätös BBC: ltä', kirjoitti toinen.

- Olin uskollinen radio 4: n kuuntelija pyytämällä Alexaa soittamaan Sonos -kaiuttimillani. Tuneinin poistamisen myötä ei ole vaihtoehtoista kätevää tapaa kuunnella BBC -radiota taaksepäin, mikä osoittaa täydellistä piittaamattomuutta lisenssinmaksajille. '

Toinen lisäsi: 'Kiitos BBC: n datatroolauksen huomioinnista, jonka BBC haluaa tehdä kuuntelijoilleen.

655 enkelinumeron merkitys

GDPR: n ansiosta olen nyt poistanut kaikki asetukset BBC -tililtäni. Toivottavasti pidät näitä tietoja hyödyllisinä. '

(Kuva: Apple)

Jokainen, jolla on Amazon Echo -kaiutin tai muu laite, joka tukee Alexaa, voi käyttää BBC -radioasemia BBC: n Alexa -taidon kautta.

charlotte dawsonin vaatekaapin toimintahäiriö

Samaan aikaan Google Home -laitteiden omistajat voivat kuunnella BBC -radioasemia joko Chromecastilla tai heidän äänellään.

Erityisesti Sonos -kaiuttimet saavat edelleen BBC: n live -radiohöyryjä TuneInin kautta, kun taas BBC tutkii vaihtoehtoisia vaihtoehtoja BBC -radion toiston mahdollistamiseksi näillä laitteilla.

Muutos ei vaikuta myöskään useisiin vanhempiin äänilaitteisiin, jotka tarjoavat TuneInin tarjoamaa Internet-radiopalvelua-koska näiden datapohjaisten ominaisuuksien käyttöönotto ei ole käytännöllistä.

'' Työnnämme rajoja niin pitkälle kuin pystymme mukautetulla taitollamme, mutta Amazon ei tarjoa ominaisuuksia, kuten hälytyksiä ja usean huoneen toistoa, mukautettujen taitojen käyttöön '', Clifton sanoi.

myleene klass pukeutuu littlewoods

'' Jatkamme yhteistyötä Amazonin kanssa ratkaisun löytämiseksi. ''

Hän lisäsi, että TuneIn on edelleen arvostettu kumppani Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella.

Lue lisää

Amazonin uutiset
Alexa kamppailee Walesin aksentin kanssa Amazon tuo markkinoille Fire TV Stick 4K: n Amazon vuotaa laiteparia Alexa mikroaaltouunissa

TuneIn on ilmainen äänen suoratoistopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kuunnella yli 100 000 radioasemaa ja yli neljä miljoonaa podcastia ympäri maailmaa.

Se on saatavana 22 kielellä, joista jokaisella on oma tietylle kielelle tai alueelle räätälöity sisältö, ja sillä on yli 75 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa.

'Tämä muutos johtuu pääasiassa BBC: n pyrkimyksistä standardoida, miten Yhdistyneen kuningaskunnan kuuntelijat pääsevät BBC -asemille, mikä ei valitettavasti ole mahdollista tällä hetkellä', TuneIn sanoi blogipostaus .

'Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuneista muutoksista huolimatta olemme edelleen sitoutuneita tarjoamaan kuuntelijoillemme ympäri maailmaa parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen ja arvostamme edelleen kumppanuutta BBC: n kanssa.'

Katso Myös: