Wickesin omistaja Travis Perkins sulkee 165 konttoria, ja 2500 työpaikkaa menetetään

Työpaikkojen Menetykset

Horoskooppi Huomenna

Myynti elpyy, mutta asiat eivät näytä hyvältä kaiken kaikkiaan(Kuva: PA)



Noin 2 500 työntekijää menettää työpaikkansa rakentajilla. kauppias Travis Perkins.



Yhtiö, joka omistaa myös Toolstationin ja Wickesin, sanoi, että päätös tulee, koska sen odotetaan taantuman iskevän kauppaan vähintään kahden vuoden ajan.



'Ottaen huomioon lopputuotemarkkinoidemme haastavat näkymät, konserni ryhtyy valitettaviin mutta tarpeellisiin toimiin liiketoiminnan kilpailukyvyn säilyttämiseksi tulevaisuudessa', Travis Perkins sanoi lausunnossaan sijoittajille.

Bosses aikoo sulkea 165 myymälää, jotka keskittyvät lähinnä pienempiin Travis Perkinsin toimipaikkoihin. Myös heidän mukaansa oli rohkaisevia merkkejä rakennustöiden palaamisesta.

Travis Perkins odottaa lamaa (Kuva: PA)



'Vaikka kaupankäynnin volyymit ovat elpyneet merkittävästi viime viikkoina, on selvää, että Yhdistynyttä kuningaskuntaa on taantuma ja tällä on vastaava vaikutus rakennusmateriaalien kysyntään vuosina 2020 ja 2021', yhtiö sanoi.

Travis Perkins selitti, että toukokuussa volyymit olivat noin 40% pienemmät kuin vuotta aiemmin, vaikka ne paranivat kuukauden edetessä.



Erityistä voimaa oli myös Wickes & apos; ydin DIY -mallistot ja Toolstation - molemmat yritykset todella parantavat vuoden 2019 suorituskykyään.

Toimitusjohtaja Nick Roberts sanoi: '' Vaikka olemme viime aikoina kokeneet parantavia trendejä, emme odota paluuta Covid-tautia edeltäviin kauppaolosuhteisiin jonkin aikaa, ja siksi meidän on täytynyt tehdä erittäin vaikea päätös aloittaa neuvottelut valittujen yritysten sulkemisesta sivukonttoreita ja vähentää henkilöstöämme varmistaaksemme, että voimme suojella koko konsernia.

'Tämä ei millään tavalla heijasta niitä työntekijöitä, joihin se vaikuttaa, ja teemme kaikkemme tukeaksemme heitä tämän prosessin aikana.'

Katso Myös: