Windows 7:n päivät ovat luettuja, mutta käyttäjät kieltäytyvät päivittämästä Windows 10:een

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Microsoft on asetettu vedä pistoke Windows 7:stä vain kahdeksan kuukauden kuluttua, mutta 10 vuotta vanhan käyttöjärjestelmän omistautuneet käyttäjät kieltäytyvät edelleen päivittämästä.



Yhtiö on vahvistanut asian Windows 7 -tuki päättyy 14. tammikuuta 2020 .



Tämä ei tarkoita, että tietokoneesi lakkaa yhtäkkiä toimimasta – Windows jatkaa käynnistymistä ja toimintaa – mutta et enää saa ohjelmistopäivityksiä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, Microsoftilta.



Tämän seurauksena tietokoneet, jotka käyttävät edelleen vanhaa käyttöjärjestelmää tammikuun määräajan jälkeen, ovat alttiimpia viruksille ja muille haittaohjelmille.

onko joe swash naimisissa

Microsoft lopettaa myös teknisen tuen tarjoamisen Windows 7 -asiakkaille tämän päivämäärän jälkeen.

Windows 10:ssä on vakava ongelma viimeisimmän päivityksen jälkeen

Microsoft (Kuva: Microsoft)



Yhtiö kehottaa voimakkaasti Windows 7 -käyttäjiä päivittämään Windows 10:een joskus ennen tammikuuta 2020 välttääkseen tilanteen, jossa he tarvitsevat palvelua tai tukea, jota ei enää ole saatavilla.

Se alkoi äskettäin lisätä painetta, ja ponnahdusikkunat kertoivat käyttäjille selkeästi, että 'Windows 7:n tuki on loppumassa'.



käskettiin eristämään jäljittäen

Kuitenkin tilastot NetMarketShare osoittavat, että käyttäjät eivät anna periksi, sillä Windows 7 -käyttäjien prosenttiosuus on siirtynyt 36,90 prosentista joulukuussa 2018 36,43 prosenttiin huhtikuussa 2019.

Se ei ole edes puolen prosenttiyksikön pudotus koko vuoden aikana.

Saman ajanjakson aikana Windows 10 on noussut markkinaosuudellaan 39,22 prosentista 44,1 prosenttiin.

Vaikka ongelma on vakava, käyttäjien määrän pitäisi olla melko pieni

Windows 10 (Kuva: Getty)

Windows 7 -käyttäjien liikkumattomuus viittaa kuitenkin siihen, että Windows 10:n hyödyt tulevat muualta - todennäköisesti macOS:stä.

Yksi syy siihen, miksi niin monet ihmiset käyttävät edelleen Windows 7:ää, on 26. lokakuuta 2012 julkaistun Windows 8:n epäsuosio.

Windows 8 sisälsi paljon innovaatioita, joilla vanha pöytätietokoneen käyttöjärjestelmä muutettiin kosketusnäyttöliittymäksi, joka sopii käytettäväksi älypuhelimissa ja tableteissa.

ensimmäinen lainapäivä 2019

PC-käyttäjät vihasivat kuitenkin laajasti Windowsin uutta ulkoasua, koska Käynnistä-painike poistettiin ja uusi koko näytön kokemus piilotti työpöydän.

Uusimmat tekniikan uutiset

Siinä vaiheessa monet vannoivat jatkavansa Windows 7:n käyttöä, kunnes Microsoft käänsi asenteensa.

villimpi vs Breazeale aika

Kun Windows 10 julkaistiin vuonna 2015, yritys todellakin antoi käyttäjille takaisin sekä Käynnistä-painikkeen että työpöydän. Se tarjosi myös anna käyttäjien päivittää Windows 10:een ilmaiseksi .

Mutta monet ihmiset kieltäytyivät ottamasta yritystä vastaan, vaan pitivät mieluummin kiinni siitä, mitä he tiesivät.

Nyt käyttäjien, jotka haluavat päivittää, on se maksa Microsoftille 119,99 puntaa Windows 10:n kopiosta - Mikä on paljon, jos et odota tietokoneesi kestävän vielä vähintään kahta vuotta.

Vaihtoehtoisesti Microsoft suosittelee uuden tietokoneen ostamista, jossa on esiasennettu Windows 10.

'Useimmille Windows 7 -käyttäjille suositeltava tapa on siirtyä uuteen Windows 10 -laitteeseen', Microsoft sanoi.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: