Yorkshiren rasismituomioistuin saattaa ajaa Englannin World T20 -suunnitelmat kaaokseen

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

Englanti 's T20 MM-kisat Valmistelu voi tiettävästi vaikuttaa Yorkshire rasismituomioistuin, joka pidetään lokakuussa.



Cricket Discipline Commission (CDC) käsittelee tapausta ja Lennätin raportoi, että useita Englannin tähtiä 'voidaan kutsua todistamaan' tuomioistuimessa ja että CDC:llä 'on oikeus vaatia kaikki sen lainkäyttövaltaan kuuluvat osallistumaan'.



julkkikset, joilla on seksinauhat

Adil Rashid odotetaan olevan niiden joukossa, joita pyydetään todistamaan Azeem Rafiq väittää että Michael Vaughan sanoi, että 'teitä on liikaa, meidän on tehtävä asialle jotain' Yorkshiressa aasialaisille pelaajille.



Tiedotteessa, joka on julkaistu Krikettipelaaja , Rashid sanoi: 'Halusin keskittyä mahdollisimman paljon kriketiini ja välttää häiriötekijöitä joukkueen vahingoksi, mutta voin vahvistaa Azeem Rafiqin muistin Michael Vaughanin kommenteista ryhmälle meitä aasialaisia ​​pelaajia.'

susanna reid nip lipsahdus

Entinen pakistanilainen Rana Naved-ul-Hasan on myös vahvistanut Rafiqin väitteen , kun taas Ajmal Shahzad sanoi, ettei ollut kuullut kyseistä kommenttia. Vaughan on toistuvasti kiistänyt kommentin.

Jos Rashidia tai jotakin hänen englantilaisjoukkuetovereistaan ​​pyydetään todistamaan henkilökohtaisesti, heidän on pakko jättää väliin T20:n MM-kisojen rakentaminen, sillä Englannin kampanja käynnistyy 22. lokakuuta Afganistania vastaan ​​Australiaa vastaan ​​pelatun T20I-sarjan jälkeen. .



 Adil Rashidia odotetaan pyydettäväksi todistamaan, koska hän on vahvistanut Azeem Rafiqin väitteen Michael Vaughanin rasistisesta kommentista.
Adil Rashidia odotetaan pyydettäväksi todistamaan, koska hän on vahvistanut Azeem Rafiqin väitteen Michael Vaughanin rasistisesta kommentista. ( Kuva: Ben Hoskins - EKP/EKP Getty Imagesin kautta)

Pelaajat voisivat antaa todisteita etänä, mutta tuomioistuin varjostaisi silti Englannin valmistautumista. Yorkshire syytti EKP siitä, että he aiheuttivat pelin huonon maineen kesäkuussa seitsemän henkilön kanssa.

lordi colin ivar campbell

Entinen Yorkshiren valmentaja ja kapteeni Andrew Gale on yksi syytteen saaneista ja hän rikkoi hiljaisuutensa kesäkuussa , kieltäytyi osallistumasta hänen kurinpidolliseen kuulemiseensa ja syytti EKP:tä 'noitajahdista'.



Pitkässä lausunnossaan Gale kiisti kategorisesti Rafiqin syytökset ja sanoi: 'Tulen aina olemaan tyytymätön siihen, miten urani päättyi, mutta kieltäydyn antamasta elämäni määritellä katkeran entisen kollegan perusteettomien syytösten ja YCCC:n/ECB:n noitavahdin perusteella.'

Katso Myös: