X Factorin lauantain häätö: Kenen haluat mennä pelottavan Fright Nightin jälkeen?

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

X Factor

Kenestä haluaisit lähteä?



Tämän illan X Factorin mukaan kilpailijat osallistuvat pelottavaan Fright Nightiin, joka päättyy yhteen näytökseen, joka jättää kilpailun, ja toisen sunnuntai -iltana.



dougie poynter ja lara

Kun kaikki näytökset ovat esittäneet Halloween-aiheiset kappaleensa, kilpailija, jolla on lopussa vähiten ääniä, lähetetään heti kotiin.



Äänestyslinjat avautuvat sitten uudelleen ja sitten sunnuntai -iltana kaksi vähiten ääniä saanutta kilpailijaa menevät vastakkain laulaessa taistellakseen paikkansa kilpailussa.

Simon Cowell selitti kilpailijoille toimistossaan pidetyssä kokouksessa: 'Tänä viikonloppuna on jälleen kaksinkertainen eliminointi ... päätimme tehdä tämän, koska mielestäni te kaikki tarvitsette hieman herätystä.

Ja luulen, että sinun on ymmärrettävä, mitä sanon, että se ei ole vain sanoja, se on todellisuutta, sinun kaikkien on rakennettava pelisi nyt ja sinun on oltava paras mitä olet koskaan ollut koska tämä on todella sitä, mitä musiikkibisnes on.



Laitoit roskatietueen, jota se ei kuvaa. Jos teet roskaesityksen illalla, olet poissa.

ota se dvd 2015

Tämä ei ole temppu, koska voin todella katsoa teitä jokaista ja katsoa teitä silmiin ja sanoa, että olette kaikki todella kykeneviä voittamaan tämän kilpailun, jokainen teistä. En ole koskaan ollut tässä tilanteessa, se on lähimpänä meitä. Tästä eteenpäin en lyö vetoa siitä, kuka voittaa, ja kaikki on nyt sinun.



Kenen luulet menevän tänä iltana?

kyselyn lataus

Kenen luulet menevän lauantai -iltana?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

Andrea FaustiniJack WaltonPaul AkisterLauren PlattLola huokaaVain NuoretStereopotkujaBen HaenowFleur EastJay JamesStevi Ritchie

Kuten tämä? Tiesitkö, että meillä on oma TV- ja elokuvasivu Facebookissa?

Katso galleria

Katso Myös: