Langattomat PlayStation VR 2 -kuulokkeet, joissa on läpinäkyvä tila, julkaistaan ​​PS5: n rinnalla

Playstation Vr

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Playstation)



Sonyn PlayStation VR -kuulokkeiden seuraava versio voi olla täysin langaton, ja siinä on uusi läpinäkyvä tila, jonka avulla käyttäjä voi nähdä todellisen maailman.



Tuoreen patentin mukaan, jonka ensimmäisenä havaitsi LetsGoDigital , uusissa kuulokkeissa on uudet ulospäin suunnatut kamerat - kaksi edessä ja yksi takana.



Tämä antaisi käyttäjälle mahdollisuuden saada näkymä todellisesta maailmasta, kun hän käyttää kuulokkeita.

36 enkelinumeron merkitys

Sen lisäksi, että pelaaja voi pysyä tietoisena ympäristöstään, tämä voi mahdollistaa kuulokkeiden käytön myös lisätyn todellisuuden sovelluksissa.

(Kuva: Playstation)



(Kuva: Playstation)

Patentti ehdottaa myös, että pelaajat voivat valita, liitetäänkö uudet kuulokkeet pelikonsoliin kaapelilla - kuten nyt - vai langattomasti Bluetoothin kautta.



Langaton yhteys edellyttäisi, että kuulokkeissa on oma virtalähde ja video-/äänisignaalilähde.

202 enkelinumeron merkitys

Tämä on suuri muutos nykyiseen PSVR-kuulokkeeseen, joka on langallinen ja josta puuttuu sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni.

PSVR 2 -kuulokemikrofoni voisi myös olla paljon parempi liikkeen seurannassa patentin mukaan.Lukuisia LED -valoja on sijoitettu ympäri kuuloketta.

(Kuva: Aflo/REX)

Näiden merkkivalojen seurantaan ja soittimen pään liikkeen määrittämiseen saattaa silti tarvita erillistä kameraa, joka muistuttaa PlayStation -kameraa.

Myös PlayStation Move -ohjain päivitetään ja se saa oman sisäänrakennetun kameran.

Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto julkaisi patentin, jonka otsikko on 'Data processing', 3. lokakuuta 2019.

On huomattava, että vain siksi, että Sony on saanut patentin tälle tekniikalle, se ei välttämättä tarkoita, että se koskaan näkee päivänvalon.

(Kuva: Playstation)

tänä aamuna holly willoughby

(Kuva: Playstation)

Uutiset tulevat sen jälkeen, kun Sony lopulta vahvisti aiemmin tällä viikolla, että sen seuraavan konsolin nimi on PlayStation 5 ja se julkaistaan ​​vuoden 2020 lopussa.

Sen mukana tulee uusi DualShock 5 -ohjain, jossa on haptista tekniikkaa ja 'mukautuvia laukaisimia', joka tarjoaa mukaansatempaavamman pelikokemuksen.

PlayStation VR 2 -kuulokkeiden odotetaan tulevan PlayStation 5: n rinnalle ensi vuonna.

Katso Myös: