Maailman parhaan kodin kilpailun lopullinen lista sisältää henkeäsalpaavan romanttisen Notting Hillin kaupunkitalon ja sadun ranskalaisen kartanon

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Tämä Kapkaupungin koti Etelä -Afrikassa tarjoaa vuoristomaisemat ja omat koilammet(Kuva: Caters News Agency)



Nämä ovat upeita taloja, jotka on valittu maailman parhaan kodin finaaliin, mukaan lukien romanttinen Notting Hillin kaupunkitalo ja satumainen ranskalainen kartano.



Kymmenen parasta luksusasuntoa, jotka ovat kaikki myynnissä, on valittu ehdolle osana HGTV Ultimate House Huntia Global Homes -kategoriassa.



Muita vaikuttavia kartanoita kilpailun finaalissa ovat hiihtokeskus Kanadan vuorille ja italialainen kiinteistö, jonka Michael Douglas omisti.

Maailman johtavien kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtaja Paul Boomsma sanoi: '' On aina jännittävää nähdä, mitkä uskomattomista ominaisuuksista herättävät eniten huomiota HGTV: n kotiharrastajien yleisöltä.

'' Olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme HGTV: n kanssa tänäkin vuonna näyttääksemme joitain jäseniämme & apos; upeimmat yritystiedot aina suositusta Waterfront Homes -luokasta jännittävään Urban Digs -kokoelmaan. ''



Neljän kerroksen rivitalo Notting Hillissä, Länsi-Lontoossa (Kuva: Caters News Agency)

Kartano, jossa Michael Douglas ja Laurence Olivier asuivat Roomassa, Italiassa (Kuva: Caters News Agency)



Ylellinen kompleksi Sozopolissa, Bulgariassa, jossa on oma rukoustemppeli ja historiallisia kaivauksia (Kuva: Caters News Agency)

diaz vs masvidal uk aika

Neljän kerroksen rivitalo Lansdowne Roadilla, Notting Hillissä, Lontoossa.

3002 neliömetrin brittiläisessä kodissa on vaikuttava korkea kattoinen olohuone, viisi makuuhuonetta, avokeittiö, ruokailuhuone, pysäköinti ja pääsy kaakkoon päin olevaan puutarhaan.

Kaunis kartano, joka sijaitsee rauhallisella vehreällä esikaupunkialueella Ville-D'Avray'ssa, Ranskassa, on arvoltaan 2,3 miljoonaa puntaa.

Paikkaa kuvataan ranskalaiseksi satukodiksi sen klassisen suunnittelun vuoksi.

Talo on rakennettu alun perin vuonna 1850, mutta se on hiljattain remontoitu.

Upea bachfront -koti Zinkwazin rannalla Etelä -Afrikassa (Kuva: Caters News Agency)

Upea koti, josta on näkymät Egeanmerelle Kreetalla, Kreikassa (Kuva: Caters News Agency)

Infinity -allas upean meksikolaisen kodin puutarhassa (Kuva: Caters News Agency)

Yksi kartano, jossa on asunut tähtiä Michael Douglasista Laurence Olivieriin, Charloten Hestoniin ja moniin muihin, perustuu kuuluisalle Apian Waylle Roomassa, Italiassa.

Kiinteistö, jonka arvo on 20 miljoonaa euroa, noin 17 miljoonaa puntaa, sijaitsee noin 300 metrin päässä Cecilia Matellan haudasta ja 10 minuutin päässä Colosseumista, joka on osa tärkeää arkeologista aluetta.

Meksikon koti San Miguel De Allendessa on myös listattu yhdeksi maailman parhaista kodeista, ja se on listattu 1,81 miljoonalla punnalla)].

Hetken päässä vuorista sijaitseva puiden latvapaikka Whistlerissä, Kanadassa, tarjoaa esteettömät näkymät, järvet ja polut silmiinpistävän 8,55 miljoonan punnan hintaan.

Puiden latva Whistlerin vuoristossa Kanadassa (Kuva: Caters News Agency)

Rannikkovilla Romazzinossa, Italiassa (Kuva: Caters News Agency)

Kartano sijaitsee Ville-DAvrayn vehreässä esikaupungissa Ranskassa (Kuva: Caters News Agency)

Muita listalla olevia ovat muun muassa ranta -asunto Etelä -Afrikassa, ylellinen kompleksi Sozopolissa, Bulgariassa, eristäytynyt rannikkohuvila Romazzinossa, Italiassa, perinteinen arkkitehtuuri moderneilla mukavuuksilla ja kristallinkirkas vesi.

Egeanmerelle päin avautuva ylellinen ranta -asunto Kreetalla, Kreikassa, omalla hiekkarannalla pääsi myös suosikkilistalle.

Voit katsoa kilpailun ja antaa äänesi osoitteessa: www.HGTV.com/househunt

Katso Myös: