World of Warcraft Classic saa julkaisupäivän, kun 15-vuotisjuhlat julkistettiin

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

World of Warcraft viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhliaan ja juhlistaa MMORPG:n virstanpylvästä Blizzard ovat ilmoittaneet, että World of Warcraft Classic julkaistaan ​​27. elokuuta.



Pelaajat ja fanit ympäri maailmaa voivat kokea uudelleen – tai kokea ensimmäisen kerran – Azerothin alkuajat.



Toukokuun 15. päivästä alkaen Blizzard kutsuu valittuja pelaajia suljettuun betavaiheeseen, kun taas lisää tuodaan stressitesteihin toukokuusta heinäkuuhun. Jos haluat osallistua, voit ilmoittautua tästä .



Kun se on käynnistetty, peli sisältyy kaikille nykyisille tilaajille ilman lisäkustannuksia ja antaa pelaajille mahdollisuuden kokea uudelleen hetkiä, jotka määrittelivät varhaisen WoW:n, kuten 40 pelaajan raidit Molten Corelle, päivien pituiset PvP-taistelut Tarren Millilla ja mahtava, palvelimen laajuinen. yritystä avata Ahn'Qirajin portit.

Hanki annos nostalgiaa World of Warcraft Classicin kanssa (Kuva: Blizzard)

World of Warcraft Classic julkistettiin alun perin Blizzcon 2017 -tapahtumassa, ja Blizzard Entertainmentin johtajan J. Allen Brackin mukaan rakastetun pelin uusiminen ei ollut helppoa.



World of Warcraftin rakentaminen ja käynnistäminen vuonna 2004 oli äärimmäisen haastavaa, hän sanoi.

Tornado kirjaimellisesti repi katon pois yhdeltä pelin datakeskuksesta testauksen alkuaikoina – mutta Blizzardilla oli onni, että sadat, sitten tuhannet ja sitten miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kannustivat kehittäjiämme.



Classicin saapuminen on osa Blizzardin WoW:n 15-vuotisjuhlaa (ja 25-vuotista Warcraftia).

dougie poynter ja lara

Koe alkuperäinen WoW (Kuva: Blizzard)

15-vuotisjuhlat

Auttaakseen juhlimaan Azerothin historian suurta virstanpylvästä pelaajat kutsutaan myös osallistumaan juhliin pelin sisäisellä tapahtumalla ja uudella Collector's Edition -laatikolla, jossa on Ragnaros-patsas.

Keräilijäpakkaus julkaistaan ​​8. lokakuuta, ja se sisältää keräilyesineitä ja pelin sisäisiä bonusesineitä.

Collector's Edition sisältää runsaasti tavaraa (Kuva: Blizzard)

Fanit voivat odottaa, että pakkauksessa on 30 päivää peliaikaa World of Warcraftiin, vaikuttava Ragnaros the Firelord -patsas, joka on yli 10 tuumaa korkea, pinssi, joka kuvaa Onyxian päätä, Black Dragonflightin broodmother, hiirimattoa, jota koristaa Azerothin kartta, joukko taideprinttejä, jotka havainnollistavat Azerothin tarinallista menneisyyttä, ja pari telinettä - Alabaster Stormtalon ja Alabaster Thunderwing - sen hetken kunniaksi, kun WoW-pelaajat nousivat ensimmäisen kerran taivaalle.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään pelin sisäisiä tapahtumia (Kuva: Blizzard)

Muistotilaisuudet huipentuvat 25 pelaajan raidiin (saatavilla Raid Finderin kautta), jossa pelaajat kohtaavat pelin historian ikonisimpia pomoja.

Pelaajat, jotka selviävät tästä eeppisesta kokeilusta, ansaitsevat Obsidian Worldbreaker -kiinnikkeen, joka on suunniteltu tuomaan mieleen muinaisen Dragon Aspectin Deathwing the Destroyerin kauhea ilme.

42:n henkinen merkitys

World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition on saatavilla hintaan 89,99 puntaa. Pelaajat voivat ostaa ennakkoon tänään osoitteessa gear.blizzard.com ja valituilta jälleenmyyjiltä ympäri maailmaa.

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: