Nainen selittää, kuinka hän muutti keittiönsä budjetilla B & Q- ja Wilko -kauppojen avulla

Diyers

Horoskooppi Huomenna

Freya Farrington halusi tehdä keittiönsä budjetilla

Freya Farrington halusi tehdä keittiönsä budjetilla(Kuva: latestdeals.co.uk)



Rahaa säästävä DIY-er on selittänyt, kuinka hän muutti täysin keittiönsä käyttämällä B&Q- ja Wilko-tarjouksia.



Freya Farrington, 29, Suur -Manchesterista, sanoo, että jotkut hänen halvimmista ostoksistaan ​​sisältävät minirullasarjan, laastikynän ja veitsisarjan, jotka maksavat 1 puntaa Poundlandista.



ex rannalla kausi 7

Sen sijaan, että hän olisi käyttänyt rahaa jäähdyttimiensä vaihtamiseen, hän napsautti myös Wilkon ruiskumaalia 5 puntaa saadakseen heille uuden elämän.

Sen sijaan, että Freya olisi ostanut uudet kahvat laatikoihin ja kaappeihin, Freya päätti pitää ne ja suihkuttaa ne mustaksi käyttämällä Wilkon 5 £: n maalipurkkia.

Muita Freyan ostamia säästöjä ovat Leyland Matt White -maali, joka oli tarjolla B&Q: lla hintaan 20 puntaa kahdesta suuresta kylpyammeesta.



Keittiö ennen muutosta

Keittiö ennen muutosta (Kuva: latestdeals.co.uk)

Tältä se näyttää nyt kaiken työn jälkeen

Tältä se näyttää nyt kaiken työn jälkeen (Kuva: latestdeals.co.uk)



Freya kertoi LatestDeals.co.uk sanoi: Kumppanini Tom ja minä ostimme edvardilaisen kiinteistön ja muutimme siihen lokakuussa.

Viime viikkoina olemme aloittaneet remonttimme, joten tällä välin halusin parantaa tiloja, joista asuimme.

En pitänyt keittiön nykyisestä tyylistä, joten halusin räjäyttää seinät valkoisiksi ja vaihtaa lattiat niin, että se tuntui puhtaammalta, kevyemmältä ja enemmän kodilta.

Koska se oli väliaikainen korjaus, kunnes säästimme laajentaaksemme ja rakentaaksemme uuden keittiön talon toiselle puolelle, halusimme tehdä tämän paljon budjetilla.

Richard Ruinin vaimo
Freya työskentelee uuden keittiön parissa

Freya työskentelee uuden keittiön parissa (Kuva: latestdeals.co.uk)

Freya päätti maalata ne uusien laattojen ostamisen sijaan

Freya päätti maalata ne uusien laattojen ostamisen sijaan (Kuva: latestdeals.co.uk)

Työtasoille ja roiskeille Freya käytti B&Q: n marmorivinyyliä, joka maksoi 30 puntaa kolmelle rullalle, tarttuakseen olemassa olevaan muotoiluun - säästääkseen satoja uusilta pinnoilta.

Kaapit maalattiin nopeasti kuivuvilla huonekaluilla ja Wilkon kaappimaalilla norsunluun sävyllä, joka oli 20 puntaa kahdesta kylpyammeesta.

Keittiön muodonmuutoksen kallein osa maksaa 600 puntaa riippumattomasta myymälästä ostetusta neutraalista vinyylistä - mutta tämä kattaa myös kaksi muuta talon huonetta.

Freya sanoi, että ensimmäiset askeleet olivat ottaa keittiön ovi pois avatakseen tilaa ja maalata sitten seinillä jo oleva tapetti.

Rahatietoinen ostaja maalasi seinät Leyland Matt White -emulsion avulla ja levitti Polycell-nopeasti kuivuvaa Polyfillaa täyttääkseen kaikki aukot matkan varrella.

Vanha lattia oli tumma eikä Freyan makuun

Vanha lattia oli tumma eikä Freyan makuun (Kuva: latestdeals.co.uk)

Uusi lattia oli kallein osa

Uusi lattia oli kallein osa (Kuva: latestdeals.co.uk)

Kun maali kuivui, hän keskittyi kaappien ja kahvien ruiskumaalaukseen, jota seurasi laatat, jotka hän maalasi kermasta harmaaseen.

fortnite kielletyt tanssipaikat kausi 7

Kun kaikki maali oli kuivunut, Freya ruuvasi kaapin kahvat takaisin sähköruuvimeisselillä ja keskittyi lattiaan.

Heillä oli ammattilaisia ​​levittämässä lattiaa, mutta pitäen kiinni budjetista he vain ylittivät sen, mikä oli jo olemassa.

Freya sanoi: Teimme tämän säästääksemme työaikaa, mutta myös siksi, että meillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä he voisivat lopulta vetää ylös. Nyt se on tehty, se on melkoinen muutos.

Keittiön viimeiset yksityiskohdat olivat seppele ikkunassa, joka lahjattiin, ja neljä mustalla metallikehyksellä varustettua tulosta verkkokaupasta Desenio, joiden arvioitu kokonaiskustannus oli 81 puntaa.

Yhteensä Freya arvioi, että hänen keittiönsä maksoi hänelle 450 puntaa - jos otat huomioon, että hänen ostamaansa lattiaa käytetään myös kahdessa muussa huoneessa, eli se maksoi 200 puntaa per huone.

Tom Church, LatestDeals.co.uk-yhtiön perustaja, sanoi: Freya on tehnyt hienoa työtä muuttamalla keittiöään budjetilla.

Wilko, B&Q ja Poundland ovat parhaita kauppoja halpojen tarvikkeiden löytämiseksi.

Yhä useammat ihmiset alkavat käyttää d-c-korjauksia keittiötasollaan.

Se on halpa ja nopea ratkaisu, joka voidaan tehdä illalla ilman, että joudut maksamaan ammattilaisesta - tulos!

Katso Myös: