Yo Sushi vahvistaa aikovansa sulkea 19 myymälää ja kiristää 250 työpaikkaa - täydellinen lista

Työpaikkojen Menetykset

Horoskooppi Huomenna

Rento ruokaketju ilmoitti sulkemisesta perjantaina(Kuva: SIPA USA / PA Images)



Ravintolaketju Yo Sushi on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​luopua 250 työpaikkaa osana suurta rakenneuudistusta kuukausia kestäneiden tappioiden vuoksi koronaviruksen vuoksi.



Perjantaina yritys paljasti ottaneensa vapaaehtoisen järjestelyn (CVA), jonka avulla se voi tehdä joukon muutoksia selviytymistaistelussaan.



Se sanoi, että muutos sulkee 19 sen 69 myyntipisteestä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä yhdeksän muuta sivustoa, joilla se ei ole vuokralainen, mutta on lain mukaan vastuussa vuokrista.

Suunnitelmaan kuuluu noin 250 irtisanomista. Vain muutama päivä sen jälkeen, kun River Island -katuketju ilmoitti 350 työpaikan vähentämisestä.

YO Sushin toimitusjohtaja Richard Hodgson sanoi: ”Muun alan tavoin meidän on ryhdyttävä päättäväisiin toimiin sopeutuaksemme pysyviin muutoksiin, joita Covid -pandemia on tuonut mukanaan. Vaikka olemme jo toteuttaneet toimenpiteitä kustannusten alentamiseksi, vuokrat ovat edelleen ongelma.



”Nykyisessä ilmapiirissä ei vain ole kannattavaa pitää sivustoja, jotka eivät enää toimi.

greggs sikoja peitoissa

'' Vaikka päätös oli erittäin vaikea tehdä ja olen pahoillani siitä, että se merkitsee useiden tiimimme jäsenten menettämistä, CVA: sta on tullut olennainen toimenpide liiketoimintamme turvaamiseksi tulevaisuudessa ja mahdollistamaan sen, että voimme suojella niin monta työpaikkaa kuin mahdollista. '



Yo Sushi on perustettu vuonna 1997 (Kuva: EdinburghLive/ WS)

Vaikuttavia kauppoja ovat Gatwickin lentokenttä ja Lontoon Victoria- ja Waterloo -asemat.

Ison-Britannian ravintola-ala on ollut koronavirusepidemian pahimmin kärsineiden joukossa, ja hallituksen Eat Out to Help Out -ohjelman odotetaan tarjoavan vain väliaikaisen ratkaisun vaikeuksissa oleville yrityksille koko elokuun ajan.

Ketjut, jotka ovat kutsuneet ylläpitäjiä kriisin aikana, ovat Byron, Carluccio ja Frankie & Benny, ja Cafe Rougen ja Coco di Maman omistajat ovat kääntyneet pakettien maksukyvyttömyyteen uusien omistajien löytämiseksi.

YO, joka käyttää Deloitten kirjanpitolomaketta hoitaakseen uudelleenjärjestelynsä, on työskennellyt vuokranantajien kanssa sopiakseen tarkistetuista vuokrasopimuksista joidenkin ravintoloidensa avaamiseksi uudelleen.

YO työllistää noin 1400 henkilöä 59 Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevassa ravintolassaan ja 10 toimiluvassaan, ja sillä on 52 kioskia Tesco -myymälöissä.

nicole scherzinger ja poikaystävä

Se tekee myös myönnytyksiä Asdassa Panku -tuotemerkillä.

Täydellinen luettelo Yo Sushi -myymälöistä, jotka suljetaan

Bournemouth

Brent Cross

Robert Pattinson Kristen Stewart

Canterbury

Chelmsford

Derby

Edinburghin lentokenttä

Finchley Road

Fulham Broadway

Gatwickin lentokenttä

Glasgow'n linnoitus

Harrogate

Harvey Nichols Lontoo

nelly ja kelly dilemma

Richmond

Russell Square

Etelä pankki

Victorian asema

Waterloon asema

Westfield White City

Whiteley Village

Katso Myös: