Wilko Black Friday -tarjoukset 2016: Myyntialennukset sisältävät George Foremanin grillit, tehosekoittimet ja hiustenhoitotarvikkeet

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Löydä joululahjasi halvemmalla parhaiden tarjoustemme avulla



Musta perjantai on vihdoin täällä, mikä tarkoittaa, että monet vähittäiskauppiaat ovat jo alkaneet käynnistää megakauppojaan.



High Street -ketju Wilko on paljastanut tarjouksensa ja ostajat voivat odottaa George Foreman grillaa vain 9,95 puntaa Tower Nutri-boost tehosekoitin 28 puntaa ja Lee Stafford hiustenkuivaussarja hintaan 15 puntaa.



Perheyritys osallistuu vähittäiskauppatapahtumaan toista vuotta peräkkäin, ja myymälöissä ja verkossa tarjouksia on jaettu keittiöön, kotiin, kauneuteen, sähkölaitteisiin ja kodinkoneisiin.

lily james matt smith

Mustaa perjantaita 2016 kutsutaan kalenterivuoden suurimmaksi ostostapahtumaksi, ja Black Fiveday -viikon aikana odotetaan käytettävän 5 miljardia puntaa.

Voit lukea kaikista osallistuvista jälleenmyyjistä sekä valikoimamme parhaista tarjouksista tämän vuoden Black Friday -ostoksille täältä.



5 parasta Wilkinsons Black Friday -tarjousta

Suuntaa Wilkoon tänä viikonloppuna Black Friday -tarjoukseen, jossa nämä tarjoukset ja paljon muuta ovat voimassa perjantaista 25. – maanantaihin 28.11. Tai niin kauan kuin varastoa riittää!

kurpitsanveistoideoita helppoja

1. George Foreman , 9,95 puntaa

Edullinen hinta valtavasta erosta, joka sillä on elämässäsi



George Foreman on nopea ja terveellinen, ihanteellinen laite ruoan täydelliseen grillaamiseen. Kanavoimalla rasva ja rasva erilliseen tippa -astiaan, et tiedä, miten selvisit ilman sitä.

2. Torni Nutriboost , 28 puntaa

Nauti virkistävistä kotitekoisista smoothieista, pirtelöistä ja mehuista tämän hauskan gadgetin avulla

aldi iso isäpihvi

Sekoitus suoraan matkakuppiin, joten voit helposti nauttia terveellisistä smoothieista liikkeellä ollessasi. Nämä vankat terät ovat myös ihanteellisia kovien nahojen murskaamiseen ja jään murskaamiseen, jolloin voit luoda upeita kulinaarisia luomuksia.

3. Lee Stafford kuivaussarja , 15 puntaa (oli 35 puntaa)

Hanki salonkilaadun loisto kotona tämän kirkkaan värin kanssa

Tässä keratiini-infusoidussa kuivaimessa on tehokas 2200 W: n tasavirtamoottori sekä 2 nopeutta ja 3 lämpöasetusta. Mukana kätevä matkalaukku ja lisävarusteet sekä irrotettava tiiviste ilmavirran ohjaamiseksi.

Neljä. Morphy Richardsin anturilokero , 22 puntaa

Lisää pizzazzia keittiötarvikkeisiin tällä handsfree-astialla

Nykyaikainen muotoilu ja tyylikäs viimeistely. Handsfree-kansi avautuu automaattisesti, kun anturi aktivoidaan, ja sulkeutuu uudelleen 5 sekunnin kuluttua optimaalisen hygienian takaamiseksi. Täydellinen jäännösten kaavimiseen.

5. Oral B Power Handle Pro , 20 puntaa (oli 50 puntaa)

Alennuksia on kaikkialla, mukaan lukien tämä Oral B -hammasharja

Theresa May prinssi William

Poistaa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen manuaalinen hammasharja, ja siinä on sisäänrakennettu 2 minuutin ajastin. Lahjasetti sisältää myös 75 ml: n putken Pro-Expert Deep Clean -hammastahnaa.

Lue lisää

Black Friday 2019 - vähittäiskauppiaat osallistuvat
Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

Katso Myös: