Maailmancupin hylätyt joukkueet: Ketkä kärsivät FIFA: n vihasta vuoden 2018 finaaliin, kun väitetään, että Kroatia voi kohdata saman kohtalon

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Englannin fanit kutsuivat Kroatiaa hylkäämään MM-kisat sen jälkeen, kun he voittivat Kolmen lionin 2-1 keskiviikon välierässä.



Luonnollisesti syistä, joiden vuoksi kansakunta kiellettiin, puuttui sisältö - kuten olemme täällä selittäneet - ja todellisuudessa FIFA ei koskaan rankaisi Kroatiaa.



Mutta tämä ei tarkoita sitä, että jalkapallon hallintoelin ei ole hylännyt maita menneinä vuosina. Itse asiassa kaksi maata kiellettiin tämän kesän turnauksesta ennen kuin he edes saivat mahdollisuuden potkia palloa.



Tässä tarkastellaan, keitä nämä kaksi maata olivat, ja selitämme, miksi heidät hylättiin Venäjän finaalista.

paras vauvan korvike uk

Kroatia voitti Englannin MM-kisojen välierissä 2-1 (Kuva: AFP)

Zimbabwe

Ensimmäinen joukkue, joka karkotettiin tämän kesän turnauksesta, oli Zimbabwe.



Afrikan kansa sai tietää kohtalostaan ​​maaliskuussa 2015 sen jälkeen, kun Zimbabwen jalkapalloliitto ei maksanut velkaa entiselle valmentajalleen Jose Claudinei Georginille.

anthony joshua tyson raivotaistelua

Valmentaja Georgini aloitti kurinpitomenettelyn kansaa vastaan, ja FIFA: n pelaajien ainoa tuomari teki 15. elokuuta 2012 päätöksen. Tilakomitea, joka kehottaa kansaa maksamaan.



Zimbabwelle annettiin 60 päivän määräaika maksaa puolet veloistaan ​​ja vielä 60 päivää maksaa velkansa, ja heitä varoitettiin myös siitä, että laiminlyönnin seurauksena voidaan määrätä ankarampia seuraamuksia.

Zimbabwe oli ensimmäinen joukkue, joka karkotettiin tämän kesän turnauksesta (Kuva: AFP)

Lue lisää

Kroatian hylkäysvaatimukset
Miksi Kroatia ei joudu kieltoon? Kroatia vs Englanti suljettujen ovien takana MM -kisat 2018 hylättiin Englannin fanit haluavat FIFA -tutkinnan

Mutta 120 päivän kuluttua asia meni jälleen FIFA: n kurinpitolautakunnan käsiteltäväksi, kun Zimbabwe ei maksanut valmentajalle.

Zimbabwen jalkapalloliitolla oli viimeiset 60 päivää aikaa maksaa koko velka Georginille, mutta se ei jälleen täyttänyt velvoitteitaan.

mitä tapahtuu phelanille kruunauskadulla

Zimbabwe kiellettiin lopulta vuoden 2018 MM -kisoista FIFA: n kurinpitokoodin 64 artiklan mukaisesti.

Indonesia

FIFA: n toimeenpaneva komitea päätti hylätä Indonesian vuoden 2018 MM -kisoista - ja myös vuoden 2019 Aasian Cupista - toukokuussa 2015.

Syy kieltoon tuli sen jälkeen, kun Indonesian viranomaiset ottivat tosiasiallisesti haltuunsa Indonesian jalkapalloliiton.

Tämä toimenpide ei noudattanut FIFA -perustuslain 13 ja 17 artiklaa - erityisesti jälkimmäistä -.

Indonesia kiellettiin myös vuoden 2018 MM -kisoista (Kuva: Getty Images AsiaPac)

Artiklan 17 mukaan jäsenen elin on valittava tai nimitettävä.

Jos he eivät ole, FIFA ei yksinkertaisesti tunnusta heitä, ja tämän seurauksena kaikki heidän tekemänsä päätökset - tai yrittämiset - jätetään huomiotta.

euro 2016 lippujen jälleenmyynti

Artiklassa 13 viitataan jäsenten velvollisuuksiin, mikä tarkoittaa, että heti kun 17 artiklassa mainitut säännöt rikottiin, myös 13: n säännöt rikottiin.

kyselyn lataus

Kuka voittaa MM -finaalin?

Yli 46000 ÄÄNETTÄ

KROATIARANSKA

Katso Myös: